• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere buluştuğum birinden hiç bir şey hissetmedim sonradan sevebilir miyim

Arkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim
hayır , karşı tarafın da vaktini çalma

Bence zamanla seversiniz.arkadasima da dedim bunu

Yok mok derken zorladim.

İki yıl çıktı bir yıllık da evli

Sevebilirsiniz ama sevmek için kendinizi zorlamak zorunda da değilsiniz. Eğer yanınızdayken size sıcak-samimi davranması tiksinç, ya da rahatsız edici geliyorsa bence hiç kendinizi sıkmayın. Sonuçta sevicem diye zorlarken daha da uzaklaşacaksınız bence karşınızdakini kırmadan konuşmayı kesin.

Bana o his o anda geliyor yani ben beğendim beğendim sevdim sevdim bir daha yok olmuyor haliyle o ilişki flört çöpe dönüşüyor

Kendini zorlama. Nasibin de varsa zaten olur. Kriterlerine uyuyorsa biraz zamana bırak.

ben ilk görüşmede eh işte dediğim biriyle ikinci görüşmede inanılmaz soğumuştum.

zaman geçse de eve gitsem diye hayal kurdum görüşmede yani o derece. Elimi tutmak ister gibi olduğunda çok çok kötü hissetmiştim. Ben sonrasında şans vermedim.

O kdr ileri boyutta kötü hissettiğim birine ısınamam diye düşündüm.

Bence zor gibi

ben ilk görüşmede eh işte dediğim biriyle ikinci görüşmede inanılmaz soğumuştum.

zaman geçse de eve gitsem diye hayal kurdum görüşmede yani o derece. Elimi tutmak ister gibi olduğunda çok çok kötü hissetmiştim. Ben sonrasında şans vermedim.

O kdr ileri boyutta kötü hissettiğim birine ısınamam diye düşündüm.

Bence zor gibi
Benimde öyle en iyisi bitirmek o zaman

Arkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim
oyle basladi benim iliski ve suan evliyim adamla 😂

Back
X