İki kişi arasında kaldım

abtnmko

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
46
2
16
Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin

Daha üni okuduğunuza göre 18 yaş büyük birine 'amca' demeniz gerekir.
20li yaşların başında ergenliğini yeni tamamlamış genç bir kadın 40 yaşında bir adamla ancak para için evlenir...
Ama söyleyeyim, para saadet getirmez!
Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedim

sendne 18 yaş büyük

sen 20 isen 38 yaşında yani

bak ben 36 yaşındayım asla 20li yaşlarda birini kendime bu aşamada eş görmem

sizinki sevgi aşk vs de değil tam anlamı ile görücü

o adam madem bu kadar iyi de neden sevgilisi eşi vs yok

bir şeyleri genç güzel kız ile mi kamufle edecek

sana lüks hayat vadedecek de altından ne çıkacak acaba

otur düşün hayatta bu iki seçenek dışında da seçenekler çok

yalnız 5 yıl da çok uzun bir süre değil yani insan sevdiğini 5 yıl da bekler 10 yıl da

bir de nedir bu ev de ev derdi

annem ve babam evlendiğinde evleri yoktu ben 16 yaşımda iken evleri oldu

ben evlendiğimde de evim yoktu evliliğimin 6. yılında oldu

kirada oturanı dövmüyorlar

Ya şu diktirme işi sıktı ama bence sen zengin olani tercih etme yazik adama seni bakire sanacak. Tabi diktirince bakire oluyorsunuz yaaaaaa. Yersen.......:işsiz::işsiz::işsiz:

Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedim
Madem biliyorsunuz, adamın sizi cezbeden tek tarafının 'para' olduğunu da biliyorsunuzdur.
Ayrıca hayat bu kadar siyah ya da beyaz değil.
O iki adamı da seçmeyerek, bu genç yaşınızda kendinizi eğitiminize ve yaşınızın gerektiği gibi sosyalleşmeye verip, önünüze bakabilirsiniz.
İlla bir adam şart mı?

sendne 18 yaş büyük

sen 20 isen 38 yaşında yani

bak ben 36 yaşındayım asla 20li yaşlarda birini kendime bu aşamada eş görmem

sizinki sevgi aşk vs de değil tam anlamı ile görücü

o adam madem bu kadar iyi de neden sevgilisi eşi vs yok

bir şeyleri genç güzel kız ile mi kamufle edecek

sana lüks hayat vadedecek de altından ne çıkacak acaba

otur düşün hayatta bu iki seçenek dışında da seçenekler çok

yalnız 5 yıl da çok uzun bir süre değil yani insan sevdiğini 5 yıl da bekler 10 yıl da

bir de nedir bu ev de ev derdi

annem ve babam evlendiğinde evleri yoktu ben 16 yaşımda iken evleri oldu

ben evlendiğimde de evim yoktu evliliğimin 6. yılında oldu

kirada oturanı dövmüyorlar
Bakın yanlış anladınız ben konuyu tamamen anlatmak istedim yoksa 20 sene evim olmasın o sorun değil bu akraba ve evet görücü usulü etraftaki herkes iyide iyi diyor insan bi an olsun düşünüyor ama diğer taraftan sevdiğimle olduğumda lüks bi hayatım olmasada yine iki memur maaşıyla her türlü çok güzel geçiniriz birbirimizi sevdikten sonra ama günde 3 kere küstüğümüz oluyor ben sadece olayı tamamen anlatıp fikir almak istedim

Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
Farketmez. Seni o şekilde kendine bağlayacağını düşünen adamdan hayır gelmez

Bakın yanlış anladınız ben konuyu tamamen anlatmak istedim yoksa 20 sene evim olmasın o sorun değil bu akraba ve evet görücü usulü etraftaki herkes iyide iyi diyor insan bi an olsun düşünüyor ama diğer taraftan sevdiğimle olduğumda lüks bi hayatım olmasada yine iki memur maaşıyla her türlü çok güzel geçiniriz birbirimizi sevdikten sonra ama günde 3 kere küstüğümüz oluyor ben sadece olayı tamamen anlatıp fikir almak istedim

ama ikisi de olmaz diyoruz biz de

adamın yaşı kaç

madem görücü usulü evlenecek bunca yıl neden evlenmemiş

valla bana bu yaşımda görücü gelse ona da bunu sorarım

neden şimdiye kadar evlenmedin derim

herkes çok beğeniyorsa kendi kızlarını neden vermemişler

Madem biliyorsunuz, adamın sizi cezbeden tek tarafının 'para' olduğunu da biliyorsunuzdur.
Ayrıca hayat bu kadar siyah ya da beyaz değil.
O iki adamı da seçmeyerek, bu genç yaşınızda kendinizi eğitiminize ve yaşınızın gerektiği gibi sosyalleşmeye verip, önünüze bakabilirsiniz.
İlla bir adam şart mı?
Ya adam beni cezbetmedi ki burda soruyorum. Ve sosyalleşmeye verin diyorsunuz benim ailem beni iki sokak aşağı zor salıyor okuldan başka bi hayatım yok bu yüzden 2 sene sonra sevdiğimle sözlenmeyi düşünüyodum biraz beraber vakit geçirebilelim diye ama şimdi yaptığımız tek şey sürekli telefondan kavga etmek ve şuan ailem beni seçim yapmaya zorluyor

ama ikisi de olmaz diyoruz biz de

adamın yaşı kaç

madem görücü usulü evlenecek bunca yıl neden evlenmemiş

valla bana bu yaşımda görücü gelse ona da bunu sorarım

neden şimdiye kadar evlenmedin derim

herkes çok beğeniyorsa kendi kızlarını neden vermemişler
adam çünkü kimsenin kızını istemedi bu güne kadar tanıyorum adamı tamam çok büyük ama bi kadın iki sene önce resmen al kızımı dedi almadı işlerini büyütmek istiyordu şimdi evliliği düşünüyor annesiyle de benim aram çok iyi ortaya böyle bişey attı Adam da beni görünce benle konuşmak istedi

adam çünkü kimsenin kızını istemedi bu güne kadar tanıyorum adamı tamam çok büyük ama bi kadın iki sene önce resmen al kızımı dedi almadı işlerini büyütmek istiyordu şimdi evliliği düşünüyor annesiyle de benim aram çok iyi ortaya böyle bişey attı Adam da beni görünce benle konuşmak istedi

yaşı kaç

Ya adam beni cezbetmedi ki burda soruyorum. Ve sosyalleşmeye verin diyorsunuz benim ailem beni iki sokak aşağı zor salıyor okuldan başka bi hayatım yok bu yüzden 2 sene sonra sevdiğimle sözlenmeyi düşünüyodum biraz beraber vakit geçirebilelim diye ama şimdi yaptığımız tek şey sürekli telefondan kavga etmek ve şuan ailem beni seçim yapmaya zorluyor
Daha ailenize bireyliğinizi ve kendinize ait bir hayatınız olabileceğini kabul ettirememişsiniz ama iki adam arasında adeta evlenme ve gelecek planlarıyla alakalı kaygılar yaşıyorsunuz.
Sizce normal mi bu?
Ayrıca sevgilinizle 2-3günde bir tartışmanız da ikinizin hem yaşı hem karakteri oturmayışından.
Üzerinize 5 beden büyük konularla kafanızı karıştırmayın.

Back
X