- 25 Temmuz 2021
- 85
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Evet ben o üyeyim.Siz yoksa geçen günki kişi mısınız? Her çocuktan eş ve 3. Evlilik düşünen adam.
2. Eş siz siniz.bu arada ?
Bozuntuya verilmemişti siz olduğunuz
WooowwwBekar dan cok daha mantıklı bence.
Aldığı derslere binaen artık aynı hataları yapmaz. 3. Kıymetli olur. El üstünde tutulur. Eşimin 3. Eşi olmak isterdim.
Kariyeri olmasa maası 15bin değil 1500 olsa bile 3. Eş olmak paha biçilemez.
Peki bosanmis çocuklu bur bayan onunla evlenir mi?Aklı başında hiçbir kadın onunla evlenmez .sende evlenme . Durduk yere kendini yakma hayatını harap etme . Onun olsun 15 bin aylık maaşı da kariyeride...
Kullanıcı adı da doğruluyor.Evet ben o üyeyim.
Adamın iletişim bilgilerini verse keşkeDiger uyelik banlanınca yeni uyelik mi aldiniz yine? Hic üşenmiyor musunuz ya salın artik eski kocanizi.
Adam bosadi sizi bitti gitti yeter da.
Adamin zerre umrunda değilsiniz ama takintili sekilde ya yeniden evlenirse diye diye delirdiniz resmen.
E birazdan banlanancam.Kullanıcı adı da doğruluyor.
Buraya acik acik yazın her şeyi ona gore yorum yapalım.
Eksik yarım degil. Tam
Hemen veriyorum cehennemini dibi sokak zebaniler kavşağı.Adamın iletişim bilgilerini verse keşkeBöyle aklımız kalıyor ulaşamıyoruz.
İlk mesajda yazaydınız yaE birazdan banlanancam.
Konu sahibi adamin ikinci karisi. Cok da sey etmeyin. Takintili sekilde birisi eski kocasiyla yine evlenir mi diye piyasa araştırması yapiyor.Aklı başında hiçbir kadın onunla evlenmez .sende evlenme . Durduk yere kendini yakma hayatını harap etme . Onun olsun 15 bin aylık maaşı da kariyeride...
Evlenebilir ama geçim olmaz .Peki bosanmis çocuklu bur bayan onunla evlenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?