İki kişi arasında kalmak ve vajinusmus

Ne dertler var yahuuu

Artık seks eylemine '' Birinin diğerini yapması '' şeklinde bakmazsınız.

Bencebi 3. Alternatif dene karar vermeden once.

Fucker " hacker" gibi birşey mi?

Öyleyse sizi tamamen ele geçirmesine izin vermeyin.

Çünkü sevgi bu değil.

Bu kadar latifeden sonra, şunu demesem olmaz, sevgi kutsal bir değerdir. Geçiçi heveslerde ziyan edilmemeli. Kurban kemiği ile köpek tavlanılmadığını bilen bir ben değilim sanki

Birlikte olduğunuz herkesle seks yapmak zorunda değilsiniz 6 aylık ilişki de yeni ve sırf birlikte olamıyorsun diye seni istememesi de onuniyi biri olmadigini gösteriyor seven anlayışlı olan birisi seninle alıştıra alıştıra ilişkiye hazirlayabilirdi ki bu evlilik aşamasında veya ona yakın olmalı zaten bu kadar erken bu konularda ne işiniz var onu anlamadım istemediğiniz biseyi neden mecbur gibi zorluyosunuz ki !!!

Vajinismus musunuz doktor bilir ama bana karaktersiz geldiniz.
Ayrıca bakire birini yapmak filan iğrenç tabirler. Seks bu yani. Iki kisinin birlikte yaptığı bir şey.
Karaktersiz demek de biraz ağır olmadı mı? Tanımadığınız insanlarla ilgili daha usturuplu yorumlarda bulunmanızı tavsiye ederim.

Sizin burdaki acınız nedir? Bir de yaşınız kaç?

Evlenmeden önce cinsellik yaşanir yaşanmaz bu kişiyi ilgilendirir de kullandığın tabirler çok çirkin insanın önce kendine saygısı olmalı Bir de her görüştüğünle cinsellik yaşamak zorunda mısın. Sayende olmayan libidom yerlerde

Kendinize saygınız var mı? Nasıl bir ailede yetiştiniz merak ettim. İşiniz nedir?

Kafanmi karıştı ay kiyamam cinimmm kafasinin karistigi sebebte icler acisi hangisiyle yatsam önce ooo piti piti yap kim cikarsa onla artik biz yasli değiliz kendimize saygimiz var ve kendi ne saygisi olmayan ciktigi herifleri birbirleriyle aldatan insanlara oo super alkis diyemiyoruz kusurumuza bak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…