iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Corona ikti sosyallik yok.arabam yok.gwcende cocugu dolmuşa bindirip denize gotureyim dedim kustu dolmuşta perisan oldum.babasi ile bacilarinda anasinda.
Kız onların arasında gerginlik çıkar birbirlerine düşerler onlardan da sıkılır laf söz dedikodulari bitmez bunalir emin ol bak

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Söylemiştik defalarca yanıtlamıştık bir kez daha söylüyorum. Evet evlenir
Bu durumda evlenen bir dolu adam, dünya kadar kadın var. Çözüm buraya ısrarla aynı konuyu açmanız değil. Çözüm bir an önce ciddi bir psikolojik yardım alarak durumu kabul edip kendi hayatınıza devam etmenizdir. Yardım alıyorsanız da başarılı olmuyor sanırım ki uzmanı değiştirin acilen.

2 senedir sizden kurtulmak icin sizi kandirip bosanip kacan kocaniza takinti yapiyorsunuz, bir turlu düzelmiyorsunuz, saplantili sekilde ayni seyleri soyleyip dusunuyorsunuz, yarim yamalak ilac kullanıyorsunuz, bir arpa boyu yol alamiyorsunuz.
Ve agir vaka degilsiniz.
Karsima beni anlayacak bana değer verecek çocuğuma iyi bir baba olacak bir adam çıkar mi sizce? Çıksa bilel bencok yalnızım ailem yok a krabam yok beni ezmez mi?

Karsima beni anlayacak bana değer verecek çocuğuma iyi bir baba olacak bir adam çıkar mi sizce? Çıksa bilel bencok yalnızım ailem yok a krabam yok beni ezmez mi?
Çıksa bile bu psikoloji ile ne sağlıklı bir ilişki ne evlilik yürütebilirsiniz.

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Size hipnoz terapi tavsiye ediyorum. Bu tavsiyemi çok dikkate alın.

Baban olmayı sevmemiş degil mi kimsem olmadığını biliyordu 8 aylik bebekle birakti beni.
İstememiş adam. O sizi istemiyorsa siz de onu istemeyin. Bir evladınız var. Sizin kafanız ne kadar sağlam olursa ona da o kadar iyi bir anne olursunuz. Bırakın ne halt ederse etsin

Söylemiştik defalarca yanıtlamıştık bir kez daha söylüyorum. Evet evlenir
Bu durumda evlenen bir dolu adam, dünya kadar kadın var. Çözüm buraya ısrarla aynı konuyu açmanız değil. Çözüm bir an önce ciddi bir psikolojik yardım alarak durumu kabul edip kendi hayatınıza devam etmenizdir. Yardım alıyorsanız da başarılı olmuyor sanırım ki uzmanı değiştirin acilen.
Tamam evlenir mutlu olur mu?

Canim.bundugum ilde yapan yok ama araştıracak tekrar tavsiye ettiğiniz de falan varsa bana önerebilir misiniz özelden.
Hangi ildesiniz ki? Online yapan olacağını sanmıyorum ama araştırmak, arayıp sormak lazım. Hayatınızdan kaybediyorsunuz böyle takılı kalarak.

Bir bu üye birde kerimcanla yarışan bir trans vardı bitmediler 🤦🏽‍♀️

Sal adamı yüzüne söylemiş sal beni diye.

Back
X