- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #23.961
Peki bende sana şunu sorarım. Onca konu okuyoruz onca şeyler görüyoruz.
Evlenmişler ama hala izlemeye devam ediyor kocam '' diye konular var..
Bu durumda neymiş ? Evlenince de bu durum bitmezmiş..
Evlendiğin de dozunu kaçırmadığı sürece bir sıkıntı yok. Ama abartırsa herkes ses çıkarır bu duruma ,Tepkisini ortaya koyar..
Adama ne kadar çok baskı uygularsan, o kadar çok elinden kaçırırsın..
dünya günahkar herkesler sevişsin bitsin bu kavga
konuya 13 üye geldi yalnız hahaha
anladım hıh yalan söylemiş demek iyiki ex olmuş pislikAh kuzum masum superim sen kıskanma diye iyi niyetinden öyle demiştir,izliyorum diye ilan edecek değil ya çocuk.bunlar var ya yaş 15 olsun bi ayrı dünyaya geçiyorlar...O saatten sonra tutabilene aşk olsun bunları...İzlemedim hiç diyen erkeğe asla inanma.en saf görüneni bile izler.
olmaz ön bilgi
bak sana sen buraları okuma diolla gözlerini kapa
ben senin gibi düşünmüyorum benim evlendiğim adam izleyemez öyle şeyleri.
ben dururken .. karısı dururken evet belki aldatma değil sadece göz zevki diyelim ki.
bunun için bile olsa ben kabul edemem ve inşallah öyle biri ile evlilik yapmam daha ne diyim. durmucak insan zten hiç bir şekilde durmaz. ben çok dar düşünüyorum bu halimdende memnunum sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum.
anladım hıh yalan söylemiş demek iyiki ex olmuş pislike normalse bende yeni biri girerse hayatıma kızmiyim
olmaz ön bilgi
Benim güldüğüm nokta , senin 2 yıldır birlikteyiz hiç yapmamıştır düşüncen..
ya ben çok kıskancım eylül öyle böyle değil dışarda annem babam başka bir kıza kızım derse ortalığı inletirim ex ablasını öpünce deliriyodum çok fena bende ki halzaaaaa
o senın görüşün kızarsın kızmazsın[/B]
ben öyle düşünüyorum onu öyle görüyorum onu diğer türlüsünü yakıştıramıyorum çünkü. erkek diye ayrıcalıklı olacak değil.
yapıyorsada su an için ben görmüyorum bilmiyorum.. düşünmekte istemiyorum bunları hiç de düşünmedim
ama evli iken asla.
erkek o yapar şu bu .. iyi kadınlarda yapsın o zaman. neyse daha fazla tartışmayalım bence herkesin kendi düşüncesi canm.
ben öyle düşünüyorum onu öyle görüyorum onu diğer türlüsünü yakıştıramıyorum çünkü. erkek diye ayrıcalıklı olacak değil.
yapıyorsada su an için ben görmüyorum bilmiyorum.. düşünmekte istemiyorum bunları hiç de düşünmedim
ama evli iken asla.
erkek o yapar şu bu .. iyi kadınlarda yapsın o zaman. neyse daha fazla tartışmayalım bence herkesin kendi düşüncesi canm.
Kızlar size bir şey anlatıcam ama kızmıcanız acayip karşılamıcanız
Bende senin fikrine saygı duyuyorum evlen hele bi düğününe çağır sen beni
Sonra tekrar görüşelimmmmm
Kızlar size bir şey anlatıcam ama kızmıcanız acayip karşılamıcanız
ya ben çok kıskancım eylül öyle böyle değil dışarda annem babam başka bir kıza kızım derse ortalığı inletirim ex ablasını öpünce deliriyodum çok fena bende ki hal
Rengina geldi susun duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?