- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #21.141
O işin cilvelik tarafına kanmazOnun derdi başka.Daha fazla dikkat çekerim diye sıkıntı yaratıyor..
Sana anlatmışmıydım bilmiyorum.Geçenlerde markete gitmiştim.Kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Birde saç boyalarına bakıyordum.
Kasadaki kız ''saçlarınız ne kadar bakım duruyor çok güzel bence '' dedi,bende dinlediğim müziklerden olsa gerek boşluğuma geldi''eyvallah '' dedim.Kız bana böyle baktıŞu kızın tipe bak, dinlediği müziğe bak, ettiği laflara bak dercesine..
pastayı alıp resmini çekip koyacğm buryaa
e ne vrki "eyvallah" demendn
dur aldığımda yazağımmmÜzerine jagger yazdırhiç adım yazan pasta almadılar bana..
Teşekkür ederim canım dememi bekliyordu herhalde..
Şaşkınlığından tuhaf karşıladığını anlamıştım..
Bugun niye ben roman yazar gibi konuşuyorum
dur aldığımda yazağımmm
gayt normal
roman yazar gibimi öylemi konuşyrsunki
dur aldığımda yazağımmm
gayt normal
roman yazar gibimi öylemi konuşyrsunki
krema değil belki ama yazarım hele bi bugün alayımda erken çıkarsmKremayla yazmayan ne olsun , eğer bak jagger yazıp mum koymazsan vallahi küserim sana..
Bekliyorum yarın
Burda yazılan ne kadaçar çok dert varsa hepsini senaryo haline getirip para kazanacağım..
çok tatlısınız yaBende onu kıskanıyorum hemde fazlasıyla..
Çocukta kombin hastalığı var.
Nike , Adidas marka ayakkabılar var. Onların birinin ipleğinde açık renk fıstık yeşili var diye (normalde ayakkabının bütünü beyaz renk) giymediğini bilirim..
Ayakkabılarının hepsini çıkardı, her ayakkabısını denedi.Hangisi olmuş diye sordu ( tabi ben kıskandığımdan dolayı,en olmamışını ''olmuş'' dedim ) sonra öyle çıktık evden..
krema değil belki ama yazarım hele bi bugün alayımda erken çıkarsm
kitap yaz en iyisi
çok tatlısınız ya
Allah ayırmasın sizi canım
Al al blogumda paylaşırım...
yok yaSağol canım
Napıcan kız patetes köfte mi kızartıcan..
tmmerken çıkayım alıp ilk iş yazarm
yok yabasit bişi yapıcam maksat öğrenmek olsun çok beceriksizim de hani elim alışır belki
Tamam canım afiyet olsun şimdiden..Ah ah bende olsaydım yanında ama yemezdim ! unutma ben diyetteyim
kızartBen senden daha beceriksizimdir bu konularda..
Ama ben ne yapacağımı karar veremedim.Dedim ya annemin olmadığı bir gün giricem ne varsa artık yapıcam..
Pijama konusunu kaçırdığım için bir üzüldüm bir üzüldüm
Sende mi ayucuklu picama giyenlerdensin ben en son bebekken giydim be
kızart
ya düşünsene yumurta hiç kıramam bilmiyorum kırmayı,kirli bulaşığa elimi süremem midem bulanır
Ete asla süremem böğkkk
O yüzden patatesi etsiz yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?