iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Bulunmaz Hint kumaşı mi bu adam
Nesi cazip ki
Bu kadar takıntı yapmış.
Takıntı yaptığı şey adam değil aslında. Adamın ona yaptığını hazmedememiş. Adam pişman olsun sürünsün tekrar evlenemesin mutlu olamasın istiyor. Hatta adam ona dönsün sonra bu kendisi adama tekmeyi koysun gibi bir hayali var.

Takıntı yaptığı şey adam değil aslında. Adamın ona yaptığını hazmedememiş. Adam pişman olsun sürünsün tekrar evlenemesin mutlu olamasın istiyor. Hatta adam ona dönsün sonra bu kendisi adama tekmeyi koysun gibi bir hayali var.
Bu düşünceler kendisine zarar veriyor
Bir çocuğu var sonuçta.
Adam yüzünden kendi hayatını karartıyor

Öncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Ve sende böyle bir adam gene evlenir mi diye piyasa araştırması yapıyorsun. Burda benim kadınlık gururum kırıldı senin adına , rezilsin ne diyeyim sadece çocuğuna acıdım

Cok uzuldum. Adam seni kandirmis bosanmak icin. Tekrar evlenir mi bilemem ama boyle yalanci bir insanla guven uzerine evlilik kurulmaz. Guven olmayinca evlilik de yirumez. Bu adam ucuncu kez de evlense evlilikleri uzun sureli olmaz.

Vallahi dehşet içinde okudum yorumları. Kadının en büyük düşmanı kadındır diye boşuna dememişler. Ayının biri bir kadını düşürsün, üstüne çocuk yapıp, ben sana aşıi değilim, pardon erken oldu bu evlilik desin 7 aylıkken 0 nafaka hile hurdayla boşasın sonra yok siz takıntılısınız. Yahu buna takmazsa neyi kafaya takar insan. Bu kadının adama bayıldığını sanmıyorum. Enayi yerine konmuş. Soru sahibine yanıtım evet her zaman herkes herkese talip olur. Allah kurtarmış sizi bu hırtodan. Nafaka ile alakalı manevi tazminat davası açmalısınız. Burdaki yorumları sallayın burda en ufak problemde ben olsam çekmezdim, boşardımcılar çok. Ekşi sözlük gibi insanlar acımasız yorumlardan nevrotik bir haz alıyor.

Vallahi dehşet içinde okudum yorumları. Kadının en büyük düşmanı kadındır diye boşuna dememişler. Ayının biri bir kadını düşürsün, üstüne çocuk yapıp, ben sana aşıi değilim, pardon erken oldu bu evlilik desin 7 aylıkken 0 nafaka hile hurdayla boşasın sonra yok siz takıntılısınız. Yahu buna takmazsa neyi kafaya takar insan. Bu kadının adama bayıldığını sanmıyorum. Enayi yerine konmuş. Soru sahibine yanıtım evet her zaman herkes herkese talip olur. Allah kurtarmış sizi bu hırtodan. Nafaka ile alakalı manevi tazminat davası açmalısınız. Burdaki yorumları sallayın burda en ufak problemde ben olsam çekmezdim, boşardımcılar çok. Ekşi sözlük gibi insanlar acımasız yorumlardan nevrotik bir haz alıyor.
Arkadaşın eski konularını bilenler iyi biliyor , eşiyle anlaşmalı boşanmadan önce buraya yazdı , eşim diyor ki "biz evlenmeden önce birbirimizi tanımadan evlendik ,şimdi tanıyoruz tekrardan boşanıp sonra evlenelim" bununla buraya 2020 nin son aylarında konu açarak geldi henüz o zaman hamile idi ... burada bir sürü insan , "inanma bak ,o adam seni beş kurussuz bırakacak kandırmak için diyor " diye günlerce dil döktü yazdı .Burada iyilik yapıp herkes gözünü açmaya çalıştı ki maddi olarak mağdur olacaksın diye . Bu arkadaşın kaçıncı üyeliği saymakla bitmez . Ve konu sahibi arkadaş dedi ki ,ben eşime inanıyorum biz tekrardan tanıyarak evlenicez vs ... Sonuç ise şimdi 2,3 aydır sürekli üyelik alıp bu konuyu açıyor . 🤷🏻‍♀️

Bu konu nasıl açık kalmış inanamadım. Gayet de bayılıyor adama 😂 biz konu sahibini çok çok iyi tanıyoruz. Yıllar oldu boşanalı, sanki yeni bir olaymış gibi anlatıyor gelip gelip. Onlarca üyelik alıp alıp olayları farklı anlatıyor ki kocasıyla başka bir kadın evlenir mi diye araştırıyor. Psikolojisi ciddi bozulmuş, biz uzun zamandır tedavi alması gerektiğini söylüyoruz. O hâlâ gelip bu adam yine evlenir mi, mutlu olur mu diye soruyor. Hiçbir yapıcı yorumu dinlemiyor.

Tek bir yorum yapsa, ben eski eşimin bana yaptıklarını hazmedemiyorum bana yardım edin dese kimse dalga geçmez.

Arkadaşın eski konularını bilenler iyi biliyor , eşiyle anlaşmalı boşanmadan önce buraya yazdı , eşim diyor ki "biz evlenmeden önce birbirimizi tanımadan evlendik ,şimdi tanıyoruz tekrardan boşanıp sonra evlenelim" bununla buraya 2020 nin son aylarında konu açarak geldi henüz o zaman hamile idi ... burada bir sürü insan , "inanma bak ,o adam seni beş kurussuz bırakacak kandırmak için diyor " diye günlerce dil döktü yazdı .Burada iyilik yapıp herkes gözünü açmaya çalıştı ki maddi olarak mağdur olacaksın diye . Bu arkadaşın kaçıncı üyeliği saymakla bitmez . Ve konu sahibi arkadaş dedi ki ,ben eşime inanıyorum biz tekrardan tanıyarak evlenicez vs ... Sonuç ise şimdi 2,3 aydır sürekli üyelik alıp bu konuyu açıyor . 🤷🏻‍♀️
Yok yok boşanmadan önce yazmadı. Boşandıktan sonra sanki hâlâ evliymiş gibi konu açtı. Bana bu mantıklı geldi diye savunurken zaten boşanmışlardı. Boşandıklarında zaten çocuğu 7-8 aylıktı. Çocuğu 3 yaşına geldi, 4 aylık hamileymiş gibi konu açtı. Neler neler… Beynimizi yaktı artık, hepimiz bıktık kendisinin farklı üyeliklerini yakalamaktan.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bu adam Halit Argun falan mı da bu kadar peşinden koşuyorsunuz? Her eşinden birer çocuğu olan hâlâ da evlenme düşüncesinde bi adam düşününce aklıma o geliyor 😂.

Yok yok boşanmadan önce yazmadı. Boşandıktan sonra sanki hâlâ evliymiş gibi konu açtı. Bana bu mantıklı geldi diye savunurken zaten boşanmışlardı. Boşandıklarında zaten çocuğu 7-8 aylıktı. Çocuğu 3 yaşına geldi, 4 aylık hamileymiş gibi konu açtı. Neler neler… Beynimizi yaktı artık, hepimiz bıktık kendisinin farklı üyeliklerini yakalamaktan.
Valla benimde beynim yandı ... Ama suçlu olan uyaranlar oluyor bu da ayrıca tuhaf olan durum . İnsanlar arkadaşın kesinlikle tedavi ve destek almasını isterken kimse kötü niyetle dalga geçmek için söylediğine asla inanmıyorum. Ama konu farkli yerlere çekiliyor .

Valla benimde beynim yandı ... Ama suçlu olan uyaranlar oluyor bu da ayrıca tuhaf olan durum . İnsanlar arkadaşın kesinlikle tedavi ve destek almasını isterken kimse kötü niyetle dalga geçmek için söylediğine asla inanmıyorum. Ama konu farkli yerlere çekiliyor .
Bizler hep ılıman yorumlar yaptık bu konuda. Kolun bacağın kırılsa, miden böbreğin hasta olsa doktora gidersin; ruh hastalığı da bunlar kadar normal bir şey, bu adam seni hasta etmiş dedik. Kendin için destek almıyorsan çocuğun için psikolojik yardım al dedik. Çoğumuz da ya psikolojik rahatsızlıklarla boğuşuyor ya da yakınlarında var. Benim bir kuzenim iki dayımda okb var, teyzemle bir dayımda anksiyete bozukluğu var, annemin aldığı teşhisler arasında şizofreni var. Bende de anksiyete bozukluğu ile hafif dereceli okb var. Buraya gelip kimseyle psikolojik olarak rahatsızsın, tedavi ol diyerek dalga geçmem ben. Gerçekten kendisini düşünerek iyi niyetli yazdık. Sonuç yine aynı, yine aynı. Dil döküyorsun, bu halin iyi değil, bu yaşadıklarını atlatmak için destek alman lazım diyoruz; “bu adam yine evlenir mi” diyor. Yemin ederim tanısam kolundan zorla tutup hastaneye götürürüm.

Ben yeni üyeyim. Ama ergenliğimden beri bu forumu okurum. Son birkaç yıldır daha çok okuyordum. Üye değildim. Bu bayan geçen yıldı sanırım (emin değilim) konu açtı. Eşi boşanmaya ikna edememiş, sonra boşanalım yeniden başlayalım ilişkiye, evleniriz demiş. Bu forumda herkes seni kandırıyor dedi. Bayan onlara inanmadı boşandı. (Olabilir kendi kararı) Ama sonra kandırıldığını anladı. Bu yıl da buraya değişik hesaplarla üye olup bu tür sorular soruyor. Bazen başka kişiler ağzından soruyor. Mesela “2 kez evlenmiş boşanmış bir sevgilim var, evlenmeli miyim” gibi. Bir de saldırgan cevaplar veriyor. Buradaki üyelerin de sabrı taştı artık. Cevapları da ona göre oluyor. Takip ettiğim kadarıyla olay bu. Tabii eski üyeler benden daha iyi biliyorlar olayları. Benimki gözlem sadece.
Ben bu kişinin ayrılıktan dolayı travma yaşadığını ve psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum. Ne yaptığının farkında bile değil bence. Uzman yardımına ihtiyacı var. Bir de ne olursa olsun bir insan kandırılarak boşandırılmaz. Yaşadığı haksızlığı sindiremiyor. Ona bunu yaşatıp psikolojisini bozan adamın da çok mutlu olabileceğini sanmıyorum. İlahi adalet mi denir karma mı neyse işte eden bulur.
Ama bu forumda kimse kimseyle bu kadar uğraşmak zorunda değil. Üyeler de çok bunaldı. O yüzden cevaplar böyle.

Back
X