İki küçük melek... :(

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar çok kötüyüm şu an. Malesef çok kötü bir haber aldım az önce. Erkek arkadaşımın iki yeğeni vefat etti bugün. Küçükler daha. :( Birinin haberini daha önce almıştık, diğeri komadaydı, kan arıyorlardı. O da az önce ölmüş. Tanımıyorum, hiç görmedim ikisini de. Ama öyle içim acıdı ki... :50:

Dua eder misiniz onlar için? :43:

Kızlar çok kötüyüm şu an. Malesef çok kötü bir haber aldım az önce. Erkek arkadaşımın iki yeğeni vefat etti bugün. Küçükler daha. :( Birinin haberini daha önce almıştık, diğeri komadaydı, kan arıyorlardı. O da az önce ölmüş. Tanımıyorum, hiç görmedim ikisini de. Ama öyle içim acıdı ki... :50:

basiniz sagolsun canim ya! elbette ederiz! zaten melek onlar...

Başınız sağolsun.Allah ana babalarına dayanma gücü versin.
Onlar zaten cennete gittiler,Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin canım yakınlarına da sabır versin

Son düzenleme:
ayy canlarim benim ya Allah ana babasina sabir versin:43:beddua etmeyi sevmem ama o kadin geberseymis ya hem alkollu hem hizli gidiyo ,böyleleri geberse gidim uzulmem ama malesef baskalarininda basini yiyolar:50:

Allah ana babalarına sabır versin çok çok üzücü
Yavruların mekanları cennet olsun

erkek arkadaşının kardeşinin çocukları mıydı ya yeğenleri demişsin
offff alkollü sürücü yüzünden mi gitti bu canlar
çok çok acı ......

Canım başınız saolsun ya miniklerr ya üzüldüm:5::5:..o kadın inşallah güzel bir ceza almıştır :26::26:

Allah rahmet eylesin canım yakınlarına da sabır versin

Allah rahmet eylesin canım ...Dualarım sizinle..
Çok üzüldümm..Allah anne babasına sabır versin ..:43:

ayy canlarim benim ya Allah ana babasina sabir versin:43:beddua etmeyi sevmem ama o kadin geberseymis ya hem alkollu hem hizli gidiyo ,böyleleri geberse gidim uzulmem ama malesef baskalarininda basini yiyolar:50:

içim cızz etti ah ben o içkiyi icat edeni de içmesini bilmeyene de :( Allah gani gani rahmet etsin. Zaten melekler onlar. :43:

Allah ana babalarına sabır versin çok çok üzücü
Yavruların mekanları cennet olsun

erkek arkadaşının kardeşinin çocukları mıydı ya yeğenleri demişsin
offff alkollü sürücü yüzünden mi gitti bu canlar
çok çok acı ......

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben de aynen beddua etmeyi sevmem ama hem alkol, hem çok sürat... Hak etti ama neyse yine de...

Kardeşinin çocukları değil canım. Çok ayrıntılı bilmiyorum, fazla konuşamadık ama sanıyorum kuzen çocuğu.

allahım en çok korktugum şey, sokak aralarında o kadar dikkat ederim ki ordan burdan bi çocuk fırlicak diye tın tın giderim arkamdan millet kornalara basar artık. Böyle bir şeyin vicdan azabı ölene kadar geçemez. Hayat zehir sıkkım olur insana. He bu kadın insan mı ki?? Göz göre göre iki yavru canı almış. allah bildiği gibi yapsın onu. Başınız sağolsun canım çok üzüldüm..

allahım en çok korktugum şey, sokak aralarında o kadar dikkat ederim ki ordan burdan bi çocuk fırlicak diye tın tın giderim arkamdan millet kornalara basar artık. Böyle bir şeyin vicdan azabı ölene kadar geçemez. Hayat zehir sıkkım olur insana. He bu kadın insan mı ki?? Göz göre göre iki yavru canı almış. allah bildiği gibi yapsın onu. Başınız sağolsun canım çok üzüldüm..

Ben de araba kullanmayı öğrenmek istiyorum ama böyle bi şey duyunca cesaretim kırılıyor. Gerçi bunun dikkatsizlikle falan alakası yok sarhoşluk mazeret olamaz. İki tane birden bide yaa hatırladıkça içim acıyor. :50:

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben de aynen beddua etmeyi sevmem ama hem alkol, hem çok sürat... Hak etti ama neyse yine de...

Kardeşinin çocukları değil canım. Çok ayrıntılı bilmiyorum, fazla konuşamadık ama sanıyorum kuzen çocuğu.

benim de kuzenlerımın mınıklerı var :14::14: of of çok zor
araba kullanırken hep yavaş giderim 50 yi asla geçmem
bir çocuk fırlarsa filan yola durmaya fırsatım olsun diye
Allah'ım çok zor aileler için offf offf :14:

benim de kuzenlerımın mınıklerı var :14::14: of of çok zor
araba kullanırken hep yavaş giderim 50 yi asla geçmem
bir çocuk fırlarsa filan yola durmaya fırsatım olsun diye
Allah'ım çok zor aileler için offf offf :14:

6-12 yaşlarındalarmış sanırım. Ben de tahmin bile edemiyorum aileler kimbilir ne halde şimdi. :50:

Back
X