İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

necmettin mi ismi iyiymiş
benim arkadas da kedinin adını muhittin koymustu

nedir bu ittinle biten isim merakı anlamıyom
içinde küçük küçük kekler jelibonlar topitoplar çubuk krakerler cipsler çikilatalar sakızlar bilem var
tuti bunu bana yapmamalıydın

Stillex sende mi burdasin. Matt Damon un filmi geliyor . Kesin gidiyorum.

Burdayım ellbet benim gibi çeneci bi insanın geyik sohbetlerinde olmaması mümkün değil
Kim diye google baktım bende isim özürlülüğü var filmin adı ne hangi filmde yirim ben bunu

sti sen de anlamıyorsan
sabahtır bekret bekret derken iyidi

o zaman da cocuk gelişmez :26:

ahaha şapmaya çalışıyorum bir kişiye düzgün bir profil çizmeye çalışıyorum çaktırma

Bi wcye gittim geldim sayfalar akmış

Ne göbeği kim hamileymiş ne zaman

Uyku problemi için jagla ben pek uyuyamıyoruz bu aralar da
Sarı kantoron biraz depresyon ilacıdır, daha çok yara iyileştiricidir örneğin mide yanmasına falan çok iyi gelir ama dikkatli tüketmek gerekir.
Uykusuzluğun belli bir nedeni yoksa stres gibi, kediotu güzel bir uyku ilacıdır lakin çok nahoş kokar :)
Ve bitkiler ne kadar masum görünse de vücuda özellikle böbreklere hasar verebilir, bazı bitkiler bol su ile tüketilmezse böbrek iflasına bile sebep olabiliyor.
Size bundan öte en güzel tavsiyem, vücudunuzu sırasıyla başınızdan başlayarak tek tek gevşetin. Farkında olmadan kastığınız kaslar uykuya dalmanıza engel olabilir. Önce başınızı boynunuzu kasmadığınızdan emin olun, sonra kollarınızı rahat bırakın, tek tek gevşeyin.
Ay doktor gibi konuştum
Bi tanesi de çişini tutuyormuş :) kızlığım bozulmuşmudur diye soruyordu

bari bi kişi normal tanısın dimi

Ula tuti sil mesajini ortalarda yazma. Ben luckyim artik kimlik degistirdim.
lan niye bana cevap atmıyon
anam çeşit çeşit bisküvileri unuttum tabi meyveli sütlerde var of ya harbi bakkal gibi gerçekten

bibi yarın size ucuyorum

The Monuments Men. Yenilmez mi o ya. Beraber yiyelim :))

Harbi doktor gibi konuştun he

Yoo belli bi sebebi yok dengesiz uyumaktan işte gece5te yatınca öğlen 1de 2de zor açıyosun gözünü bu sfer gece yine aynı film kendni tekrarlayıp duruyor

Bende bişi okumutum 7dakika hareketsiz kalırsan zaten dalarmışsın uykuya ama nerde ben rahat edene kadar kıpır kpır bi o yana bi bu yana dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…