Iki kişiye birden aşık olunur mu?

Evlenmek üzereyken bir başkasına aşık olsanız ne yaparsınız?

• Depresyona girerim ama yine de evlenirim.

OY: 10 21,7%
  • Evlenmekten vazgeçerim.

OY: 27 58,7%
  • Aşık olduğum kişiye durumumu anlatırım.

OY: 12 26,1%

• Ankete Katılan
    46

BELEN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
39
0
296
İstanbul
Arkadaşlar sevdiğiniz ve gerçekten evlenmeyi istediğiniz kişiyle evlenmek üzereyken, bir gün birinden çok etkilenseniz ve ona aşık olduğunuzu fark etseniz ne yaparsınız..

zor soru ben evlenmeyi düşündüğüm kişiyi bırakamam olurda bakası bişiy hissetiysem o bir anlık bişiydir geçiçidir hiç yaşamdım ama birde evlenmeyi düşündüğüm kişiden soğuyordam ötekine ilgim varsa bu uygun dille söylerim

iki aşk olacağını zannetmiyorum. evleneceğiniz kişiyle belki alışkanlığınız vardır. bu kişiyede gerçekten aşık oldunuz. yada evleneceğiniz kişye aşıksınız , bu kişiden bir hoşlantı olabilir.

ilişkinde eksik giden birşeyler varmı sence?

evlenecegin zaman gidip bi baskasina asik olmakta ne demek,demekki evlenecegin adami sevmiyosun,sacma seyler bunlar,,,,,

Arkadaşlar sevdiğiniz ve gerçekten evlenmeyi istediğiniz kişiyle evlenmek üzereyken, bir gün birinden çok etkilenseniz ve ona aşık olduğunuzu fark etseniz ne yaparsınız..

nemi yaparım duygularımdan eminsem,evlliği iptal edip ,aşık olduğumla bir ilişkiye başlarım.
ancak şu var. siz biriyle berabersiniz ve bir diğeri çıkıyor karşınıza,onunla da aynı anda beraberlik yaşadınızmı .yoksa sadece gördünüz bir yerde platonikmi aşık oldunuz. ha 2 sini aynı anda idare edip 2ciylede çıktıysanız çok hatalısınız. ama şu da,varki,,platonik olarak bile gözünüz başka bir erkeğe takıldı ve ona bir şeyler hissettiyseniz o evlilik asla olmaz. yazık olur evleneceğiniz adama...

sevdiğiniz ve gerçekten evlenmeyi istediğiniz kişiyle evlenmek üzereyken baskasına aşık oluyorsam

demek ki evlenmek üzere oldugum kişiyi gerçekten sevmiyorum demektir..

cok sacma bir kalp nasıl aynı anda ıkı kısı ıcın atsın ki..

nemi yaparım duygularımdan eminsem,evlliği iptal edip ,aşık olduğumla bir ilişkiye başlarım.
ancak şu var. siz biriyle berabersiniz ve bir diğeri çıkıyor karşınıza,onunla da aynı anda beraberlik yaşadınızmı .yoksa sadece gördünüz bir yerde platonikmi aşık oldunuz. ha 2 sini aynı anda idare edip 2ciylede çıktıysanız çok hatalısınız. ama şu da,varki,,platonik olarak bile gözünüz başka bir erkeğe takıldı ve ona bir şeyler hissettiyseniz o evlilik asla olmaz. yazık olur evleneceğiniz adama...

İmza:DİLOŞ :kahve:

zaten birlikteyken başkasına aşık oluyorsanız birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyorsunuzdur.
insan birini severken başkasından nasıl çok etkilenip aşık olabilir ki?

Feci panik yaparım,belki de sevinirim,ya ileride evliyken olaydı bu diye :delphin:

Hayır çok şükür benim başıma böyle bir şey gelmedi. Allah korusun. Tabi insanız insanlık hali başımıza her an gelebilir. Zor bir durum olduğu için sordum acaba sizler ne yapardınız diye. Ben kendi fikrimi söylüyorum. Eğer evlenmek üzere olsam ve başkasına aşık olsam ya evleneceğim kişiyi sevmiyorum demektir ya da gerçekten o kişiye aşık olmamışımdır.

bir başkasına aşık olduysam biraz kashar olmalıyım.. neden mi?
bir başkasına aşık olduğum için değil. aşık olmadan biriyle evlenmeye kalktığım için..
zaten aşıksan bir başkasını görmezsin. görüyorsan aşık değilsin... :delphin:

2 kişiye birden aşık olunmaz bence!!!Aşk'ı bir kez yaşar insan..E helede evlenmek üzereyken kaymışsa gözüm dışarı,demek kandırmışım onu da kendimide:olmaz:

evlenmek uzereyken insanin gozunu baskasi gorur mu yahu?
bambaska heycanlarin icersine yabanci biri hangi arada derede gireck yani?
zor bi ihtimal bence.. asik degilsin derim ben de.

düşünüyorum da yeni bir ilişkiye başlamışsındır o anda başkası karşına çıkar,
aşık olmadığın yeni ilişkini bitirirsin,
ama evlenmeye karar verdiysen o derece sevdiysen başkasına bakmak zor ya.
ama iki kişi arasında kalmak çok zor durum.
Allah kimsenin başına vermesin valla..

böyle bişey olması imkansız eğer biriyle evlenmeye karar verdiysem onu gerçekten seviyorumdur onu severkende bi başkasını sevemezsin

Büyük konuşmamak gerekir, hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz... Evlenmekten vazgeçerdim sanırım:)

Son düzenleme:
Back
X