- 29 Eylül 2014
- 9.650
- 19.778
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişi hayattaki tercihlerini konu sahibi arkadaşımız gibi iyi niyetten uzak bir şekilde yaparsa, karşısına her zaman kötülük çıkar, hüsran çıkar. iyi niyetle ve dürüstlükle çıkılmamış bir yolun sonu nasıl iyi olabilir ki..adam ya gaydır ya seri pskopat.boyle cıkıyor genelde...
Kız arada 20 yaş var .nesil farkı var resmen..Nasıl olur diyorsunuz kafam almıyorİlk 5 sayfayi okudum bayginlik gecirecektim.
Size ne soruluyor siz neye takiliyorsunuz hanimlar ya.
Valla yorulmadiniz milletin osunu busunu kurcalamaya.
Biri de demis soyunana kadar aklin nerdeydi, oraya kadar gitmek istemis devamini istememis zorla olmus iste.
Soyununca karsidaki adam her seyi yapinca hakli mi oluyor yani?
Dur noktasi orasiymis adam dinlememis iste, oh olsun mu diyorsunuz simdi.
Konuya gelince, seni mutsuz ediyorsa erkek arkadasin, devam etmek zorunda degilsin.
Ben adamla gorus derim, tamam demissin caymak olmaz.
Ama once sevgilinle bagini tamamen kopar, ayri misiniz degil misiniz orayi kacirdim ama birlikteyseniz gorusme adamla.
Gorustugunde bakarsin duruma gore, istemiyorsan reddedersin kibarca.
Olur demedim ki ben, bana kalirsa da olmaz. Ama goruscem demis arada aileler var cayamaz,gorussun sonra istemedigini soylesinKız arada 20 yaş var .nesil farkı var resmen..Nasıl olur diyorsunuz kafam almıyor
Zaten öyle beni bu karara ailem zorluyor bi konuş dediler iyi tamam ama hayır derim dedim sonra kalkmış bana diyolar on senede geçse sevdiğin çocuğa vermicez biz onu istemiyoruz analaşamıyosunuz siz yoka biz okullar bitip atandıktan sonra evliliği düşünüyorduk şimdi aşlem böyle yapınca bir fikir almak istedim ama saolsun insanlarımız hiç bir şeyi anlamadan bana sallayıp durdupara sen nelere kadirsin diyorum :)
ben 18yasi yanlis yazdiniz sanmistim :) cok buyuk yas farki degilmi.hani siz 35 o da 18yas buyugunuz olsa olabilirde.siz cok kucuksunuz sanki.
Ya bırakın kimi kandırıyorsunuz bizi mii?Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedim
Bozmak mı!!bu nasıl bi tabir yahu kendine hiç mi saygın yok?.Bak sevgilimdi ve tam soyunmamıştık ilk başta ben sana burda olayı tüm ayrıntısıyla anlatamam değilmi sana kalkıp burda niye yalan atayım isteğimle seviştim evet ama gerisini istemedim inanmıcaksın ama bozup bıraktı sadece ben hissetmemiştim bile sonra o bana söyledi ben kendime bakınca anladım amacı sadece bozmaktı sonra yanlışlıkla oldu tutamadım dedi bi hafta geçti beni bırakma diye yaptım ama bunla onun bi alakası olmadığını anladım dedi
İyide yıl 2016Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi bana
Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
Bozmak mı!!bu nasıl bi tabir yahu kendine hiç mi saygın yok?.
BOZMAK,DİKMEK öfff iğrenç
Al birini vur ötekineonu gecte ben sevgilisinin bahanesine bittim , benden ayrilma diye yaptim....
Kızlık bozulur bunun başka bir tarifi varsa söyle ailen biri olduğu içinde diğer insan diktirmem gerekecek dedim bununfa başka tabiri yok daha güzel gözüksün diye hymenoplasti desem ne değişecek benim kendime saygım var sevgilimin bana saygısı olmadı sevişmek ayıp değil tamam ama karşıma bu şekilde kabul edecek kimsenin çıkacağını sanmıyorum çünkü öyle bi ortamda değilim seviyorum diyorum evet ama beni üzüyor sırf seviyorum diye ve sırf beraber olduk diye sürekli beni üzen insanla sonsuza kadar beraber olmalımıyım diye ikileme düştüm anlamıyorum ben insanlar sevsen ikinci şık olmaz diyodu ben size diyorum ki seviyorum ama kalkıp ben istemeden bana böyle bişey yaptı ve beni üzüyo ne kadar seversem seveyim bi yerden sonra kaldıramıyorumBozmak mı!!bu nasıl bi tabir yahu kendine hiç mi saygın yok?.
BOZMAK,DİKMEK öfff iğrenç