İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay ne gördün :26:

Bende dün gece atandığımı görmüştüm Giresuna hemde ne sevinmiştim ya uayndığım da çok kötü oldum

evdeyim odamdan salona geçiyom bide ne göreym tavanda bir çıplak ayak ayak kanlı kıpkırmızı:18::18: gözlerimi kırptım kan yok oldu :18::18::18:

evdeyim odamdan salona geçiyom bide ne göreym tavanda bir çıplak ayak ayak kanlı kıpkırmızı:18::18: gözlerimi kırptım kan yok oldu :18::18::18:

:18::18: ne izleyipte uyudun sen böyle.Ben böyle rüya gördüğümde gece uyanırsam ciddi manada korkuyorum :18::18:

Bende şey gördüm 2 gün önde ölü ceset mutfağın tezgahında boylu bouyunca yatıyordu çürümüştü :120::120:

Ben bu aralar çok rüya görmeye başladım

arkadaşım hoşgeldin izledin azcık nasıl gördm o rüyayı bilmyrmki sanki korku filmi izlyr gibiydim :18::18::18: iyiki gece kalkmadım :18::18:
ölü ceset hımmm rüya tabirlerine baktınmı :44::18::18:

arkadaşım hoşgeldin izledin azcık nasıl gördm o rüyayı bilmyrmki sanki korku filmi izlyr gibiydim :18::18::18: iyiki gece kalkmadım :18::18:
ölü ceset hımmm rüya tabirlerine baktınmı :44::18::18:

Yok bakmadım niçin öyle bir rüya gördüğümü biliyorum çünkü

Testereden çıkmış gibisin tavanda neler görüyorsun niye tacanda o da tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…