İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Görünce ne ola kii fetibör de olmaya o

Gerçi o muhabbeti blmiyorum biri bana açıklasın o muhabbeti yaa

Fetibör nediiiirr
fetibör akımını tivi başlattı

bir kadın vardı regl zamanı9 gün yıkanmayan
sonra 2. uyelık oldugu ortaya cıktı
bisküviye fetibör diyordu

Bende şuan kahkaha atıyorum

ben olsam cıkmam kocamın koynundan ne cıkcam la kk da neymıs

İşte sen şuan elinde yok adam diye öyle diyosun bibinin elinin altında oldğu için takmıyo

Çook yedim ya üstüne de şuan halley yedm

Bana bişiler oluyo

Çokta tın çokta fifi

Survivor başlıyor açmadın 2014 sayfasınıııı

senden bekliyorum yoksa ben açıcaaaaaaaaaaammmm

he ya bende beklıyorum survivor sayfasını twety hangı tarafı tutuyosa ben karşı taraftayım sımdıden boyle bılıne

Fetibör nediiiirr

fetibör patatezli böreginden kil cikan kaynanasindan cimdik yiyen ablanin esine yaptigi ama kayinvalidesinin sicak odaya koyunca pastanin dagildigi dagilan pastadaki puskevitin adinin reklam olmamasi icin takilan lakabi

demıyomu pekı gel bu gecede beraber yatalım dıye allah allah alemsınız yemın edıyorum tencere kapaksınız mubarek

bak yatıyorya 2dk içinde uyumaya başlıyor oyüzden yatmak istemiyorsan benim için farketmez diyor benimde uykum yok napim sabah zaten kalmama kıyamaz öper gider işine kendi kendine

fetibör patatezli böreginden kil cikan kaynanasindan cimdik yiyen ablanin esine yaptigi ama kayinvalidesinin sicak odaya koyunca pastanin dagildigi dagilan pastadaki puskevitin adinin reklam olmamasi icin takilan lakabi

tivi o nasıl anlatmak tekerleme gibi basım döndü

müge anlılık valla buda

fetibör akımını tivi başlattı

bir kadın vardı regl zamanı9 gün yıkanmayan
sonra 2. uyelık oldugu ortaya cıktı
bisküviye fetibör diyordu

Tiviii okuyunca böyle oldum yeminle :86::86:

O nedir yaaaaaaaaaaaaa

Bakcam elini göstermiş mi

O konuda çok dikkatli elini dahi görünmesini istemii onun o tombul ellerini görüpte ne yapacaksak artık yüzünü gösteriyo elini göstermiyo bana yaaaa

Bir arkadasim mankendi. Zamaninda Naomi campbell in elleri cok buyuk oldugu icin onun ellerini reklamda oynamis mi desem . goster mis mi desem. Aus ta onlardan iste.

Fetibör nediiiirr

Bir rivayete gore eksiden gelen bir arkadas kendince bizimle dalga geciyor. Onemli degil yani.

Bizim aus nere naomi campbell nereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…