İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

film korku komedi yaa ölüler ülkesi ile ölümcül deney korkunççç :18::18::18:

selam kızlarrr ayy değişik değişik konular havada uçuşuyo yine ben bu halimle size nasıl yetişicem aceppp:26::26:

Sürekli çalışıyor şu an tatildeyiz. Sabahları işte gece de erkenden yatıyor o aradaki 2-3 saatlik konuşma bana yetecekmiş. Bende ilgisizliğe gelemem hep bu konu sorun çıkarıyor.

Sen baya baya ilgiyi seven birisin anlaşıldı
Çünkü bana göre günde 2-3 saat konuşmak gayet yeterli gelir.
Valla bir erkeğe göre ütopik bir şey istiyorsun yapamazlar çünkü

Onun derdi dis fircasinin sırılsıklam olmasiydi. Tuvalet kagidi sadece ufak bir detaydi.:)

değil mi ama.Çok merak ettim aslen kimdi :26:

film korku komedi yaa ölüler ülkesi ile ölümcül deney korkunççç :18::18::18:
Ben çok korku izlerim ya.İsim özürlülüğü var bende hatırlamıyorum hiç birinin ismini ama onlarıda kesin izlemişimdir.Sıcak kalpleri bile googleden baktımda bildim hiç hatırlamam isimleri

Sen baya baya ilgiyi seven birisin anlaşıldı
Çünkü bana göre günde 2-3 saat konuşmak gayet yeterli gelir.
Valla bir erkeğe göre ütopik bir şey istiyorsun yapamazlar çünkü

İyi ama o bütün konuları ben açayım istiyor. Hiç konu açmaz
Konuştuğumdan da birşey anlamıyorum bölük pörçük 4 saat sonra cevap yazıyor mesaja

bu kadar korkmasam gece olmasa bende izlermde( ki izledimde ) işte gece olunca herşey değişyr:18::18::18:

kızım beyzanur albümümde resmi var bakabilinnn oğlumada daha bulamadım gündemde arda ve egemen var ama daha bellisiz
sen ne dersin nicom varmı bi fikirr

Canım albüm bende gözükmüyor ama isim konusunda tam doğru adrese geldin valla İsim konusunda hassasım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…