İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İyi ama o bütün konuları ben açayım istiyor. Hiç konu açmaz
Konuştuğumdan da birşey anlamıyorum bölük pörçük 4 saat sonra cevap yazıyor mesaja

Hmm biraz sıkıntı o zaman canım.İnsan ister sorulsun merak edilsin sormadan anlatılsın.Bi mesaja 4 saat sonra cevap gelmesi mazeret yoksa can sıkıcı :26:
Onunda huyu bu galiba :26:

Konu cok normaldi sanki bir benim kamera koy demem anormaldi.

Bosver kimligi gizli kalsin. Ileride lazim olabilir.

Ona takmışlardı değilmi orada.Kamera lafına çok cevap gelmişti.Ben sen olduğunu bilmiyordum kamera diyenin

evet hamiş varr lütfen dikkat biraz yavaş olunn koşuyorum koşuyorum size yetişemiyorum
akşam 12 de çıktım sabah bi geldim ki anaaaa 60 sayfa geçmiş ne konuştunuz bu kadar çenesi düşüklerr

ben bilmiyorum ben masum ben çok konuşmam zaten

bu kadar korkmasam gece olmasa bende izlermde( ki izledimde ) işte gece olunca herşey değişyr:18::18::18:

Gece kalabalıksak iyi oluyor yalnız gitmiyor azıcık tırsıtıyor

Son düzenleme:

ben ölüler ülkesini gündüz tek başıma izledim ama akşam olunca ödüm koptuu :18:

kız herkes ben konuşmadım diyo anacım kim konuştu o zaman açtırmayın bana 60 sayfalık geçmişiii şimdi
sen zaten ne hiç bişey bilir nede konuşursun tıpkısıı benn

Sahte oldugunu hissetmesem niye oyle diyeyim deli miyim. :)

Herkes bir adim geride iken ben iki adim ondeyim.

Neyse ben cikiyorum hazirlanip KK deki arkadaslarla bulusucam. Hayin planlarim var onlara:)

Hmm biraz sıkıntı o zaman canım.İnsan ister sorulsun merak edilsin sormadan anlatılsın.Bi mesaja 4 saat sonra cevap gelmesi mazeret yoksa can sıkıcı :26:
Onunda huyu bu galiba :26:

Evet ama işine geldiğinde evlilik konusu açmayı biliyor ilgi göstermiyor hemen evlenecekmiş bekle alırsın sen beni

ayyy bende çok kararsızım yaaaaa ne koysam diye diye neredeyse çıkarıcam oğlanı daha ismi yok garibinnn

Al canım bu benim isim konum buradan belki kafana yatan bir isim bulursun

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683872

ben ölüler ülkesini gündüz tek başıma izledim ama akşam olunca ödüm koptuu :18:

Baktım şimdide hatırladım bunu ay ben bunu sıkılıp kapatmıştım hiç beğenmemiştim nesinden korktun bunun

kız herkes ben konuşmadım diyo anacım kim konuştu o zaman açtırmayın bana 60 sayfalık geçmişiii şimdi
sen zaten ne hiç bişey bilir nede konuşursun tıpkısıı benn

ahahah aynı aynı ben masum ben yapmadım modu hiç açma bence geçmişi yalanım ortaya çıkmasın

Sahte oldugunu hissetmesem niye oyle diyeyim deli miyim. :)

Herkes bir adim geride iken ben iki adim ondeyim.

Neyse ben cikiyorum hazirlanip KK deki arkadaslarla bulusucam. Hayin planlarim var onlara:)

Tamam canım görüşürüz

millet altın şartı koyar sende günde 3 saat özel ilgi şartı koy nikom evlencekseniz

taaa 6-7 yıl önce izledim ayy zombilerin resmi yeter korkmama :18::18:

hehehehhh deliler elimde açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü bu arada oğluşuma isim arınyo yalnız
ismi koyan beşi bi yerde takacak oğluşuma ona göre koy ismi tak beşi biyerdeyi
kampanyaya gel hanımmmm

O zaman benimkilerden seçerseniz ben mi takacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…