- 7 Kasım 2019
- 6.614
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.184
- 198
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
of of of@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, @sadecehuzuristiyorum @birkusolsam
hiç üşenmedim buldum hepsini,veya çoğunu.
gerçekten ama tüm konular aynı,bıkmadınız mı konu sahibi!!
ööff senın yuzunden sımdı 27 sayfa okuycamBen bu yaratığın 2. karısı olup yaşadıklarını hazmedemediği için "bu adam bundan sonra mutlu olur mu, bununla evlenecek kadın çıkar mı" diye konu açtığını düşünüyordum. Böylesi bir yaratık bile kendi ağzıyla yeni tanıştığı birine bu kadar falsolu olduğunu söylemez, bu falsolarını bilen bir kadın da tekrar bu yaratıkla evlenmek istemez diyordum. Yanıldığıma çok üzülüyorum.
Diğer üyeliklerinden biriyle açtığı bir konunun 'benzer konular' kısmında çıkması d ayrı komik.
Oha tekrar anne olmak istiyorum demiş anahbababa. Yahu artık az daha yazsak ban yeriz. Ama bu kadın nasıl memur olmuş nasıl annelik yapıyor gülüyorum artık. O adamı düşünmekten çocuğa bakıyor mu ki.Valla anne babalık ehliyete olmalı bebelere acıyorum
Banlanıcam ama şu zeka seviyesindeyseniz zaten üremeyin rica ediyorum. Evinizdeki bebeye yazık, manyağın birini başına üvey baba getireceksiniz.
Bir çocuk daha yapınca hamile kalacaksınız farkında mısınız, valla tekmeyi anında yersiniz adamın hamile kadınlara alerjisi var
Biz bununla ilgili çok yorum yaptık. Eski eşinin çok hatalı olduğunu, lohusa kadının yaşadıklarının normal olduğunu, evde kadın işi erkek işi değil de dayanışmanın olması gerektiğini söyledik ama konu sahibi farklı farklı nicklerle olaylarda ufak değişiklikler yaparak anlatmaya devam ediyor. Bunun devamı da gelecektirBen size çok üzüldüm. Yaşadığınız evlilik sizde travma yaratmış resmen. Sizin aslında bu adamla tekrardan evlenmek değilde, evliyken sizi suçladığı konuların aslında çok normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var da insanların teyit etmesini istiyormuş gibi bir tavrınız var.
Mesela hamile ve lohusa bir kadının uyumasından daha insani birşey olamaz, normal bir evlilikte yemekler ocağın üzerinde kalmışsa kadın erkek farketmez, gören kişi dolaba kaldırır. Çamaşırı erkekte asar hadi diyelim asmadı ama kadına bu yüzden psikolojik baskı yapamaz. Hepimiz evimizde makineyi çalıştırıp üşengeçliğimiz tuttuğunda sabah asarım acelesi yok diye düşünmemişizdir? yada eşimiz gördüyse vaktide varsa kalkıp asar. Sizin bence evlilik hayatınızda yaşadığınız şeylerin normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var ama karşınızdaki insan ruh hastası olduğu için sizi çok güzel manipüle etmiş.
Psikolojik tedavi görün mutlaka ve o ortamdan uzaklaşıp, ailenizin arkadaşlarınızın yanına dönün. Memur olduğunuz için de boşanma durumunda tayin hakkınız var.
Amacı zaten çocuk yapmakmış. 2. Çocuk istiyormuş da o yüzden evlenmeyi düşünüyormuş.Ben hatırladım konu sahibi seni. Geçen gün açmıştın bu konuyu yine. Bir beyefendi vardı çok etkilendiğiniz. İlk eşi karısı istemişti boşanmayı sonra ikinciyi alıp çocuk yapmıştı. Sonra 3-5 ay sonrada boşanmıştı 2. karısından di mi? Kadınlar hamile kalınca şimarıyorlar, ablam doğum ertesi eşine kahvaltı bile hazırlamıştı, kadın kendini sevdirecek diyen adam değil mi? bu. Bacım sen evlen rahatla ya. Aklın kaldı denemeden rahat etmeyeceksin. Bari koşarak çocuk yapma da anlaşamazsan ortada bir de çocuk kalmasın.
Çocuğa halası bakıyormuş. Konu sahibi hala kocası ile aynı şehirde. Tayin alamıyorum diyor ama bence bahane. Tayin alırsa adamla bağı kopar, e zaten adam çocuk meraklısı da değil.Oha tekrar anne olmak istiyorum demiş anahbababa. Yahu artık az daha yazsak ban yeriz. Ama bu kadın nasıl memur olmuş nasıl annelik yapıyor gülüyorum artık. O adamı düşünmekten çocuğa bakıyor mu ki.
Konu sahibinin derdi haklı olduğunu görmek değil, kocasını haklı çıkartmak kendi kafasında.Ben size çok üzüldüm. Yaşadığınız evlilik sizde travma yaratmış resmen. Sizin aslında bu adamla tekrardan evlenmek değilde, evliyken sizi suçladığı konuların aslında çok normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var da insanların teyit etmesini istiyormuş gibi bir tavrınız var.
Mesela hamile ve lohusa bir kadının uyumasından daha insani birşey olamaz, normal bir evlilikte yemekler ocağın üzerinde kalmışsa kadın erkek farketmez, gören kişi dolaba kaldırır. Çamaşırı erkekte asar hadi diyelim asmadı ama kadına bu yüzden psikolojik baskı yapamaz. Hepimiz evimizde makineyi çalıştırıp üşengeçliğimiz tuttuğunda sabah asarım acelesi yok diye düşünmemişizdir? yada eşimiz gördüyse vaktide varsa kalkıp asar. Sizin bence evlilik hayatınızda yaşadığınız şeylerin normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var ama karşınızdaki insan ruh hastası olduğu için sizi çok güzel manipüle etmiş.
Psikolojik tedavi görün mutlaka ve o ortamdan uzaklaşıp, ailenizin arkadaşlarınızın yanına dönün. Memur olduğunuz için de boşanma durumunda tayin hakkınız var.
Farkli nickler aliyosaBiz bununla ilgili çok yorum yaptık. Eski eşinin çok hatalı olduğunu, lohusa kadının yaşadıklarının normal olduğunu, evde kadın işi erkek işi değil de dayanışmanın olması gerektiğini söyledik ama konu sahibi farklı farklı nicklerle olaylarda ufak değişiklikler yaparak anlatmaya devam ediyor. Bunun devamı da gelecektir
Halası mı bakıyor gerçekten?Çocuğa halası bakıyormuş. Konu sahibi hala kocası ile aynı şehirde. Tayin alamıyorum diyor ama bence bahane. Tayin alırsa adamla bağı kopar, e zaten adam çocuk meraklısı da değil.
Her defasında üyeler gerçek kimliğini ortaya çıkardığı için üyelik pasif hale getiriliyor.Farkli nickler aliyosaMune bizi kirmaz bi el atar bence
Bence bu kadin sizofrenHer defasında üyeler gerçek kimliğini ortaya çıkardığı için üyelik pasif hale getiriliyor.
Sağlıklı değil. İnşallah tedavi olur. Hem kendi için hem de çocuğu için.Bence bu kadin sizofren
Öyleymiş, konulara hakim birinden öğrendim.Halası mı bakıyor gerçekten?
Daha önce de farklı bi konu açıp sormustunuz. Öncelikle anket açıp karar vermeye çalıştığıniza göre kesinlikle evlenilmeyecek unsurlara sahip ayrıca bir önceki konunuzda da belirtmiştim. Eğer boşanma nedenlerini anlatmakta ısrarcı olursa uzaklasirdimBu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Boyle insanlara okadar kiziyorumkiSağlıklı değil. İnşallah tedavi olur. Hem kendi için hem de çocuğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?