• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Tamam evlenir mutlu olur mu?
Olabilir elbette. Bakın ilahi adalet ille de sizin gözünüze sokarak gerçekleşmez. Adamın bu dünyada çok mutlu olmaması için hiç neden yok. Sizin ise zamanınız kahrolarak ve o kişiye enerji göndererek geçiyor. Adam üç kere daha sizden de harika kadınlarla evlenebilir ve çok mutlu olabilir
Siz ona odaklanmaktan vaz geçip kendinize yeni bir hayat kuracaksınız artık. İlacınızı düzgün kullanıp artı düzgün ve ciddi terapi alın. Böyle devam ederseniz ağır ve geri dönüşü olmayan psikiyatrik vaka olacaksınız çocuğunuza da bakamaz hale geleceksiniz. Hiç abartmıyorum yokuş aşağı gidiyorsunuz. Kendinize gelin!

Karsima beni anlayacak bana değer verecek çocuğuma iyi bir baba olacak bir adam çıkar mi sizce? Çıksa bilel bencok yalnızım ailem yok a krabam yok beni ezmez mi?
Abov umarim simdi de buna takmazsiniz.

Neden cikmasin? Dunyada cocukla bosanan ilk ve tek kadin degilsiniz. Ikinci ucuncu evliligini yapan ve mutlu olan bircok kadin var.

Ama bu takintili halinizle, bu saplantilarinizla olmaz. Once siz kendi ruh sagliginizi duzeltin ki baskasiyla mutlu olabilin.

ya ben bu üyeye gerçekten üzülüyorum.
demin başka konu açmış yardım edin diye, aynı dakikalarda burada adam için gene evlenip mutlu olur mu diye sormuş.
inanılmaz dengesiz bir ruh hali var
kabul etmek istemiyor ama çok çok kötü durumda
hiç arkadaşı da yok sanırım
Çözümü yanlış yerde arıyor. Ne yazsak boş. Tavsiye boyutunu çoktan geçmiş. Çok daha ciddi tedavi ve terapi alıp kendi de gayret göstermeli. Zor şeyler yaşamış elbette ama tek zorluk yaşayıp kandırılan o değil ki. Tek yanlız insan da o değil. Çok gayret etmeli. Önce kabul edip sonra o adamı yok saymak, bebeğine ve yeni hayatına odaklanmak zorunda. Çok iyi bir uzman bulmalı acilen! Bizlerin tavsiyeleriyle düzelecek durumda değil belli ki. Allahım yardımcısı olsun dilerim

Bizler demek psikologdan daha iyi geliyoruz sana. Cevaplar hep aynı olsa da sen yine aynı soruyu sormaktan vazgeçmiyorsun.
Senin profesör 10 kere daha da evlense bile evrendeki denge şaşmaz, sana yaptıkları emin ol burnundan fitil fitil gelir.

Sen artık kendine ve çocuğuna odaklan.

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Çocuğun yok mu senin
Ne demek yapayalnızım tövbe tövbe
Sana elli kere dedim böyle adamı kimse boş bırakmaz havada kaparlar
İsterse 5 kere evlenip boşanmış olsun 10 tane çocuğu olsun
Adam diğer eşlerinden mutlu olmadıysa ömrü billah yalnız mı yaşayacak
Hatta adamın adını soyadını ver direk evlendiririm bir ablam var ondan iyisini mi bulacak anasını bacısınıda baş tacı eder valla hemde çok güzel bir kadın adam direk aşık olur o derece
Böyle adamı aklı başında her kadın kapar akılsızı da uzaktan bakar anca
Bence zaten bir sürü manitası vardır tadını almış kariyerli paralı adam kadınsız durmaz

Valla aynı şu trans arkadaş gibi ya oda sürekli bumu daha kadına çok benziyor bumu diye aorup duruyordu ne yazarsan yaz aynisını soruyordu adam kurtulmuş diyorum artik senden 🤷🏼‍♀️

ayol yeni bir aşka yelken açma vaktiniz gelmedi mi hala bu eski kocayla niye kafayı bozuyorsunuz? bırakın kim onu alırsa alsın herkeş layığını bulur. artık kendi hayatınıza bakın yazık ya çocuğunuz var kafayı kocayla bozmuşsunuz azcık annelik kaygınız olsun

Çok takıntılısın acaba adam bu yüzden mi gitti diye düşünüyorum artık iyi bir psikolojik tedavi görsen belki adam da sendeki değişiklikleri görüp geri döner

Kurus almamasinin sebebi de kendisi 🤦🏻‍♀️

Kocasi bosanmak icin yalan soyledi. Birbirimizi tanimadan evlendik, simdi bosanalim, artik birbirimizi taniyoruz, tanıyarak evlenmis olalim tekrar dedi. Konu sahibi de cok mantikli buldu bunu.
Burada bir suru insan seni kandiriyor, yapma dedi inanmadi.
O yuzden de bes kurus almadan kabul etti bosanmayi.
Boşandıktan sonra yazmış buraya “eşim boşanmak istiyor” diye, boşanmadan önce değil. O konuyu da 2 farklı üyelikle açmıştı benim gördüğüm 😂.

Boşandıklarında çocuğu 8 aylıktı, şu an 3 yaşında diye kalmış aklımda. Boşandıktan minimum bir sene sonra “eşim boşanalım diyor” diye konu açmış benim anladığım. Barışır mıyız diye düşünerek de açmış olabilir o konuyu. Bir de kendisi zaten eski yaşadıklarını yeni yaşıyormuş gibi konu açıyor. “4 aylık hamile kadın mağaraya götürülür mü” diye de konu açmıştı. Geçmişi deşmekten önünü göremiyor. “Ne yapsam eşim beni boşamazdı, ben mi hatalıyım” düşüncesinde büyük bir ihtimalle. Bu anlamda meşhur sarı manolya ile çok benzerliği var. Aynı kişi mi bilmiyorum, o bağı hiç net bir şekilde kanıtlayamadık zaten. Geçmişe benzer şekilde saplanıp kalmış iki farklı kadın da olabilirler 🤷🏼‍♀️.

O zaman konuyu olay olup bittikten cok sonra ama guncel konu gibi mi acmistiniz?
Ay sazan gibi atlamışım kendi yazmış boşandıktan sonra o konuyu açmıştım diye :D. Yemek yapıp yerken kaçırmışım yine gördün mü 😂

Back
X