• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tuti ciddi mi
benim de burcum koç
sevdicekin başak :27:

ozaman sen ak diceksin o kara sen güzel diceksin o çirkin bide titzler mükemmelliyetçi yani ama çok çalışkandır merhametlidir iyidir bizim mesela hiç ortak fikrimiz yoktur zıt kutuplarız ama çokda iyi anlaşıyoruz heycan kaybolmuyor heralde böyle nebilim :27::27::27:

biz koçlarınkide bu:)
ben okuduğumda çok kızmıştım gerçekten......:23:
KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah düşmanların başına vermesin...

eneee bu ne be :37:
akil hastanesi kismi dogru olabilir.. :27:

:27::27::27:

Başak burcu erkeklerin tüm sevgilileri burada herhalde

benimki de başak :52::52::52::52:
evet başak erkeği cok merhametli olur:12:
Benim pilim bitti , basim donuyor. Iyi geceler. :16:
iyi geceler canım:3:
ozaman sen ak diceksin o kara sen güzel diceksin o çirkin bide titzler mükemmelliyetçi yani ama çok çalışkandır merhametlidir iyidir bizim mesela hiç ortak fikrimiz yoktur zıt kutuplarız ama çokda iyi anlaşıyoruz heycan kaybolmuyor heralde böyle nebilim :27::27::27:

aaa bizim hiç öyle değil tutim
yani ortak olmayan cok az şeyimiz var maaşallah :emir_bebek:
bir de ben ondan daha titiz ve mükemmelliyetçiyim acaba bizim burclar ters mi tepmiş :60::52:

Son düzenleme:

evet başak erkeği cok merhametli olur:12:

iyi geceler canım:3:

aaa bizim hiç öyle değil tutim
yani ortak olmayan cok az şeyimiz var maaşallah :emir_bebek:
bir de ben ondan daha titiz ve mükemmelliyetçiyim acaba bizim burclar ters mi tepmiş :60::52:

bende fazla titiz ve temizimdir ama dağınık olabilirim çok takmam yani ama onun herşeyi düzenlidir mesela :27::27:

tolin senin en sevdiğin topiğe uğradım az önce..
Forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiğine..:ssz:
gördüm ama çakamadım bu sefer:44::44:
ilginç benimki şarj aletini güzelce katlar üşenmeden lastikler öyle koyar mesela :27::27: çok gıcık olurum diyorum ya insanın hiçmi ortak yanı olmaz :27::27:

ben odamı falan mumkun degıl toplamam yukselenım yaymış o yuzden galıba:44:

bende fazla titiz ve temizimdir ama dağınık olabilirim çok takmam yani ama onun herşeyi düzenlidir mesela :27::27:

aslında yapıda da var demek ki.
bnimki dğınıktır çünkü:ssz: ben söylerim de yapar falan:6:
belki onun yükseleni koçtur benim başak :52:

gördüm ama çakamadım bu sefer:44::44:

ben odamı falan mumkun degıl toplamam yukselenım yaymış o yuzden galıba:44:

Bizim ki de başak ama oda çok nadir toplar odasını..

Çekmecesinin içine fıstık kabukları attığını biliyorum ben , neresi titiz bunların ayol :52::52::52::52:

Back
X