- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #21.001
İyi ama o bütün konuları ben açayım istiyor. Hiç konu açmaz
Konuştuğumdan da birşey anlamıyorum bölük pörçük 4 saat sonra cevap yazıyor mesaja
Konu cok normaldi sanki bir benim kamera koy demem anormaldi.
Bosver kimligi gizli kalsin. Ileride lazim olabilir.
evet hamiş varr lütfen dikkat biraz yavaş olunn koşuyorum koşuyorum size yetişemiyorum
akşam 12 de çıktım sabah bi geldim ki anaaaa 60 sayfa geçmiş ne konuştunuz bu kadar çenesi düşüklerr
bu kadar korkmasam gece olmasa bende izlermde( ki izledimde ) işte gece olunca herşey değişyr:18::18::18:
Canım albüm bende gözükmüyor ama isim konusunda tam doğru adrese geldin vallaİsim konusunda hassasım ben
Hmm biraz sıkıntı o zaman canım.İnsan ister sorulsun merak edilsin sormadan anlatılsın.Bi mesaja 4 saat sonra cevap gelmesi mazeret yoksa can sıkıcı :26:
Onunda huyu bu galiba :26:
Ona takmışlardı değilmi orada.Kamera lafına çok cevap gelmişti.Ben sen olduğunu bilmiyordum kamera diyenin
ben bilmiyorum ben masumben çok konuşmam zaten
Gece kalabalıksak iyi oluyor yalnız gitmiyor azıcık tırsıtıyor
Hmm biraz sıkıntı o zaman canım.İnsan ister sorulsun merak edilsin sormadan anlatılsın.Bi mesaja 4 saat sonra cevap gelmesi mazeret yoksa can sıkıcı :26:
Ona takmışlardı değilmi orada.Kamera lafına çok cevap gelmişti.Ben sen olduğunu bilmiyordum kamera diyenin
ayyy bende çok kararsızım yaaaaa ne koysam diye diye neredeyse çıkarıcam oğlanı daha ismi yok garibinnn
ben ölüler ülkesini gündüz tek başıma izledim ama akşam olunca ödüm koptuu :18:
kız herkes ben konuşmadım diyo anacım kim konuştu o zaman açtırmayın bana 60 sayfalık geçmişiii şimdi
sen zaten ne hiç bişey bilir nede konuşursun tıpkısıı benn
Sahte oldugunu hissetmesem niye oyle diyeyim deli miyim. :)
Herkes bir adim geride iken ben iki adim ondeyim.
Neyse ben cikiyorum hazirlanip KK deki arkadaslarla bulusucam. Hayin planlarim var onlara:)
Evet ama işine geldiğinde evlilik konusu açmayı biliyor ilgi göstermiyor hemen evlenecekmişbekle alırsın sen beni
Al canım bu benim isim konum buradan belki kafana yatan bir isim bulursun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683872
Evet ama işine geldiğinde evlilik konusu açmayı biliyor ilgi göstermiyor hemen evlenecekmişbekle alırsın sen beni
Al canım bu benim isim konum buradan belki kafana yatan bir isim bulursun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683872
millet altın şartı koyar sende günde 3 saat özel ilgi şartı koy nikom evlencekseniz
hımmm baranla batuhanı sevdim dur bakalım bide benim oduna soram akşamm
Baktım şimdide hatırladım bunuay ben bunu sıkılıp kapatmıştım hiç beğenmemiştim nesinden korktun bunun
ahahah aynı aynı ben masum ben yapmadım moduhiç açma bence geçmişi yalanım ortaya çıkmasın
Tamam canım görüşürüz
millet altın şartı koyar sende günde 3 saat özel ilgi şartı koy nikom evlencekseniz
hehehehhh deliler elimde açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü bu arada oğluşuma isim arınyo yalnızBaktım şimdide hatırladım bunuay ben bunu sıkılıp kapatmıştım hiç beğenmemiştim nesinden korktun bunun
ahahah aynı aynı ben masum ben yapmadım moduhiç açma bence geçmişi yalanım ortaya çıkmasın
Tamam canım görüşürüz
hehehehhh deliler elimde açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü bu arada oğluşuma isim arınyo yalnız
ismi koyan beşi bi yerde takacak oğluşuma ona göre koy ismi tak beşi biyerdeyi
kampanyaya gel hanımmmm
zombiiii gibi yaniii
aynen valla kuzumm sormaa
napıyosn bakımm
iyi birinden ses soluk çıktı
napim işte çalşyrm cnm aynı iş güç :126::126::126::102::102::102:
sen napyn tatlmm
bende annemi bekliyorum sabahtn beri kayıppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?