İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende kabul ettimki kalınır bencede ama sonra gelip yok hataydı bilmem neydi diye konu açıyolar çok sinir ya birşey yapıyosan arkasında dur arkadaşım hele o berket konuları yap yap beni kullandı bir hataydı de dur offf

ben yatar rüyanızda bekretler görün

stil kuzum mesajımı da görmedin galiba iyi eğlenceler gelince görüşürüz

gelip biride msjıma asıl senin cevabın itici demiş neyse gece gece uğraşamicam banlanmaman lazım çok uzaklaştırma alırım
ben de begendim mesajını
merak eim fikirlerinizi bacım ona göre kalacağım da

sen evli değil miydin ya

ya kalınır da sonra annesi falan bak işte böyle geniş kızmış ne rahatmış der mer ne gerek var

Kesinlikle ya da kalındı diye bir şey olacak diye bir şeyde yok.Fakat kalındı ise ya da bir şeyler yaşandı ise sorumluğunu taşımalı insan.

Yada deidğimiz gibi sürtünürüm amam zarıma dokunmam ben kendim bakire diye tanımlarım dersen orada işler kopuyor.

Bu kalmanın bi hududu var ama senin anket yapmana gerek yok şekerim yaşını başını almış aklı selim birisin kalmak istersen elbet kalırsın

eski benimki beni almaz ailesinin yanına la

memleketine bile gidememiştim ben gelirim diyordu ilerde zor durumda kalma diye

uyuz öküz gıcık pislikkkkk çok sinirliyim ona sttil dövelim onu

hee onlarıda anlamıyorum yapmadıkları şey kalmıyor bakireyim diye geziyolar kimi kandırıyolarsa artık

Yok sevmiyorum bekret konulari beni BDV den sogutan tek konu tipi.

: sağolasın çok hızlıyımdır

Evet farkettim.

----------------------

Kizlar marga , rengo, tuti , limon , stillex cikiyorum ben simdilik.

Iyi geceler.

eski benimki beni almaz ailesinin yanına la

memleketine bile gidememiştim ben gelirim diyordu ilerde zor durumda kalma diye

uyuz öküz gıcık pislikkkkk çok sinirliyim ona sttil dövelim onu

Düşünceli çocukmuş ama

dövmeyelim ya kızım öldür içindeki şu sadisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…