İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sohbet muhabbet geelll

Di mi nasıl dayandın sen bibim o kdar sene ya

Bende pek sevmem ama ayda bi kere yerim pırasa yemeğini.
Ama faydalı kesinlikle...

Sen balık yer misin peki ? Bende balık yemem ağzıma hayatta koymam.Kokusundan nefret ederim..

akvaryumdaki balığa yan gözle bakmışlığım bile var..
oda yemiş yemiş iki kilo olmuş
göbeğini kaldıramıyordu

Eğer öyle konular açılırsa lexim , yorumda bulunup yorumun en sonuna stillin selamları var yazmazsam bende jag değilimmm

Aaaa neden yoksun

bilmem bana çok uzun gelmedi nedense benim 7,5 yıl :44::44: herkesin canını jelibon çektirdim yaaa

Evet bn birazdan yatıcam

Uykumuz gelince geçiştiriyoruz bi açılıyo pir açılıyo sen gelsene şeye

ben en cok üstüne seker serpiştirilmiş jelibonu seviyorum

jelibon çekiyor canımız ve bir tek tuti de var suan

o topik işte bende onu hiç sevmiyorum üstüne şeker serpilmiş şeyleri sevmiyorum nedense :44: diyorum ya biz çocuk gibiyiz bizin bir çekmecemiz var adıda BAKKAL içi dolu

Di mi nasıl dayandın sen bibim o kdar sene ya

bilmiyorum valla nasıl dayandım ben dayanmayayım artık alsın beni olmuyor böyle

Eğer öyle konular açılırsa lexim , yorumda bulunup yorumun en sonuna stillin selamları var yazmazsam bende jag değilimmm

Aaaa neden yoksun

cansın yaz yaz sen benim ne diyeceğimi bilirsin zaten

annaneme gideceğim.Aslında vın götüreceğim ama orada çekmeyebilir bende gelemeyebilirim kk ya

bilmem bana çok uzun gelmedi nedense benim 7,5 yıl :44::44: herkesin canını jelibon çektirdim yaaa

Uzun bana çok uzun ömrüm geçiyor

Ben görmemeye çalışıyorum o tatlı şeyleri canım çekmesin diye düşünmemeye çalışıyorum

o topik işte bende onu hiç sevmiyorum üstüne şeker serpilmiş şeyleri sevmiyorum nedense :44: diyorum ya biz çocuk gibiyiz bizin bir çekmecemiz var adıda BAKKAL içi dolu

o cekmeceyi bana gönder bunları boşver sen

canım seninki hamilelikte son nokta artık doğur sen

gebe değildim ki o zaman
kıza dedesi almış o balığı nasıl bir cinsse büyümüş akvaryuma sığmıyordu bide diğer balıkları yemiş
kocaman dı adıda necmettin di
niyetlendim ama hiç belli etmedim
hala yaşıyor mu ki necmettin
akvaryumu kırıp banyo küvetine yerleşmiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…