- Konu Sahibi benouyeyim
Hala pişman olup sana dönmesini mi bekliyorsun yanlış mı anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz 3. Evlilik yapılır mı diyorsunuz ama , adam suan sizinle evlenmek istemiyor siz istiyorsunuz adamla evlenmekÖncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
8 aylik yavrusunu birakti.bosanirken bilel bana sen bana bebek gibi bakıydun dedi.senden iyisini asla bulamam dedi.ilerde tekrar olabilir dedi vs vs.Adam niye pişman olsun peki?
He ya doğruNasilsa hemen anlasiliyor ya, niye gizlesin. O kadar yeni üyeliğe nick gelmiyordur artik aklina![]()
Yok bana donsun pişman olsun ama ben onu miktir edeyim istiyorum.icim sogumali ama nasil.Siz 3. Evlilik yapılır mı diyorsunuz ama , adam suan sizinle evlenmek istemiyor siz istiyorsunuz adamla evlenmek
Doğru mu anladım?
Evlendigine?Adam niye pişman olsun peki?
Anlıyorum haksızlığa uğradığınıza da canı gönülden inanıyorum. Ama huzurlu olmanın yolu bu değil . Açıkca söyleyeyim siz odak noktanızı ilginizi bu adamdan çekip kendi hayatınıza çocuğunuza mutlulugunuza odaklansaniz zaten siz mutlu oldukça enerjiniz yenilendikçe hayat sizin karşınıza güzellikler çıkaracak . Böylece intikaminizi almis olacaksıniz.adama sürekli beni bu kadın unutamadı, vazgeçemedi benden hazzını yasatmayin bence değmez. Bir de hayatin bu yönüne odaklanın bakalım kaçırdığıniz binlerce güzel şey olabilirHem psikolojik tedavi görüyorum hem ilac kullanıyorum am adamin yaptıklarını affedemiyorum onun da mutsuz olmasını istiyorum içimdeki öfke dinmiyor.haksizliga uğradığımı düşünüyorum.
Tedavinize düzenli devam ediyorsanız etkili olması lazım. Terapilerinize ve ilaçlarınıza düzenli bir şekilde devam ettiğinize emin misiniz?Hem psikolojik tedavi görüyorum hem ilac kullanıyorum am adamin yaptıklarını affedemiyorum onun da mutsuz olmasını istiyorum içimdeki öfke dinmiyor.haksizliga uğradığımı düşünüyorum.
Mesleğiniz var mıYok bana donsun pişman olsun ama ben onu miktir edeyim istiyorum.icim sogumali ama nasil.
Adamin ne kadar hakli oldugunu da bize iyice bellettin zaten bravo sana spr dvm.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Kuzum bak o adamdan sana ve bir başkasına fayda gelmez ... Lütfen tedavine devam et ve çevrende ailen vs hiç kimse yok mu destek olsunlar sanaBeni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Abla aklı başında olan bu adamı almaz. Zaten alan kişi de aklı başında olmayacağı için birbirlerini yerler. O yüzden çokta şey etme.Sence akli basinda biri bu adami alir mi?
Yalan söyledi sizden boşanmak için. Bunu anlamak bu kadar zor mu?8 aylik yavrusunu birakti.bosanirken bilel bana sen bana bebek gibi bakıydun dedi.senden iyisini asla bulamam dedi.ilerde tekrar olabilir dedi vs vs.
Yanlis anladiniz.Siz 3. Evlilik yapılır mı diyorsunuz ama , adam suan sizinle evlenmek istemiyor siz istiyorsunuz adamla evlenmek
Doğru mu anladım?
Edemezsiniz çünkü adam sizi sevmiyorTesekkur ederim onu nasil pişman edebilirim?
Sizin aileniz yok mu?Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.