İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Zaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.
Nasıl inandınız buna 🤦 bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Yolunuza bakacaksınız. Adam sizi sevmiyor ve istemiyor

Bir umut bekliyordu demek ki yeniden evlenmeyi :olamaz:
Evet çünkü yeniden evleniriz demişti bana.bunh neden söyledi ki? Sevmiyorum miktir git deseydi eb azındam bu zamanda kadar hazmedrmezlik yaşamazdım haşa hazmedemiyorum kendime inanamuyorum nasıl kandım
Hepsi yalnızlıktan işte.

Anneniz haklı. Dertsiz başınıza dert almaya gerek yok. Birincide hadi olmadı desek, o kadar mı şanssızdı bu adam yani ? Bilemiyorum hayatta her şey var önyargılı olmak istemem ama bence pek iyi bir evlilik olmaz bu.

Çok üzüldüm konu sahibine 😔
Ben kendime kızıyorum sadece.neden kendimi bunkdar ezdirdim.evlenirken tüm eşyaları ben aldım.her ay para verdim maaşımdan belli miktar evin giderleri diye.tüm ev işleri üzerimdeydi.çocuk üzerimdeydi dışarda çalışıyordum vs vs.

Evet inandım çünkü 5 vakit namaz kılıyordu.sürekli kuran araştırmaları yapıyordu ve evet güvendim.
Benim gözüm bu duruma 21 yaşında açılmıştı, aynı eski kocan gibi 5 vakti camide kılan tasavvuf ehli adamın Facebook üzerinden benimle gayet normal 3-5 kelime konuştuktan sonra numaramı isteyince. Her sakallıyı molla sanmayacaksın.

Adamın bahanesini anlıyorum, çakalmış tam 😂. Ama kadın bunu niye mantıklı bulup bir şey talep etmeden boşanmış ki 😂 işte orayı çözemiyorum

Ay ne çakallığı ya sdfghj
Normalde insan "ulan buna kim inanır" der de aklından geçirse de söylemez, daha mantıklı bahaneler bulmak için yorar biraz kendini :KK53:
Sallamış tutturmuş. Bence o da şaşırmıştır.

Zaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.
Ay aklıma şey geldi. Lisede bir sevgilim vardı, tam böyle namazında niyazında. Bana dedi ki “ayrılalım ama bu bir nokta değil, ilişkimize virgül koyuyoruz” sonra devam edeceğiz diye ima ediyordu yani. Ben salak buna inandım, ara veriyoruz diye 😂.

Daha ilk doğru dürüst ilişkimdi. Ben tam bir buçuk sene onu bekledim biliyor musunuz, tam bir buçuk sene. Sonra ne oldu, ben tam hayatıma devam etmeye başladım bu damladı. 1 kere konuştuk, benden azıcık ilgi görünce yine kaçtı, ikinciye döndüğünde benim artık ona karşı hiç hissim kalmadığını fark ettim. Bu sefer ben kestim görüşmeyi.

Onunla görüşmeyi tamamen kesip onu silip attıktan bir yıl bile geçmemişti, şu anki sevgilimle görüşmeye başladık. Çok mutlu olduğum bir ilişkinin içindeyim şu an. Üzerinden 6 yıl geçti. O da kimmiş diyorum şu an. Yüzünü sesini bile hatırlamıyorum onun. Çok daha sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkinin içindeyim.

Yaşadıklarınız kolay değil. Belli ki dengenizle oynamış. Psikolojik destek alıp yolunuza bakarsanız çok daha iyi bir insanla mutlu olabilirsiniz günün birinde. Ama önce iyileşmeniz lazım.

Normalde insan "ulan buna kim inanır" der de aklından geçirse de söylemez, daha mantıklı bahaneler bulmak için yorar biraz kendini :KK53:
Beş yaşındaki çocuğa sen git yat ben yanına geliyorum hemen dediğimizde bile inanıp da gitmiyor.

Evet çünkü yeniden evleniriz demişti bana.bunh neden söyledi ki? Sevmiyorum miktir git deseydi eb azındam bu zamanda kadar hazmedrmezlik yaşamazdım haşa hazmedemiyorum kendime inanamuyorum nasıl kandım
Hepsi yalnızlıktan işte.

Eski konularınızı az çok hatırlıyorum. Adamın sizi istemediğini zaten biliyordunuz. İlla sktir git demesi gerekmiyordu.
Kendiniz aşamıyorsanız -ki aşamıyorsunuz- o zaman psikolojik destek alacaksınız.

İşte, eşine göre çakalmış 😂. Eşinin inanacağı düzeyde yani 😶

Herkes uyarmış bir de. Ve normalde adamın kendisini istemediğini de biliyordu.
Gerçekten inandıysa garip yani.
Ama o konuyu açtığında zaten boşanma gerçekleşmişti galiba. Konu sahibi geçmişten bir kesite gidip o zamanda gibi konu açıyor.

Ama o konuyu açtığında zaten boşanma gerçekleşmişti galiba. Konu sahibi geçmişten bir kesite gidip o zamanda gibi konu açıyor.

Aa tarihine dikkat etmemiştim.
Ama böyle bir şeyin mantıksız olduğunu anlamak için yüz kişinin 30 sayfa boyunca "çok saçma" demesine gerek yokmuş zaten :110:

Back
X