- 19 Mayıs 2020
- 47.798
- 214.795
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Masum olduğuna inanma çabası göremedim. Eski kocayla tekrar evlenip onun istediği gibi biri olarak '' Başarıya'' ulaşmak derdi. Eski kocanın ablası gibi doğursa bile sabahına kahvaltı hazırlayarak rüşdünü ispatlayacak. Psikolojik sorunları var, ama mesleğinde iyiymiş. Hiç yoktan öldüm bittim bir durumu yok, bu şekilde de hayatını sürdürüyor. Kalan gücünü de böyle boş bir adama harcaması üzücü, o enerjiye ihtiyacı olan bir çocuk var.Katibin Ruhu @saskito_ Önceki konularının hepsini okudum, aslında adamın haksız olduğunun içten içe dibine kadar farkında ama sanki birilerinin de teyit etmesine ihtiyacı var gibi geldi. Kendi açtığı konuları tarafsız bir gözle okusa aslında nasıl birinden kurtulduğunu anlayacak. Bir insana 40 gün sen busun deseler o olduğuna inanırmış o hesap. Kendisinde hata arıyor sürekli, adam o kadar hareketleriyle sözleriyle travma yaşatmış ki kadın ne iyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyor bence. İnşallah çocuğu için kendini toparlar ve bu adamdan olabildiğince uzağa gider
Bence konu sahibi erkek ve olaydaki 46 yaşındaki adam. 3.'ye göz dikmiş. Oluru var mı diye bizim fikrimizi alıyor. Kendini savunmasından belli.Ya konu benim için inandırıcılığını kaybetti, trol filan bence ben saydırıyorum benim mesajları da beğeniyor
Belki de bedevi konudaki 46 yaşındaki adamdır. Karantina dönemini bizimle geçiriyor.
Tabi canım burada aslında olan o çocuğa oluyor. Tamam adamı tanımadan yaşımda geçiyor mantığıyla bir çocuk yaptın ama ikinci çocuk istemek neden onu bende anlamadım. Konu sahibinin sağlıklı bir düşünce yapısının olmadığı ortada zaten. Konu sahibinin bir an önce gerekli tedavi alması gerektiğini düşünüyorum.Masum olduğuna inanma çabası göremedim. Eski kocayla tekrar evlenip onun istediği gibi biri olarak '' Başarıya'' ulaşmak derdi. Eski kocanın ablası gibi doğursa bile sabahına kahvaltı hazırlayarak rüşdünü ispatlayacak. Psikolojik sorunları var, ama mesleğinde iyiymiş. Hiç yoktan öldüm bittim bir durumu yok, bu şekilde de hayatını sürdürüyor. Kalan gücünü de böyle boş bir adama harcaması üzücü, o enerjiye ihtiyacı olan bir çocuk var.
Boşanma durumunda istediğimiz yere tayin hakkımız var mı ? Yoksa bir önceki şehrimize mu sadece ?Ben size çok üzüldüm. Yaşadığınız evlilik sizde travma yaratmış resmen. Sizin aslında bu adamla tekrardan evlenmek değilde, evliyken sizi suçladığı konuların aslında çok normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var da insanların teyit etmesini istiyormuş gibi bir tavrınız var.
Mesela hamile ve lohusa bir kadının uyumasından daha insani birşey olamaz, normal bir evlilikte yemekler ocağın üzerinde kalmışsa kadın erkek farketmez, gören kişi dolaba kaldırır. Çamaşırı erkekte asar hadi diyelim asmadı ama kadına bu yüzden psikolojik baskı yapamaz. Hepimiz evimizde makineyi çalıştırıp üşengeçliğimiz tuttuğunda sabah asarım acelesi yok diye düşünmemişizdir? yada eşimiz gördüyse vaktide varsa kalkıp asar. Sizin bence evlilik hayatınızda yaşadığınız şeylerin normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var ama karşınızdaki insan ruh hastası olduğu için sizi çok güzel manipüle etmiş.
Psikolojik tedavi görün mutlaka ve o ortamdan uzaklaşıp, ailenizin arkadaşlarınızın yanına dönün. Memur olduğunuz için de boşanma durumunda tayin hakkınız var.
Anne,baba,kardeş ve reşit evladının yanına tayin isteme hakkı var ve boşanma tarihinden itibaren 1 sene içerisinde bu hakkını kullanabiliyor. Forumda da bu şekilde tayin alan birçok üye varBoşanma durumunda istediğimiz yere tayin hakkımız var mı ? Yoksa bir önceki şehrimize mu sadece ?
Siz bu adamla evlenip hanyayı konyayi göreceksiniz.Size insan gibi yol gösterildi burada daha neyin anketini yapıyosunuz.Sobayı elleme dersin küçük bebeğe eller yanınca bidaha gitmez ,sizde o misal ille yancam diyosanız ne desin millet size yaBu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Zaten bu adamla evlendi boşandı ve çocuğu bile var. Üye hep yeni üyelikler açıp saçma saçma geçmişini sorgularSiz bu adamla evlenip hanyayı konyayi göreceksiniz.Size insan gibi yol gösterildi burada daha neyin anketini yapıyosunuz.Sobayı elleme dersin küçük bebeğe eller yanınca bidaha gitmez ,sizde o misal ille yancam diyosanız ne desin millet size ya
Bir kaç kez aynı konuyu acmistiniz sürekli aynı şeyleri sormanın mantığını anlayamadım bizim cvplarimiz tatmin etmiyorsa kendi bildiğinizi yapınKarşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, S sadecehuzuristiyorum @birkusolsam
hiç üşenmedim buldum hepsini,veya çoğunu.
gerçekten ama tüm konular aynı,bıkmadınız mı konu sahibi!!
Ben de bu konuyu merak ediyordum iyi denk geldi teşekkürler ben de bu hakkımı kullanmayı tercih ediyorumAnne,baba,kardeş ve reşit evladının yanına tayin isteme hakkı var ve boşanma tarihinden itibaren 1 sene içerisinde bu hakkını kullanabiliyor. Forumda da bu şekilde tayin alan birçok üye var
Bence konu sahibi erkek ve olaydaki 46 yaşındaki adam. 3.'ye göz dikmiş. Oluru var mı diye bizim fikrimizi alıyor. Kendini savunmasından belli.
Ne gerek var ki böyle şeylere.Baya çıkmazda sanırım, destek alsa iyi olur.Yok yok itiraf etti bizim iki numaralı terkedilen lohusa bacımızmış, ben trolü severim de üzüldüm bedeviye. Allah yardımcısı olsun
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsunBen de bu konuyu merak ediyordum iyi denk geldi teşekkürler ben de bu hakkımı kullanmayı tercih ediyorum
Biz zavallılar da diyoruz ki "sen de benzer sebeplerle boşandın eski eşinle, eski eşlerine böyle davranan biriyle evlenme"Ne gerek var ki böyle şeylere.Baya çıkmazda sanırım, destek alsa iyi olur.
Biz zavallılar da diyoruz ki "sen de benzer sebeplerle boşandın eski eşinle, eski eşlerine böyle davranan biriyle evlenme"
B belkibirgunkimbilir de bence aynı kişi.@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, S sadecehuzuristiyorum @birkusolsam
hiç üşenmedim buldum hepsini,veya çoğunu.
gerçekten ama tüm konular aynı,bıkmadınız mı konu sahibi!!
Evet yeri bende ayrı o yüzden kendisininB belkibirgunkimbilir de bence aynı kişi.Yabanelma senin adına konu açmıştı bu üye, burada da canım yaban elma çekti yazmasından hatırladım
Boşanalım tekrar evleniriz diyor? şu konusuyla hatırlıyoruz kendisini. Orada da " S sadecehuzuristiyorum sen misin?" demiştik kendisine.
su an istemiyorum gelecekte ne olur bilemem sozu kapi aralamak midir? Bu konunun sonundaki "onceden bana soyle diyordu bosanalim bir rahatlayalim sonra olmazsa yeniden evleniriz diyordu." cümlesinden diğer konu aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?