İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

selam kızlar
eylül geçmiş olsun ya
selam sagom nasılsın
Evet annem farketmemis 2 ay gecmis , bilmiyorum psikolojik mi ama annemde bisey yok daha ince de mevryesuyundan zehirlenmistim
tatlım ben bir şey olacagını sanmıyorum.
meyve suyu direkt sıvı oldugu için daha cabuk etki eder ama un kurudur neticede ve kuru şeyler çabuk bozulmaz ve üstüne pişmiş yani korkma bence.
ama cok hassas bir bünyen varsa 1 2 tabak yoğurt ye.
puhahaahhhhhh seviyomm kız sana takılmayı

selam canm hoşgeldin
bu eylülün bogazından başına bişi geleceği bellidi

takıl bana yavrum

Son düzenleme:
off baya da geçmiş kuzum ya sadece sen mi yedin peki:26::26:
yoğurt ya içini temizler:26:

Annemde yedi bisey olmaz diyo bilmem icimden zehirlen iste kurtulurum iste demiyo da degilim benimkine soyledm gecer bisey olmaz yaaaa dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk bidenem bende fenayım ya bir şeyler olir banada

noluyo oglumm toplu suikast gibiii

tamam takılım sana hadi gidelimm

Annemde yedi bisey olmaz diyo bilmem icimden zehirlen iste kurtulurum iste demiyo da degilim benimkine soyledm gecer bisey olmaz yaaaa dedi
geçer kuzum bencede .. sıvı farklı bu farklı sen bi yoğurt ye bakım bişi olmaz birazda psikolojikdir bence eğer birşey olacak olsa annen de rahat olmazdı bu kadar..
saçmalama duymayım birdaha o sözleri.

Son düzenleme:

kötü bir gribe yakalnmak üzereyim
sen nasılsın :))))

Evet dogrudur canim yok yemedim ne olacaksa olsun

kötü bir gribe yakalnmak üzereyim
sen nasılsın :))))
cok şükür iyim diyelim
sen bu ara bir moralsizsin ya zaten:26:
gidelim kankitella

ivit meleeem ya başım ağrıyo midem fena böyle gideyim yatayım biraz hiç halim yok

cok şükür iyim diyelim
sen bu ara bir moralsizsin ya zaten:26:
gidelim kankitella

o değilde nereye gidiyoz oglumm bak tenha yerlere gitmem ben başım bağlı benim

ivit meleeem ya başım ağrıyo midem fena böyle gideyim yatayım biraz hiç halim yok

geçmiş olsun kuzum ya baş ağrısı cok fena bilirimmm git yat dinlen güzelce canınıda sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…