- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #23.821
P.....o candırbence sorun yok izlenilir
candır ?P.....o candırbence sorun yok izlenilir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689594
ben eskiden anormal bakmıyordum ama şimdi düşünüyorum kocam izlese bi tuhaf olur muyum olurum herhalde ya ..... neden zararlı çünkü ordakileri izleyip gerçek seksten zevk almayacak hale geliyor insanlar orda malum biraz abartı olduğu için
bi de şiddete eğilim olur tabi
bebeğimmmm
bence ordaki çıplak kadınları görüp seslerini duyması bile yeterince iticihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689594
ben eskiden anormal bakmıyordum ama şimdi düşünüyorum kocam izlese bi tuhaf olur muyum olurum herhalde ya ..... neden zararlı çünkü ordakileri izleyip gerçek seksten zevk almayacak hale geliyor insanlar orda malum biraz abartı olduğu için
bi de şiddete eğilim olur tabi
Kendini böyle mi teselli ediyorsun
İnternet explorer kullanınca tüm geçmişine göz gezdirebiliyorsun hıı
Ya opera kurup , oradan izleyip geçmişi silip operayı kaldırmışsa ? He bu ihtimalini neden düşün müyorsun ?
23 antalya sen canım
şu konuyu bi söylemedin bak söylediler püüüü
sagol kuzum bende öyle konuyu arıyordum la çatlıcam
bebeğimmmm
yapmadığını düşünüyorum çünkü vakti yok bu ilki ikincisi annesiyle yaşıyor üçüncüsü de gençken izliyordum ama artık gerek kalmıyor demesi
ama mastürbasyon yapıyordur elbet ki biliyorum daonda da beni düşünüyomuş
Allah seni bibi yoksa siz beraber mi izliyosunuz
bence ordaki çıplak kadınları görüp seslerini duyması bile yeterince itici
kimmmmKim antalyada :26::26::26:
lorenanın değilmşki
jag amacın ne bebeğim senin
ahahah tuti hayırdır bebisimm
ahahahagerek yok yav bekar olsan şey görmemiş olsan tamam napsın el mahkum ama
canlısı varken normal hiçbi erkek bakmaz ya
İzlemek istersek birlikte tabi ben şeye kızıyorum şöyle gizli gizli sapık gibi izlenilmesi beni rahatsız ederdi
İzlemek istersek birlikte tabi ben şeye kızıyorum şöyle gizli gizli sapık gibi izlenilmesi beni rahatsız ederdi
Justtt ! Vakti mi olmuyor..
Yapacak olan adam iş yerinde bile gider, akıllı telefonuna indirir veya internete bağlanır video ile izler..
İkincisi, annesiyle yaşıyor diye bu tarz cinsel mevzulardan uzak duracağını düşünmekte yanlış..
Anne sonuçta, oğlunun böyle bir ihtiyacının olacağını bilir , hiç mi odasında veya evde yalnız bırakmıyor bu çocuğu ..
Üçüncüsü , seni düşünmeyecekte kimi düşünecek ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?