İki kişi arasında kaldım

Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
Nsl sana tecavuzmu etti?
Bu bir auc tecavuzcunle evlenme tabiki.
Ama sizden 18 yas buyuk amcaylada evlenme.
Hayatini idame ettir.ek icin bir erkege nedne ihtiyac duyuyorsunuz.daha birinden ayrilmadan hemen digerinimi swceyim hangisni seceyim diye dusunuyorsunuz.
Secme simdilik kimseyi secme

Bir ilişki bittiğinde illa hemen yenisine başlamak zorunda değilsin.

İlkini seçme.
Sevsen ikinci bir seçenek oluşmazdı kafanda.

İkincisini seçme.
Yaş farkı çok fazla. Benim annemle aramda 22 yaş var, düşün artık.

Gencecik kızsın. Yaşamak için illa hayatında bir erkek olması şart değil.

Ben hayatımda birini değil sevdiğimi istiyorum o da beni ağlatmaktan herşeye sürekli kızıp küsmekten başka birşey yapmıyor ikincisini de hayatıma almadım sadece seçmelimiyim diye sormak istedim şuan Nasıl muhabbeti kesicem diye düşünüyorum

O zaman sen yürek yemişsin canım. Böyle ailen varken bu haltları nasıl yedin. İkisini de seçme seni anlayacak birini bul.
Ya yemin mi edeyim burda isteyerek yapmadım diye bana ben sana böyle bişey yapmam ben seni seviyorum sana kıyamam falan diyip diyip oldu olayın ayrıntısına gerçekten girmek istemiyorum

Bu arada çarşaf istemek eskide kaldı diye biliyorum.
Onu da geçtim bu çarşafı erkek ailesi istemiyor mu senin ailen kanlı çarşafı ne yapcak
Bende anlamadım benim annem napcak gösterecekmişim erkek ailesinede o arada benim ailemde orda olacakmış bana bunu söyleyip duruyo

Bende anlamadım benim annem napcak gösterecekmişim erkek ailesinede o arada benim ailemde orda olacakmış bana bunu söyleyip duruyo
Bu nsl bisey ya eskiden erkek anneleri bakarmis taa dedelerimi zamaninda kiz annesi bakma olayi ne.
Kusurabakmayin ama ck cahil bir ailedesiniz

Ben hayatımda birini değil sevdiğimi istiyorum o da beni ağlatmaktan herşeye sürekli kızıp küsmekten başka birşey yapmıyor ikincisini de hayatıma almadım sadece seçmelimiyim diye sormak istedim şuan Nasıl muhabbeti kesicem diye düşünüyorum
Sevgi olsa ikinci seçenek oluşmazdı. Aranızdaki bağın kaynağı sevgi mi yoksa alışmıştık mı bunu bi sorgulayın bence.

İlişkinizi yanlış yorumluyor olabilirsiniz.

Sevgi olsa ikinci seçenek oluşmazdı. Aranızdaki bağın kaynağı sevgi mi yoksa alışmıştık mı bunu bi sorgulayın bence.

İlişkinizi yanlış yorumluyor olabilirsiniz.
Bir şey Dicem ben seviyorum o beni üzüyor üzdüğünden dolayı ailemde sürekli seni üzüyor falan diyerek ben böyle bi Hatay'a düşüp başka seçenek oluşturdum ama bunada pişmanım çünkü ben onun beni üzmesine raZıymışım onu anladım

Ya bana sadece şuanda bu adamla konuşmayı Nasıl kesceğimi söylermisiniz direk istemiyorum diyemem çünkü sevdiğim var diyemiyorum aileler var arada Nasıl konuşmayı kesicem

Konunuzu tekrar okudum. Siz bize konunuzda duyorsunuz ki" size soracagim soru: sizce hangisini secmeliyim?" Herkes buna cevap veriyor veya yorumunu yapjyor sonra ben bunu sormadim ki diyorsunjz.

Bende 20 yasinda citir bir genc kizim. 38 yasi daki koca herifi yanima yakistiramiyorum. Bugun istedigimi yarin istemiyorum. Bugun sevdigimi yarin sevmiyorum. Muhtemelen sen de benim gibisin. Konunda istedigine mi cevapverelim yorumlarda istedigine mi? Bir tutarlilik lazim.

Konunuzu tekrar okudum. Siz bize konunuzda duyorsunuz ki" size soracagim soru: sizce hangisini secmeliyim?" Herkes buna cevap veriyor veya yorumunu yapjyor sonra ben bunu sormadim ki diyorsunjz.

Bende 20 yasinda citir bir genc kizim. 38 yasi daki koca herifi yanima yakistiramiyorum. Bugun istedigimi yarin istemiyorum. Bugun sevdigimi yarin sevmiyorum. Muhtemelen sen de benim gibisin. Konunda istedigine mi cevapverelim yorumlarda istedigine mi? Bir tutarlilik lazim.
Tamam ben sonra dedim şuan Nasıl konuşmayı kesceğimi söylermisiniz diye sorumun cevaplarını aldıktan sonra yani

Sevgilini gerçekten seviyor olsaydın ikinci kişi aklını karıştıramazdı bile. Anlaşamıyor olabilirsiniz ama bu onu sırtından vurmanı gerektirmez, başkasını bulunca ayrılmak gibi.

Diktirme konusuna gelince, bu anlattığınız ikinci kişi, Amerikalarda yaşayan 30'unu geçmiş, görmüş geçirmiş, kültürlü, sığ düşünmeyen, geri kafalı olmayan birisi olarak canlandı gözümde. Eğer gerçekten böyle biriyse diktirmene gerek bile kalmaz, dürüst olup söylersen kabul edebilir. Kendisi bu yaşa kadar hiç mi sevişmemiş sanki? Kendisi bakir mi ki? Sanmıyorum.

Ama ben hiç sıkıntıya girmez, sevdiğim sevildiğim ilişkimi kurtarmaya çalışırdım. Para önemli ama her şey değil.

Sevgilini sevmiyorsun ayrıl. Kendinden 18 yaş büyük biriyle de sırf zengin diye evlenip yurt dışına gitmeye kalkma. Diktirme mevzusuna hiç girmiyorum bile, sacmalık.

Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
E bu da keyfi değil mi?

Yalan üzerine hayat kurulmaz.

Bu nasıl bir rahatlıktır..
Diktirmek bu kadar mı kolay? Bu kadar mı basitinize geliyor.
Sizin gibi insanlar ve cahil eşler yüzünden zarı kalın olan kadınlar ne kadar büyük sorunlar yaşıyorlar !

Herşeyi geçtim 18 yaş büyük birine nasıl o gözlerle bakabiliyorsunuz hayret ediyorum..

Birincisini seviyorsun da bu nasıl sevmek pardon ? Sevseydim ikinci şıkkı düşünmezdin sen sevmiyorsun bu kadar net .
İkincisini seçsem diktirmem gerekicek demişsin . Hemde öyle rahat söylemişsin midemi bulandırdın .Madem sevdin ilişkiye girdin yaptığının arkasında ol bari,diktirince hiç yaşamamışmı olucaksın ? Zengin adamı kandırınca başın göğemi ericek ?
Her iki adamada yazık valla ikisinide seçme

Tamam ben sonra dedim şuan Nasıl konuşmayı kesceğimi söylermisiniz diye sorumun cevaplarını aldıktan sonra yani
İlk önce sevgilinle gayet ciddi şekilde konuş, ona bu küsme barışma muhabbetlerinden bıktığını, ciddi ve seviyeli şekilde ilişkini yürütmek istediğini söyle.
İkinci olarak madem artık o adamla görüşmek istemiyorsun yüzyüze görüşmek için geldiğinde dersin ki ben bu adamdan hoşlanmadım fikirleri bana uymadı evlenmek istemiyorum! Bu kadar basit. Zorla seni alıp Amerikaya götürecek hali yok.

Bunun dışında, canım illa hayatında bir erkek olmak zorunda değil, okulunu en güzel şekilde bitirip işe başlamaya bak. Şu an yaşın küçük olduğundan ailenin baskısını fazlaca hissediyorsun ama büyüdükçe ve kendi ayakların üzerine durdukça herşeyin farklı olduğunu göreceksin.

Şu anki sevgilin de kusura bakma ama çok arabesk bir tipmiş, ne o öyle bırakmayasın diye kızlığını bozmalar falan!! Bu düşüncedeki bir erkekten bi halt olmaz, o yüzden kendini kurtar.

Back
X