- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.380
- 598
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Ya çok tatlış bekar bir arkadaşım var, adamı çok beğendim aralarını yapmak istiyorum. Bi el atsanız hayrınıza.Hemen veriyorum cehennemini dibi sokak zebaniler kavşağı.
Banlanmadan yazın bari eski eşiniz mi 3. kez evlenecek yoksa siz mi bu kriterde bir adamla evlenmek istiyorsunuz?E birazdan banlanancam.
Yine mi sizHer karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
OylemiiiiiiiiiiiKonu sahibi adamin ikinci karisi. Cok da sey etmeyin. Takintili sekilde birisi eski kocasiyla yine evlenir mi diye piyasa araştırması yapiyor.
Öncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadiİlk mesajda yazaydınız yaen azından banlansanız bile cevapları okurdunuz.
Yarım yarim yazarsanız aradığınız cevabı bulamazsınız
Evlenir evlenir üzerine 5 çocuk yapar mutlu bile olurHer karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Dur okicam .Evlenebilir ama geçim olmaz .
Yav ben bas bas bagirmiyormuyum iki gündür ibreti alem olsun diye konuyu actimda ...
Adamın aradaki yara bandıKonu sahibi adamin ikinci karisi. Cok da sey etmeyin. Takintili sekilde birisi eski kocasiyla yine evlenir mi diye piyasa araştırması yapiyor.
Ogretmenligim de analigim da vallahi de billahi de çok iyiHerşey bir tarafa bu kafayla çocuk büyütüyor olmanız ve üzerine öğretmen olmanız üzücü gerçekten.
Umarım o kısımlar yalandır sizin için yapılacak birşey yok zira.
Evet. Adam konu sahibini bosadi gitti. Konu sahibi de boyle gelip gelip baskasi kocasiyla evlenir mi diye soruyor.Oylemiiiiiiiiiii
Adam kendini kurtarmis bence.Adamın aradaki yara bandı
Sence akli basinda biri bu adami alir mi?Evet. Adam konu sahibini bosadi gitti. Konu sahibi de boyle gelip gelip baskasi kocasiyla evlenir mi diye soruyor.
Tamam hatırladım bu konuyu . Sen kendini sessize al sabit sakin sessiz güçlü kal .bak böyle valla hasta olursun haaaa. Paranoyak olursun canım arkadaşım .Öncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Temiz kurtarmış hemdeAdam kendini kurtarmis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?