- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #20.641
o cekmeceyi bana gönder bunları boşver sen
gelişir de işte sen yine de dikkat et
HAHAHA yok artık
içinde küçük küçük kekler jelibonlar topitoplar çubuk krakerler cipsler çikilatalar sakızlar bilem var
necmettin mi ismi iyiymişgebe değildim ki o zaman
kıza dedesi almış o balığı nasıl bir cinsse büyümüş akvaryuma sığmıyordu bide diğer balıkları yemiş
kocaman dı adıda necmettin di
niyetlendim ama hiç belli etmedim
hala yaşıyor mu ki necmettin
akvaryumu kırıp banyo küvetine yerleşmiştir kesin
tuti bunu bana yapmamalıydıniçinde küçük küçük kekler jelibonlar topitoplar çubuk krakerler cipsler çikilatalar sakızlar bilem var
Aferin boyle ol.
Stillex sende mi burdasin. Matt Damon un filmi geliyor . Kesin gidiyorum.
sti sen de anlamıyorsan
sabahtır bekret bekret derken iyidi
o zaman da cocuk gelişmez :26:
Sarı kantoron biraz depresyon ilacıdır, daha çok yara iyileştiricidir örneğin mide yanmasına falan çok iyi gelir ama dikkatli tüketmek gerekir.Ne göbeği kim hamileymiş ne zaman
Uyku problemi için jagla ben pek uyuyamıyoruz bu aralar da
Bi tanesi de çişini tutuyormuş :) kızlığım bozulmuşmudur diye soruyorduYapma ya gel anlaşalım ablalıkta teyze baan büyük valla 1 beden büyük
Yemek konusu ne kadar yenecek güzel şey varsa geçiyor ben çok okumamaya çalışıyorum gece gece olmaz canımız şey yapamsın diye
Cinsellik konuus hep şu bekretten çıkıp dallanıp budaklanıyor ve benüm üzerime kalıyoronuda bilemedim en güzeli ortaya karışık
bibiiii
Gece geceee
necmettin mi ismi iyiymiş
benim arkadas da kedinin adını muhittin koymustu
nedir bu ittinle biten isim merakı anlamıyom
tuti bunu bana yapmamalıydın
içinde küçük küçük kekler jelibonlar topitoplar çubuk krakerler cipsler çikilatalar sakızlar bilem var
Ula tuti sil mesajini ortalarda yazma. Ben luckyim artik kimlik degistirdim.
Bi tanesi de çişini tutuyormuş :) kızlığım bozulmuşmudur diye soruyordu
bari bi kişi normal tanısın dimiBurdayım ellbet benim gibi çeneci bi insanın geyik sohbetlerinde olmaması mümkün değil
Kim diye google baktım bende isim özürlülüğü varfilmin adı ne hangi filmde yirim ben bunu
ahahaşapmaya çalışıyorum bir kişiye düzgün bir profil çizmeye çalışıyorum çaktırma
lan niye bana cevap atmıyonUla tuti sil mesajini ortalarda yazma. Ben luckyim artik kimlik degistirdim.
anam çeşit çeşit bisküvileri unuttum tabi meyveli sütlerde var of ya harbi bakkal gibi gerçekten
Burdayım ellbet benim gibi çeneci bi insanın geyik sohbetlerinde olmaması mümkün değil
Kim diye google baktım bende isim özürlülüğü varfilmin adı ne hangi filmde yirim ben bunu
ahahaşapmaya çalışıyorum bir kişiye düzgün bir profil çizmeye çalışıyorum çaktırma
Bi wcye gittim geldim sayfalar akmış
Sarı kantoron biraz depresyon ilacıdır, daha çok yara iyileştiricidir örneğin mide yanmasına falan çok iyi gelir ama dikkatli tüketmek gerekir.
Uykusuzluğun belli bir nedeni yoksa stres gibi, kediotu güzel bir uyku ilacıdır lakin çok nahoş kokar :)
Ve bitkiler ne kadar masum görünse de vücuda özellikle böbreklere hasar verebilir, bazı bitkiler bol su ile tüketilmezse böbrek iflasına bile sebep olabiliyor.
Size bundan öte en güzel tavsiyem, vücudunuzu sırasıyla başınızdan başlayarak tek tek gevşetin. Farkında olmadan kastığınız kaslar uykuya dalmanıza engel olabilir. Önce başınızı boynunuzu kasmadığınızdan emin olun, sonra kollarınızı rahat bırakın, tek tek gevşeyin.
Ay doktor gibi konuştum
Bi tanesi de çişini tutuyormuş :) kızlığım bozulmuşmudur diye soruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?