İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben senin gibi düşünmüyorum benim evlendiğim adam izleyemez öyle şeyleri.
ben dururken .. karısı dururken evet belki aldatma değil sadece göz zevki diyelim ki.
bunun için bile olsa ben kabul edemem ve inşallah öyle biri ile evlilik yapmam daha ne diyim. durmucak insan zten hiç bir şekilde durmaz. ben çok dar düşünüyorum bu halimdende memnunum sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum.

anladım hıh yalan söylemiş demek iyiki ex olmuş pislike normalse bende yeni biri girerse hayatıma kızmiyim

bak sana sen buraları okuma diolla gözlerini kapa
olmaz ön bilgi

Bende senin fikrine saygı duyuyorum evlen hele bi düğününe çağır sen beni
Sonra tekrar görüşelimmmmm

Benim güldüğüm nokta , senin 2 yıldır birlikteyiz hiç yapmamıştır düşüncen..

ben öyle düşünüyorum onu öyle görüyorum onu diğer türlüsünü yakıştıramıyorum çünkü. erkek diye ayrıcalıklı olacak değil.
yapıyorsada su an için ben görmüyorum bilmiyorum.. düşünmekte istemiyorum bunları hiç de düşünmedim
ama evli iken asla.
erkek o yapar şu bu .. iyi kadınlarda yapsın o zaman. neyse daha fazla tartışmayalım bence herkesin kendi düşüncesi canm.

zaaaaa

o senın görüşün kızarsın kızmazsın [/B]
ya ben çok kıskancım eylül öyle böyle değil dışarda annem babam başka bir kıza kızım derse ortalığı inletirim ex ablasını öpünce deliriyodum çok fena bende ki hal

kadında kendini tatmin edebilir buna kimsenin itirazı olmaz ki. erkektir olarak değil insan olarak yapabilir.

Tamam tamam sen haklısın bebeğim

Bende senin fikrine saygı duyuyorum evlen hele bi düğününe çağır sen beni
Sonra tekrar görüşelimmmmm

sen benim fikrime saygı duymuyorsun sen benim fikrimi aşağılıyorsun. resmen illa senin dediğin dogru senin görüşün doğru.
olur çagırırım merak etme.
Benim kalbimde gönlümde temiz inş. öyle bir insan da olmaz hayatımda.
inşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri.

Son düzenleme:
ya ben çok kıskancım eylül öyle böyle değil dışarda annem babam başka bir kıza kızım derse ortalığı inletirim ex ablasını öpünce deliriyodum çok fena bende ki hal

iyi miisin kenks

bende benımkıne ablanın nişanına gitmesen olmazmı ki yağeee diyorum da ciddi anlamda değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…