İki Kese İki Bebek :)

bende senin gibi düşündüm yetişemem dedim heyecanlarını ayrı ayrı tadmak istiyorum dedim..bir de ben şark görevindeyim ailem istanbulda tek başına ikisine bakmam imkansız gibiydi..sonra allahtan hayırlısını diledim..
benim gönlümden geçen hep tek olmasıydı..5+5 te 2 tane kesem vardı..ve sonraki gittiğimde tek kese olduğunu gördük..ben gittiğimde 6+3 tü..
seninde hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

öğretmensin sanırım... ben de öğretmenim çalışan anneler olmak işte biraz daha tedirgin ediyor insanı değil mi kim bakacak iyi bakabilecek mi falan filan... bakalım pazartesi nasıl görünecek ama kalbim tekden yana ne yalan söyleyeyim iiki tane bebek beni daha tedirgin yapacak zaten evhamlı biriyim... Ama Allahın verdiğine karşı çıkılmaz tabi haşaa eğer iiki tanelerse ikisini de sevgiyle kucaklıcam... pazartesini iple çekiyorum...

AYY COK GUZELL COK SEVNDM CNM SENIN ADINA BENDE BEBEGIMN KESESINI HENUZ GOREMEDM INS BNMKIDE IKIZDIR COK ISTERIM VALLAA :dd NASIL BAKARIM DIEDE KORKMA KOMSUM VAR VALLAA COKTA GUZEL BAKIO YANII ZEVKLEE:d

:) Allah gögnlüne göre versin inşallah canım... :) inan ikiz bebeğe özenen çok insan var etrafımda da ama ben bilmiyorum sadece tedirginim ben oldum olası ikiz bebeklere karşı sempatim yoktu benim olmasın derdim :) kader işte... senin kaç haftalık?

arkadaşlar bugün gene gittim doktora iki kese ama birbirine yaklaşmışlar öncekinde uzaktılar birbirlerine ama daha da büyümüşler. doktor belki de su kesesidir diğeri dedi. böyle bişe olabilir mi? bide benim hesplarıma göre 7 haftalık olmasına rağmen doktor 5-6 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi. böyle mercimekden biraz büyük şuan sizce de 5-6 haftalık mıdır? ultrason resmini taratıp da koysam mı buraya...

maraba kızlar benimde ikiz bebeklerim çift yumurta ikizleri

gerçekten mi :) hayırlı olsun canım :) benim de öyle görünüyor ama doktor hala kesin değil dedi su ikizi olabilir dedi içinde bebek görünmüyor henüz bu pazartesi görüncek mi bakalım. hayırlısı :)

hayirli olsun canim..
bizim tek, sanirim isterdim ikizimiz olsun :)
ya da uzaktan davulun sesi hos geliyo bana bilemiyorum..
masallah masallah nazar degmesin bebeciklerinize kizlar

canım zaten ikisi aynı aynı anda olması zor biri sonradan gelişiyor ama doktorun dediği gibide olabilir
hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallahhh

arkadaşlar bugün gene ultrason çekildim ve bebekler ikiz değilmiş bir kese boştu diğerinde bebiş vardı :) kalp atışlarını da duydum o an öle tuhaftı ki anlatamam çok duygulandım pıt pıt pıt pıt kalp atışlarını duymak inanılmaz güzeldi ağlıcaktım nerdeyse... şu zamana kadar hep keseyi görüyoduk pek bişey hissetmemiştim anneliğe dair ama bugün hem bebişi gördük hem kalp atışlarını duyduk işte şimdi hissediyorum anneliği... Allahım sana şükürler olsun isteyen her kadına yaşat bu duyguları inşallah bebeklerimize sağlık sıhhat ver yarabbimmmm... bu arada 7+2 mişim yani benim son sata göre bebeğim çok küçük

canım tebrik ederim Allah yavrunu sağ salim kucağına versin inşallah.sanırım tek olması seni biraz rahatlattı anlıyorum seni.kuzeni ikiz doğurdu ve en az 3 yıl kız mahvoldu üstelik durumu da gayet iyi bir sürü bakıcı,halam üst katta falan ama yine de kız yaşı küçük olmamasına rağmen çok zorlandı biraz prematüre doğdular o yüzden sağlıklarıyla uğraşmak çok yıpratıcıydı.öncesi kötü ama büyüyünce çok güzel ikiz annesi olmak ama herşeyin hayırlısı tabi.benim arkadaşımın da önce senin gibi iki kese vardı sonra teki kayboldu demekki bu çok sık görülen bişey..bebişinin küçük olmasına üzülme önemli olan sağlıklı olması.benim kızım 2kilo600gr doğdu ama sonra annesütüyle bir toparladı tosuncuk oldu şimdi 11 yaşında koca gençkız inşallah sen de sağlıklı,hayırlı,uslu bir evlat sahibi olursun ve güle güle büyütürsün şekerim

çok teşekkür ederim cnm :) saol. Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah... evet tek olması beni rahatlattı çünkü ben istedim ki 1 tane olsun ona yetebileyim kimseye ihtiyacım olmasın onu tek başıma giydireyim gezmelere götüreyim her anında yanında olayım... ama 2 tane olunca bu mümkün değil ki yalnız hayatta başedemezsin hep birileri olacak yanında sen biriyle ilgilenirken diğerini kaçıracaksın birden bire sen anlamadan büyücekler... ben istedim tek olsun hep gözümün önünde olsun :) ikiz bebek tabiki güzel ama gösterdiğin ilgi sevgi ve alaka ikiye bölünecek... buarada bebeğim 8. haftasında 1hafta küçük ama gelişimi normal ve düzenli dün doktora gittiğimde 1,62cm olmuş :) diğer boş kese de küçülmeye başlamış ona yapılabilecek birşey yokmuş inşallah tamamen küçülüp kaybolur...
anne adayları siz de benim gibi erkenden başladınız mı bişiler almaya :) ben hastane çıkışı yok yenidoğan kıyafetleri aldım birsürü :) beşik bebek arabası fln bile bakıyorum :) çok aceleciyim değil mi ama napayım özeniyorum hevesleniyorum :)

Ah güzelim yaa seni çok iyi anlıyorum.hevesleniyorsun cicler almaya.ama bana sorarsan hiçbişey alma.Allah saklasın bebisini ama ben geçen sene 26haftalıkken erken dogum yaptım ve bebişimi yitirdim yeni yeni bişeyler almaya başlamıştım ve hepsi elimde kaldı çok üzücüydü onları görmek annemler saklamışlardı ama ben buldum kimseye vermeye de kıyamadım.sen de azcık sabret hele bi 7-8aylık olsun gene de sen bilirsin gerçi zaman gectikce insan agırlaşıyor ama işte..amaaaann içinden geldiği gibi davran yaaaaa

canım yaa o bebişin melek olmuş... inşallah Rabbim karnındakini sağlıkla kucağına almayı nasip eder mutlu sağlıklı büyütürsün...
:) valla hakkatten çok erken başladım öyle dükkanların önünden geçerken öyle ciciili bicili şirin şeyleri görünce dayanamıyorum keşke biran önce doğsa diyorum. arkadaşlarım hamilelik döneminin de çok güzel olduğunu söylüyor hep bir heyecan içinde olmak bir sonraki kontrolü iple çekmek bebişi hayal etmek içinde aşayan minicik bir insanın olduğunu bilmek hele onun tekmelerini hissetmenin inanılmaz güzel olduğunu söylüyorlar... bense nasıl bir insan olacak kime benzicek karakteri nasıl olcak bunları çok merak ediyorum doğsun öpüp koklayım istiyorum :) ciciler giydirip gezdireyim tamamen bana ait bir bebek :) Allahım nasip eder bizlere inşallah...

Takvim kurmusunuz 17 haftadasiniz rabbim saglikla nasip etsin insallah benimde cift kese ikizlere hamileyim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Bende de 2 kese görüldü acaba ne olacak merak içindeyim çift mi tek mi bilmiyorum ve henüz belli değil içinde bebek oluşucakmı göreceğiz ddi dr

Bende de 2 kese görüldü bakalım bnada haftaya gel dedi dr bebek varmı içinde göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…