İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adamın sözlerini, kadına hiç değer vermediğini, kadının kendini sevdirmesi gerektiğini, çocuğa tek başına bakmasi gerektiğini düşündüğünü de yazın o zaman.

İkinci evliliğinde daha çocukları küçükken eşi istememesine rağmen boşandığıni, çocuğa da bakamadı kendini rezil etti dediğini de ekleyin tabi.

Aralarda atladığim şeyler de vardır.

Allah akıl fikir versin size.
Doğumdan sonraki sabah erkenden kalkıp eniştesine kahvaltı hazırladığı için ablasıyla iftihar ediyordu bir de. Önemli bir ayrıntı bu da.

Biri vardı abartmıyorum belki 20 kere farklı nicklerle aynı konuyu değişik şekillerde açmıştı. Bıkmıyordu da banlanıp banlanıp geliyordu, bana onu hatirlattınız.
Hatta boşandığı halde evliymis gibi konular açıyordu eski yaşadığı olayları anlatıyordu 😂 aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?

Doğumdan sonraki sabah erkenden kalkıp eniştesine kahvaltı hazırladığı için ablasıyla iftihar ediyordu bir de. Önemli bir ayrıntı bu da.
Olur mu belki konu sahibi basarıp kendini sevdirecek. Belki hakedecek. Şevkini kırmasak mı?

Size gecen konunuzda onca mesaj yazildi. Hala bunu nasil sorabiliyorsunuz?

Adam lohusa karisini, gozunu kirpmadan bosamis. Karisi destek istedi diye bi tarafi yememiş ve yeni dogmus evladini birakip arkasina bakmadan kacmis resmen.

Evlenin, lutfen durmayin.. Çunku pipisi var. Bu firsat kacmaz.
Bu dünyaya pipili gelmek varmış.

Hatta boşandığı halde evliymis gibi konular açıyordu eski yaşadığı olayları anlatıyordu 😂 aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
Offf sizde Corona vakaları gibisiniz 😡😡😡 söyleyin de bilelim...hasta sayisimi vaka sayisimi 🤔 her yerde o dediğiniz üyeye benzetilmiş 🤭

Evet aynı kişi 😂 içimden bir his çok yakınlarda dolaşıyor diyor. Özletmişti kendini neyse ayrılık fazla uzun sürmedi.

Offf sizde Corona vakaları gibisiniz 😡😡😡 söyleyin de bilelim...hasta sayisimi vaka sayisimi 🤔 her yerde o dediğiniz üyeye benzetilmiş 🤭
Bahsettiğim kişi bir sürü üyelik almıştı ama inan isimlerini hatırlamıyorum.

Olaylar kalmış aklımda 😄

Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Istemem. Arada cocuklar olmasa düşünülebilir ben dusunmem de daha ılımlı klur ama evlatlar nedeniyle eski eslerle gorusmesi gerekecek. Evlilik zaten yeterince zor bir kurum. O topa girmezdim hic. Hayat bunlar icin cok kısa

Back
X