İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masum olduğuna inanma çabası göremedim. Eski kocayla tekrar evlenip onun istediği gibi biri olarak '' Başarıya'' ulaşmak derdi. Eski kocanın ablası gibi doğursa bile sabahına kahvaltı hazırlayarak rüşdünü ispatlayacak. Psikolojik sorunları var, ama mesleğinde iyiymiş. Hiç yoktan öldüm bittim bir durumu yok, bu şekilde de hayatını sürdürüyor. Kalan gücünü de böyle boş bir adama harcaması üzücü, o enerjiye ihtiyacı olan bir çocuk var.

Ya konu benim için inandırıcılığını kaybetti, trol filan bence ben saydırıyorum benim mesajları da beğeniyor

Belki de bedevi konudaki 46 yaşındaki adamdır. Karantina dönemini bizimle geçiriyor.
Bence konu sahibi erkek ve olaydaki 46 yaşındaki adam. 3.'ye göz dikmiş. Oluru var mı diye bizim fikrimizi alıyor. Kendini savunmasından belli.

Tabi canım burada aslında olan o çocuğa oluyor. Tamam adamı tanımadan yaşımda geçiyor mantığıyla bir çocuk yaptın ama ikinci çocuk istemek neden onu bende anlamadım. Konu sahibinin sağlıklı bir düşünce yapısının olmadığı ortada zaten. Konu sahibinin bir an önce gerekli tedavi alması gerektiğini düşünüyorum.

Neden boşandigi vs hiç umurumda olmaz, hayatta evlenmezdim dunayda adam mi bitmiş.
Bir defa evlenmiş cocuklu biriyle bile evlilik dusunmezdim. Bu her kadindan cocuk yapip boşaniyor.

Boşanma durumunda istediğimiz yere tayin hakkımız var mı ? Yoksa bir önceki şehrimize mu sadece ?

Boşanma durumunda istediğimiz yere tayin hakkımız var mı ? Yoksa bir önceki şehrimize mu sadece ?
Anne,baba,kardeş ve reşit evladının yanına tayin isteme hakkı var ve boşanma tarihinden itibaren 1 sene içerisinde bu hakkını kullanabiliyor. Forumda da bu şekilde tayin alan birçok üye var

Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Siz bu adamla evlenip hanyayı konyayi göreceksiniz.Size insan gibi yol gösterildi burada daha neyin anketini yapıyosunuz.Sobayı elleme dersin küçük bebeğe eller yanınca bidaha gitmez ,sizde o misal ille yancam diyosanız ne desin millet size ya

Zaten bu adamla evlendi boşandı ve çocuğu bile var. Üye hep yeni üyelikler açıp saçma saçma geçmişini sorgular

Ovvv cidden durum fena. Yalnız hesabın birinde bence boşanmamalısın yazıyor. Kazen beyi bile bezdirmiş.

Yalnız konu sahibi, cidden psikolojik yardım almanız şart sizin. Böyle olmaz, çocuğunuz da varmış. Ne kendinize ne ona sağlıklı bir bakım veremezsiniz böyle giderseniz.

Anne,baba,kardeş ve reşit evladının yanına tayin isteme hakkı var ve boşanma tarihinden itibaren 1 sene içerisinde bu hakkını kullanabiliyor. Forumda da bu şekilde tayin alan birçok üye var
Ben de bu konuyu merak ediyordum iyi denk geldi teşekkürler ben de bu hakkımı kullanmayı tercih ediyorum

Bence konu sahibi erkek ve olaydaki 46 yaşındaki adam. 3.'ye göz dikmiş. Oluru var mı diye bizim fikrimizi alıyor. Kendini savunmasından belli.

Yok yok itiraf etti bizim iki numaralı terkedilen lohusa bacımızmış, ben trolü severim de üzüldüm bedeviye. Allah yardımcısı olsun

Bence bedevi rutinde bi başlık açsın herşeyi dürüstçe son defa yazsın, kafası kızdıkça gelip gidip küfretsin o eski kocaya, biz de destekleriz zaten onu, bu böyle olmaz hergün farklı bi senaryoyla karşımıza çıkıyor Tamam hemfikiriz adam hödük ama içi soğumuyor işte kadının

B belkibirgunkimbilir de bence aynı kişi. Yabanelma senin adına konu açmıştı bu üye, burada da canım yaban elma çekti yazmasından hatırladım

Boşanalım tekrar evleniriz diyor? şu konusuyla hatırlıyoruz kendisini. Orada da " S sadecehuzuristiyorum sen misin?" demiştik kendisine.

su an istemiyorum gelecekte ne olur bilemem sozu kapi aralamak midir? Bu konunun sonundaki "onceden bana soyle diyordu bosanalim bir rahatlayalim sonra olmazsa yeniden evleniriz diyordu." cümlesinden diğer konu aklıma geldi

Evet yeri bende ayrı o yüzden kendisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…