- 20 Ocak 2010
- 49.789
- 196.113
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #23.841
Adamsın bibituuu ! Sonuna kadar katılıyorum
candır ?
helloğğ marmiii kaçırdınn benii
jag amacın ne bebeğim senin
ahahah tuti hayırdır bebisimm
ahahahabencede canlısı varken wuhu
ya bi iddiam yok kafam rahat izlemediğini biliyorum aldatır (Allah korusun) ama izlemez o derece diyorum bak biliyorum görüşlerini
ben dedim kabul etmedi ya onlar şiddete yöneltir cart curt dedi nasıl oluyor peki beraber izleyinceönce izlenip aynısı mı oluyo
ama yalan demeyim bana lazım olmuştu bişeyi öğrenmek isteyip bakmıştım mesela
şimdi çok güzel öğrendim
gerek yok yav bekar olsan şey görmemiş olsan tamam napsın el mahkum ama
canlısı varken normal hiçbi erkek bakmaz ya
Bak bu kadar çok emin konuşma olurda bir gün yakalarsan bu yazdıklarını sana hatırlatırım
Eyvallah hacıbenim gibi hatun bulunmaz
E öyle düşnüyorum ben
Bişı yok konuya balıklama dalim didim baktim +18 tam benlik
mynetteki cıbıl kadınlara ben bile bakıyom yav mesela
özeniyom sonra
gene sapıttın gece gecesarışın dimi
alman hesabı
ja ja oh ja
altıma işicem
Kuzum regl olduğunda bu adam elizabeth değil mi ihtiyaç sonuçta illa bişeyler izlemesine gerek yok ama yardımcı oluyorsa bırak izlesin sonra sıkıntı yapar 1 2 gün sabreder 3. gün isyan bayrakları ellerde yani anatomik yapıları öyle
ya bi iddiam yok kafam rahat izlemediğini biliyorum aldatır (Allah korusun) ama izlemez o derece diyorum bak biliyorum görüşlerini
ben dedim kabul etmedi ya onlar şiddete yöneltir cart curt dedi nasıl oluyor peki beraber izleyinceönce izlenip aynısı mı oluyo
ama yalan demeyim bana lazım olmuştu bişeyi öğrenmek isteyip bakmıştım mesela
şimdi çok güzel öğrendim
la eda ne fenasın sennn
Kuzum regl olduğunda bu adam elizabeth değil mi ihtiyaç sonuçta illa bişeyler izlemesine gerek yok ama yardımcı oluyorsa bırak izlesin sonra sıkıntı yapar 1 2 gün sabreder 3. gün isyan bayrakları ellerde yani anatomik yapıları öyle
herkez ayrıl bi telden çalıyo
Abi sen boru dansı yapmaya devam et
gene sapıttın gece gecekocan gelmedi mi
aynen konuya bi dahil olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?