İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gece gelin gece herkes resim paylaşıyor siz uyurken..
Yok kız ben pijama sevmiyorum Herifin yanında ayucuklu pijama falan giyersem ilerde , kaçar gider benden

aa niyemişş gecelik giy o zaman

kaçmaz çok sevimlii olurrr ben ayucuklu pijamalarımlan çekilip resim atıyom benımkıne

aa niyemişş gecelik giy o zaman

kaçmaz çok sevimlii olurrr ben ayucuklu pijamalarımlan çekilip resim atıyom benımkıne

Sonra çocuk niye başka kızlarla gezmeye gitti diye buraya gelip ağlama Sen öyle ayucuklu pijamalarını giyip resim çeker , ona atarsan çocuğun tabi gözü dışarda olur.. Giysene şöyle seksi şeyler be hatun...

Ben çok istiyorum kızıl olmayı , ama işte kader..
Hayallerini kuruyorum , sonra matias geliyor ''kendine gel hey'' diye bir silkeliyor beni..
Noluyoruz oluyorum
ben uçlarını boyatmıştım
exten izin alana kadar canım çıkmıştı
senden şirinlik yap cilve yapben öyle kapmıştım izniyanına 1 metre yaklaşmıyodum uzaktan cilve yapıyodumtavsiye ederim

aaaaa

ne alaka hemm her dk seksi olamam evlenince ne görecek biraz da o zamana kalsın bişeyler

ben uçlarını boyatmıştım
exten izin alana kadar canım çıkmıştı
senden şirinlik yap cilve yapben öyle kapmıştım izniyanına 1 metre yaklaşmıyodum uzaktan cilve yapıyodumtavsiye ederim

O işin cilvelik tarafına kanmaz Onun derdi başka.Daha fazla dikkat çekerim diye sıkıntı yaratıyor..

Sana anlatmışmıydım bilmiyorum.Geçenlerde markete gitmiştim.Kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Birde saç boyalarına bakıyordum.
Kasadaki kız ''saçlarınız ne kadar bakım duruyor çok güzel bence '' dedi,bende dinlediğim müziklerden olsa gerek boşluğuma geldi''eyvallah '' dedim.Kız bana böyle baktı Şu kızın tipe bak, dinlediği müziğe bak, ettiği laflara bak dercesine..

kıskanıyo yani
ahahaha eyvallahay çok güldüm allah iyiliğini versin

kıskanıyo yani
ahahaha eyvallahay çok güldüm allah iyiliğini versin

Bende onu kıskanıyorum hemde fazlasıyla..
Çocukta kombin hastalığı var.
Nike , Adidas marka ayakkabılar var. Onların birinin ipleğinde açık renk fıstık yeşili var diye (normalde ayakkabının bütünü beyaz renk) giymediğini bilirim..

Ayakkabılarının hepsini çıkardı, her ayakkabısını denedi.Hangisi olmuş diye sordu ( tabi ben kıskandığımdan dolayı,en olmamışını ''olmuş'' dedim ) sonra öyle çıktık evden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…