İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

allah shibine bağışlasın ne diyelimki şimdi vampir günlükleride çok iyi onuda izliyodun sen zaten dimi klaus

onu ben 3. sezonda bırakmış yerimi bulamamıştım geçen gün buldum tekrar 3. sezon 15. bölümdeyim

ben damoncıyım ya :82: siyah saç mavi göz surata zaten dicek laf yok

onu ben 3. sezonda bırakmış yerimi bulamamıştım geçen gün buldum tekrar 3. sezon 15. bölümdeyim

ben damoncıyım ya :82: siyah saç mavi göz surata zaten dicek laf yok

aslında dizileri sonradan izlemek daha zevkli ardarda izleyebiliyosun ne güzel bi dünya izliyeceğin var american horry da tne walking dead ide öyle izledim sonradan çok zevkliydi ama yetiştim tabiki

aslında dizileri sonradan izlemek daha zevkli ardarda izleyebiliyosun ne güzel bi dünya izliyeceğin var american horry da tne walking dead ide öyle izledim sonradan çok zevkliydi ama yetiştim tabiki

aynen öyle sonradan izlediklerim arasında supernatural da vardı 6 sezondu ah gidi ah ne günlerdi be hiç bitecek bölüm kaygısı yoktu hep böyle nbcde denk gelir izlerdim şimdi futurama ve family guy a da başladım onlar bitince neye sarıcam bilmiyorum

house bitirdim chuck izledim bi dönem izlemediğim halt kalmadı

yani sor sen ben bilirim

house mı adamım benim niye bittiki çok güzel şeyler öğreniyordu insan o dizide csı ny da izledimde yeni bölüm yok galiba e2 dizileri izliyorum bende denk gelince rizzoli&isles de güzel

önceki konusunda da 8 aylık ömrüm kaldı diyordu
daha önceki konusunda 8 ay sonra konserim vardı diyordu

bilmiyorum ben inanmadım

house mı adamım benim niye bittiki çok güzel şeyler öğreniyordu insan o dizide csı ny da izledimde yeni bölüm yok galiba e2 dizileri izliyorum bende denk gelince rizzoli&isles de güzel

aaa evet rizzoliyi denk geldi mi ben de izliyorum çok güzel

kızlar ben kaçıyorum duş alıp yatıcam yarın kaynımlara kahvaltıya gidicez pis gitmek olmaz şimdi öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…