Kayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.
sinirinin bozulmasında haklısın, hakkaten çok ayıp etmiş kaynanan, hiç öyle bir laf söylenirmi gelin hanıma...Kayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.
Saman ortalığı daha çok kirletmez mi diye soru işaretleri pırrr pırrr uçtu kafamda.Tek kişiyken de oluyor
Sonuçta yere saman atıp yatmıyoruz
Ev bu ve ikimiz de çalışıyoruz. O yüzden evde olduğum vakitlerde yapacak iş tabi ki oluyor.cidden ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum yani. bana da iş olmaz gibi geliyor. her gün ev süpürüp silmiyorsunuz heralde?
Ev bu ve ikimiz de çalışıyoruz. O yüzden evde olduğum vakitlerde yapacak iş tabi ki oluyor.
mesela? her gün mü iş oluyor onu soruyorum.
Ben cocuk olduktan sonra aslinda iki kisiyken gercekten dogru duzgun ev isi olmadigini anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?