Vakit ayırıpta fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Her biriniz güzel şeyler yazmışsınız hatta benim farkında olmadığım şeylere değinmişsiniz.
Aslında ben birşeyleri değiştirmek için çok uğraştım. Bir kaç defa tatil ayarladım. Ufak tefek aktiviteler organize ettim ama insan birazda karşı taraftan bekliyor bir plan/program falan..O kadar beraber ortak birşey yapalım diye -afedersiniz- yırtındım;ama inanın işten başka hiçbir ilgi alanı yok :)
Aslında onu birazda böyle kabullendim.Fakat artık sıkılmaya başladım. Dedim ya, bizim cicim aylarımızda olmadı. O heyecanı yaşayamadım. Flört döneminde zaten uzaktaydık birbirimize, paylaşımlarımız azdı. Telefon ve msn ile görüşürdük :) Sanıyorum flört döneminde yaşayamadıklarımızı ben evlilikte yaşanma beklentisi içine girdim.
Fakat haklısınız; sevgi-saygı sanırım sahip olduğumuz en kıymetli şey; sırf heyecan yok,monotonlaştı diye bu ilişkiyi bitirmeyi düşünmek sanırım fazla uç ve mantıksız bir düşünce.
Yalnız yazdıklarınızı defalarca okudum.Sağolun..Bana da iyi geldi yazmak, çünkü etrafımda paylaşabileceğim kimse yok.
Yaşadıklarımız birebir aynı,farklı şehirler,sürekli pencerede bekleyişler,problemli bir cinsel hayat vs.
İlk bir yıl böyle geçti bizde de.6 yıllık evliyiz.
Çok sıkılıyordum,ailemi arkadaşlarımı komşularımı özlüyordum.

İşin kötüsü alışamadım da buraya mezhep ayrılığı yüzünden kimse de gelip gitmedi evime(hala da gelmiyorlar)mahalleden,onun akrabalarından.Oysa ben çok sıcak bir mahallede büyüdüm.Salya sümük geçti 1 yıl anlayacağın

eşime de zehir ettim herşeyi.
Aileme boşanacağım demek istedim ama onlar bu evliliğe zamanında karşı oldukları için diyemedim

Oysa asla yalnız bırakmazlar beni.
Sonra düşündüm,eşimle problemim yoktu ki

o hep destek oldu bana,hastayken ilgilendi(epilepsi hastasıyım),aileme maddi manevi destek oldu,sesini bile yükseltmedi hiçbir zaman.Cinsellik konusunda da anlayış gösterdi,ben de ilaçlar kullandım,idare ettik

Saygılı,seviyeli,fedakardır eşim.Gerçi evdeyken bilgisayar başındadır

sürekli,ben de kitap okurum.Ayda bir iki dışarıda kahvaltı yaparız,bazen akşamları çıkarız yemeğe,hava almaya vs.Birkaç arkadaşımız var iki haftada bir de onlara gider geliriz.Siz de de vardır herhalde bu kadar.
Öyle gecelikle,bebekle olacak işler değil bence bunlar hele bu yüzden bebek yapılmasına çok kızıyorum o oyuncak mı

Ben de hamileyim.Allah nasip ederse bir bebeğimiz olacak,sıkıntıdan değil ama eşimden benden bir parça olsun artık zamanıdır diye istiyorum yavrumu.
Sen de zamana bırak biraz,olduğu gibi kabul et,bu halini sevmiyor musun,ne kendi ne de onun ömründen çalma,sonlandır evliliğini.
Ama öyle mükemmel bir evlilik yok,hatta bence bizler en iyileriyiz.Dürüst,saygılı iyi eşlerimiz var e maddi durumlarımız iyi,sağlıklıyız da..
Ben öyle yaşlanmak istiyorum,aksiyon olacak diye asla riske atmam ilişkimi..Sen de düşün ne istediğini hayattan.Neyse çok uzattım özür dilerim..
Sevgiyle kal..