- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Nasıl inandınız bunaZaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl inandınız bunaZaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.
Adam başka biriyle evlenecek sanırım. Adamın evlenmesini hazmedemiyor
Kendi düşen ağlamaz arkadaşım.Evet inandım çünkü 5 vakit namaz kılıyordu.sürekli kuran araştırmaları yapıyordu ve evet güvendim.
Evet çünkü yeniden evleniriz demişti bana.bunh neden söyledi ki? Sevmiyorum miktir git deseydi eb azındam bu zamanda kadar hazmedrmezlik yaşamazdım haşa hazmedemiyorum kendime inanamuyorum nasıl kandımBir umut bekliyordu demek ki yeniden evlenmeyi![]()
Çok üzüldüm konu sahibineBir umut bekliyordu demek ki yeniden evlenmeyi![]()
Ben kendime kızıyorum sadece.neden kendimi bunkdar ezdirdim.evlenirken tüm eşyaları ben aldım.her ay para verdim maaşımdan belli miktar evin giderleri diye.tüm ev işleri üzerimdeydi.çocuk üzerimdeydi dışarda çalışıyordum vs vs.Çok üzüldüm konu sahibine![]()
Benim gözüm bu duruma 21 yaşında açılmıştı, aynı eski kocan gibi 5 vakti camide kılan tasavvuf ehli adamın Facebook üzerinden benimle gayet normal 3-5 kelime konuştuktan sonra numaramı isteyince. Her sakallıyı molla sanmayacaksın.Evet inandım çünkü 5 vakit namaz kılıyordu.sürekli kuran araştırmaları yapıyordu ve evet güvendim.
Adamın bahanesini anlıyorum, çakalmış tam. Ama kadın bunu niye mantıklı bulup bir şey talep etmeden boşanmış ki
işte orayı çözemiyorum
Ay aklıma şey geldi. Lisede bir sevgilim vardı, tam böyle namazında niyazında. Bana dedi ki “ayrılalım ama bu bir nokta değil, ilişkimize virgül koyuyoruz” sonra devam edeceğiz diye ima ediyordu yani. Ben salak buna inandım, ara veriyoruz diyeZaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.
Beş yaşındaki çocuğa sen git yat ben yanına geliyorum hemen dediğimizde bile inanıp da gitmiyor.Ay ne çakallığı ya sdfghj
Normalde insan "ulan buna kim inanır" der de aklından geçirse de söylemez, daha mantıklı bahaneler bulmak için yorar biraz kendini
Sallamış tutturmuş. Bence o da şaşırmıştır.
Evet çünkü yeniden evleniriz demişti bana.bunh neden söyledi ki? Sevmiyorum miktir git deseydi eb azındam bu zamanda kadar hazmedrmezlik yaşamazdım haşa hazmedemiyorum kendime inanamuyorum nasıl kandım
Hepsi yalnızlıktan işte.
İşte, eşine göre çakalmışAy ne çakallığı ya sdfghj
Normalde insan "ulan buna kim inanır" der de aklından geçirse de söylemez, daha mantıklı bahaneler bulmak için yorar biraz kendini
Sallamış tutturmuş. Bence o da şaşırmıştır.
Beş yaşındaki çocuğa sen git yat ben yanına geliyorum hemen dediğimizde bile inanıp da gitmiyor.
Ama o konuyu açtığında zaten boşanma gerçekleşmişti galiba. Konu sahibi geçmişten bir kesite gidip o zamanda gibi konu açıyor.Herkes uyarmış bir de. Ve normalde adamın kendisini istemediğini de biliyordu.
Gerçekten inandıysa garip yani.
Allah adama yardım etmiş sanırım o konudaHerkes uyarmış bir de. Ve normalde adamın kendisini istemediğini de biliyordu.
Ama o konuyu açtığında zaten boşanma gerçekleşmişti galiba. Konu sahibi geçmişten bir kesite gidip o zamanda gibi konu açıyor.
Adama da bişey diyemiyorum böyle bir insanla evli kalmak zordur bence. Ama keşke bebe yapmasalarmış, yazık olacak çocuğa.Herkes uyarmış bir de. Ve normalde adamın kendisini istemediğini de biliyordu.