İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tuti ciddi mi
benim de burcum koç
sevdicekin başak

ozaman sen ak diceksin o kara sen güzel diceksin o çirkin bide titzler mükemmelliyetçi yani ama çok çalışkandır merhametlidir iyidir bizim mesela hiç ortak fikrimiz yoktur zıt kutuplarız ama çokda iyi anlaşıyoruz heycan kaybolmuyor heralde böyle nebilim

biz koçlarınkide bu:)
ben okuduğumda çok kızmıştım gerçekten......
KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah düşmanların başına vermesin...

eneee bu ne be
akil hastanesi kismi dogru olabilir..

Başak burcu erkeklerin tüm sevgilileri burada herhalde

benimki de başak
evet başak erkeği cok merhametli olur
Benim pilim bitti , basim donuyor. Iyi geceler.
iyi geceler canım

aaa bizim hiç öyle değil tutim
yani ortak olmayan cok az şeyimiz var maaşallah
bir de ben ondan daha titiz ve mükemmelliyetçiyim acaba bizim burclar ters mi tepmiş

Son düzenleme:
kim başakmış?bende başak burcuyum ama asla tıtız değilim aksıne cok dağınığım

ilginç benimki şarj aletini güzelce katlar üşenmeden lastikler öyle koyar mesela çok gıcık olurum diyorum ya insanın hiçmi ortak yanı olmaz

bende fazla titiz ve temizimdir ama dağınık olabilirim çok takmam yani ama onun herşeyi düzenlidir mesela

tolin senin en sevdiğin topiğe uğradım az önce..
Forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiğine..
gördüm ama çakamadım bu sefer:44::44:
ilginç benimki şarj aletini güzelce katlar üşenmeden lastikler öyle koyar mesela çok gıcık olurum diyorum ya insanın hiçmi ortak yanı olmaz

ben odamı falan mumkun degıl toplamam yukselenım yaymış o yuzden galıba:44:

bende fazla titiz ve temizimdir ama dağınık olabilirim çok takmam yani ama onun herşeyi düzenlidir mesela

aslında yapıda da var demek ki.
bnimki dğınıktır çünkü ben söylerim de yapar falan
belki onun yükseleni koçtur benim başak

gördüm ama çakamadım bu sefer:44::44:

ben odamı falan mumkun degıl toplamam yukselenım yaymış o yuzden galıba:44:

Bizim ki de başak ama oda çok nadir toplar odasını..

Çekmecesinin içine fıstık kabukları attığını biliyorum ben , neresi titiz bunların ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…