İki küçük melek... :(

cennette iki melek...
allah anne-babaya sabır versin
Amin canim. Tek tesellimiz bu zaten.

Bazen diyorum ki, şu alkollüyken araba kullananlar bir bariyere çarpıp geberse gitse de kimseye zararı olmasa!!!
Yazık günah değil mi Allah anasına babasına sabır versin.. Ne kadar zor olacak kimbilir..
Evet ben de oyle dusundum aynen. Hic degilse baska masumlara kiyamaz.

Allah anne babasina sabirlar versin cok zor coookk :((((
Tahmin bile edemiyorum ne kadar aci cektiklerini. Allah sabir versin evlat acisi yasayan tum anne babalara...

Allah rahmet eylesin canım,rabbim acılı ailesine sabır versin rabbim hiç bir anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın şu dünyadaki en acı evlat acısıdır derler 2 küçük melek şuan cennetin en güzel yerindedirler.

O kadına ise diyecek bir söz bulamıyorum yakalandımı peki hakkında herhangi bir işlem yapıldımı ?
Bilmiyorum ki canim. Olay daha cok yeni zaten. Dun oldu. Ben de insanlar zaten acili diye cok soru soramiyorum pek. Ogrenirsem haberdar ederim sizleri de.
ALLAH rahmet eylesin ailesinede sabır versin.ahhh bu içki keşke hiç olmasaydı ölümlerede neden olmasaydı.

Keskee keske... Ilk de degil, son da olmayacak bu. Kimbilir daha kimlerin cani yandi o mereti agziyla icemeyenler yuzunden.

Kızlar, soran arkadaşlar için yazayım dedim son duyduklarımı olayla alakalı.
Çarpan kadın da şoka girmiş zaten ne yaptığını görünce. Kaçmaya falan çalışmamış bile. Tutuklanmış yani. Dava ne gösterecek bilemiyorum artık. Ayrıca yüklü miktarda tazminat için de dava açılacakmış. Teselli olmaz para tabi ama...

Çocukların annesi hastanedeymiş. Ciddi anlamda kötü durumdaymış. :50: Baba, anneanne, büyük kardeşler de şoktaymış. Ne ağlayabiliyorlarmış, ne konuşabiliyorlarmış...

Bir de ailenin kadınlarının gözü önünde olmuş bu olay. Annesi de görmüş ama kurtaramamış. O görüntünün hafızasından silineceğini sanmıyorum. :43:

Back
X