İki kişi arasında kalmak ve vajinusmus

Sizi kimsenin sevdiği ya da aşık olduğu yok. Orada bir anlaşalım bence.
İlk adam klasik "Issız Adam". Bir halt olmaz bu tiplerden. Benim sorunlarım var, ciddi düşünemem, ama takılalım, her haltı yiyelim, sevgili olmayalım tribi. Sizi sevmiyor zaten bariz.
İkinci adama gelirsek o da aşık falan değil. Aşık adam öyle mi olur ya hu? Sizin canınız yanarken zorlar mı hiç? İstemediğiniz halde devam etmiş baksanıza. Ne olursa olsun, siz dur dediğinizde durmak zorunda her erkek. İş oraya kadar gelmiş, orada dur mu denir diyen kafasız adamlar var. Ama işin doğrusu, bir taraf dur dediyse anında kesilmesi gerekiyor. Devam ediyorsa bu zorla olmuş oluyor. Bilmem anlatabildim mi? Böyle bir adamla bir daha değil cinsellik yaşamak, görüşmemeniz gerekiyor. Sırf sizin için de yazmıyorum, okuyan başka genç kadınlar varsa diye yazıyorum. İstemediğiniz bir şeye kimse sizi zorlayamaz, hiçbir koşulda.

Son düzenleme:

Evlenip sizin gibi bu olayı yaşayan çok kişi var ve vajinusmus değilsiniz bence. Hani yeni tanıştığınız bir kişi daha tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ki yazdıklarınıza göre sadece seks için buluşmuşsunuz o yüzden rahatsız olabilirsiniz belki. Gidin sevdiğinizle olun daha rahat edersiniz

"birini yapmak" nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…