İki kişi olunca iş olmuyor mu sizde?

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Kayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.

biz de 2 kişiyiz ama hiç iş bitmiyor o kadar derli toplu olmamıza rağmen

sinirinin bozulmasında haklısın, hakkaten çok ayıp etmiş kaynanan, hiç öyle bir laf söylenirmi gelin hanıma...

Bizim evde insan sayısı arttıkça iş azalıyor valla. Çünkü yapacak ve o işi görecek zaman yok. =)) Eşimle baş başa yaşarken daha çok ev işi yapılırdı. Şimdi 2 veledimiz var, onlara baksak ve pislikten ölmeyecek kadar temiz olsak yeter, bırakıyoruz evi b.k götürsün.

İki kişiyiz, iş bitiyor. Hatta evde olduğum günler bazen yapacak iş bulamıyorum.

Ama çevremdeki kadınların bitmiyor, ya ev ahalisi çok dağıtıp kirletiyor ya da fazla abartıyorlar ev işi yapmayı. Haftada 2 kez cam silen kadın tanıyorum.

cidden ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum yani. bana da iş olmaz gibi geliyor. her gün ev süpürüp silmiyorsunuz heralde?
Ev bu ve ikimiz de çalışıyoruz. O yüzden evde olduğum vakitlerde yapacak iş tabi ki oluyor.

Yoruculuk acisindan ayni olmayabilirde is istir yani..mesela 4 tane nevresim degistirmek var 1 tane var.. ama ayni islere girismek lazim

Cidden çalışan insanın 2 kişiyken işi olmuyor. Hatta çocuk da okula gidiyorsa 3ken de olmuyor.
Ama evdeysen bitmiyor o iş.

Ben cocuk olduktan sonra aslinda iki kisiyken gercekten dogru duzgun ev isi olmadigini anladim.

O kadar doğru ki diyecek bir şey bulamadım :)
İlk çocuğum olduğunda, 2 kisi iken her şey ne kadar kolaydı dedim.
2. Çocuk doğduğunda, tek çocuk hiç çocuk.
3. Olduğunda ise huni ile gezmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…