İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tüm bu nickler aynı kişinin mi şaştım kaldımmm
Ben de anlayamadım ilk , konunun ilk sayfalarında bazı eski üyeler “ acaba yine mi o” falan dediler, ben hiç bilmiyordum söz konusu üyeyi. Meğersem eşinden boşanmış ancak ya hala evliymiş gibi ya da evleneceği adamın 3. Eşi olacağıyla ilgili konuları tekrar tekrar uydurup/değiştirip yine konu açmış.... bir bütün olarak bakınca gerçekten de hep aynı şeylerden bahsediyor şoka girdim

burda tuhaf tuhaf konuları ve üyeleri okuya okuya bizim de devreler yanmaz umarımm

Bence bu adamla kesinlikle evlenmelisiniz....

Bir aracın dayanıklılığı farklı açılardan aldığı darbelerle ölçülür. Belli ki sizinde dayanıklılık testi yapmaya ihtiyacınız var....
ben artık böyle bir adamın varlığından da şüpheliyimmm

ben artık böyle bir adamın varlığından da şüpheliyimmm
Konu sahibi kadınsa :ruh hastası büyük ihtimalle

Erkekse : ki bu ihtimal daha yüksek. Nabız yokluyor 3. Hatunu bu saydığı bahanelerle kandırabilir miyim diye burdan tüyo alıyor..

Her halükarda ciddiye almak imkansız .. merasında otlasın modundayım. Ölsem ciddi yorum yazamam şu konuya

Son düzenleme:
biz de yazmadık ciddi yorumm

Konuyu adamla sevgiliymiş gıbı acmıs. Goya adam iki kez evlenmıs. Ikıncı evlilik kendısı zaten. Ucuncu karısı olsam mı benimle evlenmek istiyor diye acmıs.
Ben bu yaratığın 2. karısı olup yaşadıklarını hazmedemediği için "bu adam bundan sonra mutlu olur mu, bununla evlenecek kadın çıkar mı" diye konu açtığını düşünüyordum. Böylesi bir yaratık bile kendi ağzıyla yeni tanıştığı birine bu kadar falsolu olduğunu söylemez, bu falsolarını bilen bir kadın da tekrar bu yaratıkla evlenmek istemez diyordum. Yanıldığıma çok üzülüyorum.

Diğer üyeliklerinden biriyle açtığı bir konunun 'benzer konular' kısmında çıkması d ayrı komik.

Ay neymiş 27 sayfa olunca bir şeyler olduğunu tahmin ettim ama hepsini okuyamam
Kendisi bu anlattığı adamın ikinci karısıymış zaten. Boşandığı eşiyle ilgili eski olayları yeni gibi anlatan farklı üyelikler alan biri vardı, oymuş konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…