İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

olabilir ben hiç etkilenmiyorum yılların korku filimi izleyicisi olarak şöyle bol kanlı filimlere bayılırım işkenceli falan :18::18:

Zombileri neden izlemiyorsunuz bakayım.. ?
Cinsel terapilikte bi halin yok senin , niye izliyorsan..

phahahaha

ay izliyorum izlemem mi o ilk sezonda bıraktı ondan ben 10 şubatı bekliyorum

koç

o neymiş ya bi bakayım bende cinsel terapi demek

banamı didin

önyargılı yaklaşmayın bak sex yazınca benim de ilgimi çekti nemiş ki bu dedim sonra çaktık köfteyi başta açık seçik gelebilir ama kurgusu mükemmel ya insan merakla bekliyo nolcak diye zaten sonraki bölümlerde açık seçik sahneler geri itilip konu ortaya çıkıyor sabah 7ye kadar izlemişliğimiz var

başka dizi söyleyin söyleyin

Son düzenleme:
olabilir ben hiç etkilenmiyorum yılların korku filimi izleyicisi olarak şöyle bol kanlı filimlere bayılırım işkenceli falan :18::18:

Yok ben işkence içeren filmlerden hoşlanmıyorum.
Gerçi bu zombilerin neresi korkunç anlamadım..

Ama bi film izlemiştim,zombi bir çocuk bir ölümlüye aşık oluyordu.
Hayatımda izlediğim en güzel aşk ve zombi filmi idi..

Heh buldum filmin adını..
Sıcak kalpler.

yeni bölüm 4 şubatta çıkması lazım canım yani bugün american horry story diyorum ben dexter izlemediysen dexterda güzeldi cinayetli

nasıl etkilenmiyorsun ben cok etkilenirim
yok mu yolu yordamı

benim gibi psikopat olmalısın biraz canım

ay evet o filmi indirip izlicektim bende

yeni bölüm 4 şubatta çıkması lazım canım yani bugün american horry story diyorum ben dexter izlemediysen dexterda güzeldi cinayetli

cık ya 10 şubat yazıyor sen deyince tekrar baktım çok heyecanlandım ama

american horror story takipteyim de dextera ısınamadım ben bi türlü annem hastasıydı onun ya

cık ya 10 şubat yazıyor sen deyince tekrar baktım çok heyecanlandım ama

american horror story takipteyim de dextera ısınamadım ben bi türlü annem hastasıydı onun ya

yaa baktım bende şimdi 10u yazıyor bi sitede görmüştüm 4 şubat diye ama ben dexter iyidir yahu bitmeseydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…