İki kişi arasında kaldım

Kızlık bozulur bunun başka bir tarifi varsa söyle ailen biri olduğu içinde diğer insan diktirmem gerekecek dedim bununfa başka tabiri yok daha güzel gözüksün diye hymenoplasti desem ne değişecek benim kendime saygım var sevgilimin bana saygısı olmadı sevişmek ayıp değil tamam ama karşıma bu şekilde kabul edecek kimsenin çıkacağını sanmıyorum çünkü öyle bi ortamda değilim seviyorum diyorum evet ama beni üzüyor sırf seviyorum diye ve sırf beraber olduk diye sürekli beni üzen insanla sonsuza kadar beraber olmalımıyım diye ikileme düştüm anlamıyorum ben insanlar sevsen ikinci şık olmaz diyodu ben size diyorum ki seviyorum ama kalkıp ben istemeden bana böyle bişey yaptı ve beni üzüyo ne kadar seversem seveyim bi yerden sonra kaldıramıyorum
Kaldıramıyorsan gönder gitsin biz ne yapalım?

Bişey yapın mı dedim fikir almak istedim yazmak istemiyorsan yazma zorla yorum yaptırmıyorum kimseye
Ne yazıp yazmıyacağıma sen karar veremezsin ben karar veririm .
Saygı sınırlarını aşmadığım sürece istediğimi yazarım seni ilgilendirmez.
Cevaplardan rahatsız olacaktın madem konu açarken ölçüp, biçecektin.
Kelimelerin tıp dilindekİ karşılığını bulmak 2 saat mi sürdü?
Neyse sen en iyisi oyunu şu senden 18 yaş büyük olan AMCA dan tarafa kullan....

Öncelikle kendinize bu tür lafları münasip görmeyin. Bozmak, diktirmek vs.

İkincisi, 2.kişi sizi belki siz olarak kabul edecek. Madem ki bu tarz birşey yaşadınız, severek ve isteyerek. Neden üstünü kapatmaya uğraşıyorsunuz?

2 kişiden hangisini seçmeye gelince de bunu biz buradan bilemeyiz. Ama 2.kişiyi bence siz de tam tanımıyorsunuz. Sadece maddi durumu iyi diyorsunuz. Kendi sevgiliniz ise daha çocuk. Çok çocukça davranıyor.

Sadece para için de evlenilmez, sadece aşk için de... Bunu unutmayın.

yerinde olsam amerikayi secerim cahil cuvalaya hesap vermem.yasinin buyuk olmasi cok guzel.diktirme olayina gelince eger bakirelige onem vermeyen biriyse anlat.degil cok takintiliysa bisey deme diktir ditsin ama kacirma kacan balik buyuk olur

yerinde olsam amerikayi secerim cahil cuvalaya hesap vermem.yasinin buyuk olmasi cok guzel.diktirme olayina gelince eger bakirelige onem vermeyen biriyse anlat.degil cok takintiliysa bisey deme diktir ditsin ama kacirma kacan balik buyuk olur
Ben ondan kaçıp 1 senedir birlikte olduğum insana yakınlaşmaya çalıştıkça iki gündür sevgilim bana ne mesaj atıyor ne arıyor ters ters soğuk soğuk konuşuyor büyük olan ise sürekli güzel güzel konuşuyor aradaki saat farkı yüzünden uyku saatimiz dışında sürekli yaZıyor arıyor bi kere bile farklı düşüncelerde olmadı düşüncelerimiz o kadar konuştuk 3 gündür mesela bi konu Hakkında sevgilimle konuşayım bakayım onla sürtüşcekmiyiz dedim beni tersledi benim düşüncem bu değişmez dedi en son boşuna anlatma ne desen bişey ifade etmiyor düşüncem bu dedi iyice beni soğutuyor. Öte yandan bakirelik için kesinlikle takıcak Amerika'da olan sözlerinden bunları anladım bu yüzden bunca sene orda evlenmemiş ve en son annesinin düzgün birini bulmasını istemiş benim ailemi çok iyi tanıdıklarından ve fotoğraflarımdan da beni beğenmiş. Ama bu bekaret konusu çöl sorun çok

Amerika'daki adam boşuna görücü usulü,yaşı küçük kız istemiyor.Neden istiyor sanıyorsun ? Gözü açılmamış,bakire olsun diye...Yoksa çok mu zor sanki kendi yaşına yakın eğitimini tamamlamış,iş hayatına atılmış bir kızla tanışması ? Amaç belli ama ne bilsin kandırılacağını.
Sen de herhalde buradakinden uzaklaşmak için ve maddiyat olarak sıcak bakıyorsun.

Bana kalırsa bu tip adamların mutlaka yurtdışında uygunsuz bir maceraları veya halen süren takıntıları oluyor.Aileleri uygun bir kızla başgöz etmek için buradan telaş yapıyor.

Tavsiyem ikisi de değil.

Ben ondan kaçıp 1 senedir birlikte olduğum insana yakınlaşmaya çalıştıkça iki gündür sevgilim bana ne mesaj atıyor ne arıyor ters ters soğuk soğuk konuşuyor büyük olan ise sürekli güzel güzel konuşuyor aradaki saat farkı yüzünden uyku saatimiz dışında sürekli yaZıyor arıyor bi kere bile farklı düşüncelerde olmadı düşüncelerimiz o kadar konuştuk 3 gündür mesela bi konu Hakkında sevgilimle konuşayım bakayım onla sürtüşcekmiyiz dedim beni tersledi benim düşüncem bu değişmez dedi en son boşuna anlatma ne desen bişey ifade etmiyor düşüncem bu dedi iyice beni soğutuyor. Öte yandan bakirelik için kesinlikle takıcak Amerika'da olan sözlerinden bunları anladım bu yüzden bunca sene orda evlenmemiş ve en son annesinin düzgün birini bulmasını istemiş benim ailemi çok iyi tanıdıklarından ve fotoğraflarımdan da beni beğenmiş. Ama bu bekaret konusu çöl sorun çok
diktir o zamn kendinden baskasi bilmesin sonra basina is acar

Diktirmek mi :KK12:
İlla birini seçmek zorunda mısın? Bu kadar düşündüğüne göre iki tarafa da güçlü hislerin yok.
Zorlama bir şey yaşama.

Bakın yanlış anladınız ben konuyu tamamen anlatmak istedim yoksa 20 sene evim olmasın o sorun değil bu akraba ve evet görücü usulü etraftaki herkes iyide iyi diyor insan bi an olsun düşünüyor ama diğer taraftan sevdiğimle olduğumda lüks bi hayatım olmasada yine iki memur maaşıyla her türlü çok güzel geçiniriz birbirimizi sevdikten sonra ama günde 3 kere küstüğümüz oluyor ben sadece olayı tamamen anlatıp fikir almak istedim
20 yaşındaki genç bir kıza çok iyi de iyi diyen etrafını bi gözden geçir sen mutlaka. Çok sağlıklı bi etraf gibi görünmüyor burdan. Kimlerse artık.
Ben 26 yaşındayım kimse bana şu iyi bu iyi diye birilerini önermiyor. Önermez. Müsaade etmem. Herkes kendi işine baksın derim.
Sen de bunu de ve okuluna odaklan.

20 yaşındaki genç bir kıza çok iyi de iyi diyen etrafını bi gözden geçir sen mutlaka. Çok sağlıklı bi etraf gibi görünmüyor burdan. Kimlerse artık.
Ben 26 yaşındayım kimse bana şu iyi bu iyi diye birilerini önermiyor. Önermez. Müsaade etmem. Herkes kendi işine baksın derim.
Sen de bunu de ve okuluna odaklan.
Sorma annem her gün ne oldu diyor babam Amcam onayı verdi beni büyüten teyzemin oğulları onay verdi resmen şuan benim tamam dememi bekliyor bugün hayır Dicem anne dedim annem bana mantıklı düşün sadece dedi bende en son mantıklı düşünmek kendinden 20 yaş büyük biriyle parası için evlenmek değildir bu çocuk bugün işsiz güçsüz evsiz olsaydı ama dünyanın en iyi insanı olmuş olsaydı siz bana sormadan hayır derdiniz dedim karşımda hiç bişey demeden öylece durdu tam bi haftadır bu konu dönüyor ve ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmekten kafayı yedim daha bu yaşta

Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin

18 yaş büyük mü :oha: tatlım sen daha 40 iken o 60 olacak farkında mısın?

zaten önümde bir örneği var annem 42 babam 60 4 yaşında bi kardeşim var babam artık küçük çocuk sesi bile kaldıramıyor

Ama ben senin yerinde olsam Amerika'dakini tercih ederdim yine de :halay: ABD'de yaşam güzel, ne yapacaksın Allahaşkına Türkiye'de. Aşk da bir yere kadar

sevgilini gercekten ask olarak gonlunde barindirsan annenin onun bunun lafi kafani kurcalamaz bu 1.

20 yasinda uni okuyan birinin amcasi yasinda birini ihtimal olarak gormesi menfaatden baska bisey degil bunu kimse yemez bu 2.

2 sokak asaya salmayan ailenize ragmen sevgilinizle iliskiye girecek ortam yaratmissiniz korkmadan bu ne yaman celiski bu 3.

Diktirince kafanizdaki namus kavrami geri mi geliyor ruh gitmis kimi kandiracaksiniz 10 gr kan ile bu 4.

Madem 20 senede ev olmasa sevdikten sonra onemli degil diyorsunuz, ilk mesajinizdaki serzenis neyin nesi bu 5.

Siz ve aileniz menfaat ugruna amcan yasinda adama yamanacak kadar ilgincsiniz. Tutun adami kacmasin.

Nokta.

Sevgilimle zaten bi haftayı geçkin aramız bozuktu şimdi tamamen ayrıldım. Çünkü ona benden ayrılırsan bakire olmayan bi kızla evlenirmisin dedim bana verdiği cevap evlenmem yani benim gibi bir kızla evlenmezmisin dedim evlenmem dedi. Sonra bana kendini bunun için benle olmaya mecbur hissediyosan benle olma dedi. İşte üniversite okuyan batı taraflarında büyümüş 22 yaşındaki bir Ada'mın düşüncesi ona mecbur olduğumu düşünüyor. Konuyu açarken ne kadarda saçmalamışım onun farkına vardım çok tepki aldım ama şu anda tüm samimiyetimle şu cümleleri kuruyorum.
Kimse kimseye muhtaç değildir olamaz birini sevip isteyerek veya istemeyerek bir şeyler yaşayabilirsin bunun için karşındaki Ada'm sana ona mecburmuşsun gibi davranırsa izin vermeyeceksin. Ona dedim ki Bu saatten sonra benim kapımı çalacak olan insanlığım için çalsın ne onu kandırmaya çalışırım ne başka bişey Yaparım sevdim oldu arkasındayım beni kabul ediyorsan et etmiyorsan yolun açık olsun derim ben ne sana ne başkasına muhtaç olabilirim hiç mi kimse istemiyor bir ömür kendi başıma yaşarım ben kimseye hayatımı üstlen demiyorum ben hayatımı paylaşacağım bir eş istiyorum beni hatalarımla doğrularımla yanlışlarımla insanlığımla kabul etmeyen etmesin umrumda değil ben dürüst kalıcam umarım senin karşına kızlığını sana saklamış ama arkadan ağızdan bol bol vermiş namuslu bir kız çıkarda gerdek gecesi çarşafınız kanla dolar sende o kanla bir ömür Mutlu olursun dedim ve olayı bitirdim arkadaşlar. Ben böyle bir zihniyeti sevemem ben böyle bir zihniyetle ömür süremem. Sevmemişsin diyen arkadaşlar sevdim ben sevdim ama böyle bi Ada'mı sevdim baktım düşünceleri böyle yavaş yavaş vazgeçtim sevseydin başkasını düşünmezdim diyenler yinede böyle bi insanı sevmeye başkasını düşünmemeye devam mı etseydim.

Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
alınmayın ama karekterınız hiç dogru değil.Durust karakterlı bır ınsan değişsiniza Allah sızınle evlenene acısın ne diyim.Yalancıcısnız

bu nasıl bir konu yahu, neresinden tutsan elinde kalıyor?
sevdiğim adam diyorsunuz, sonra parası, işi yüzünden başka bir adamla aklınız çeliniyor.
bu adam da sizden 18 yaş büyük.
bir de diktireceğim demişsiniz, o kısma yorum bile yapmak istemiyorum. madem diktirecektiniz, o topa hiç girmeseydiniz?

Sen kaç yaşındasın ki,evlenmemiz 5 seneyi bulur diyorsun.Hemen evlenmekmi niyetin ya da tek hedefin evlenmekmi.Ne bekliyorsun hemen iş kursun zengin olsun mu.Tabi çabalayacaksınız.Yaşınız gereği saçma sapan şeylerden kavga edebilirsiniz.Aşılmayacak bir durum mu var ortadaçYa da kavgada hep haklı taraf sen misin.
Valla kusura bakma da o sana mantıklı deyip 18 yaş büyük adamla evlenmeni isteyenler ya açlıktan ölüyorlar ya görmemişler ya da zır cahil.(cahil oldukları kesin)

Hayat paradan ibaret değil küçük hanım.

Back
X