- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #20.981
Öyle de telefondan mesajlaşsak konu konuyu açardı gene anlatırdım ama işte başkasından bana vakit kalmıyor
En azından ben değilimdalga geçiyorlar ya aklı selim bi insan bunu dert eder mi
Ben izledim onukurtalr vampirler derken zombileride sever olduk Azıcık tuhafıma gitsede iyi iş çıkarmışlar
Peki her an musait mi senin ki ? Günde ne kadar mesaj atıyor mesela ?
Hani ilgilenmek hepp mesajatmak değildir elbet ama arada iletişim olmadan ansıl ilgilinelir ki.:26:
selam kızlarrr ayy değişik değişik konular havada uçuşuyo yine ben bu halimlesize nasıl yetişicem aceppp:26::26:
Sürekli çalışıyor şu an tatildeyiz. Sabahları işte gece de erkenden yatıyor o aradaki 2-3 saatlik konuşma bana yetecekmiş.Bende ilgisizliğe gelemem hep bu konu sorun çıkarıyor.
Onun derdi dis fircasinin sırılsıklam olmasiydi. Tuvalet kagidi sadece ufak bir detaydi.:)
Ben çok korku izlerim ya.İsim özürlülüğü var bende hatırlamıyorum hiç birinin isminifilm korku komedi yaaölüler ülkesi ile ölümcül deney korkunççç :18::18::18:
selam kızlarrr ayy değişik değişik konular havada uçuşuyo yine ben bu halimlesize nasıl yetişicem aceppp:26::26:
Hoşgeldin canım.Cinsiyet nedir bebişin
Sen baya baya ilgiyi seven birisin anlaşıldı
Çünkü bana göre günde 2-3 saat konuşmak gayet yeterli gelir.
Valla bir erkeğe göre ütopik bir şey istiyorsunyapamazlar çünkü
hoşbuldukkkoğluşum olucak bitane birde 2 buçuk yaşında kızçem varrr
değil mi ama.Çok merak ettim aslen kimdi :26:
Aramızda hamiş var
Sen baya baya ilgiyi seven birisin anlaşıldı
Çünkü bana göre günde 2-3 saat konuşmak gayet yeterli gelir.
Valla bir erkeğe göre ütopik bir şey istiyorsunyapamazlar çünkü
değil mi ama.Çok merak ettim aslen kimdi :26:
Ben çok korku izlerim ya.İsim özürlülüğü var bende hatırlamıyorum hiç birinin isminiama onlarıda kesin izlemişimdir.Sıcak kalpleri bile googleden baktımda bildim hiç hatırlamam isimleri
Kızının adı neve oğluşunun adına karar verdiniz mi
kızım beyzanur albümümde resmi var bakabilinnn oğlumada daha bulamadım gündemde arda ve egemen var ama daha bellisiz
sen ne dersin nicom varmı bi fikirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?