İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

iyi miisin kenks

bende benımkıne ablanın nişanına gitmesen olmazmı ki yağeee diyorum da ciddi anlamda değil tabi
iyiyim ama cidden çok kıskancımdır ama exe pek belli etmiyodum tabi içimi yiyodum öyle oturup.neyse ex konusunu kapatıyım
cidden çok kıskancım bak bi ara kuzenim arabada babamın yanına oturdu kafayı yedim niçin babamın yanında diye sonra ben babamın yanına geçiyim dedim geçtim kuzen annemin yanına oturdu yine oynattım ayarları

Ya daha neyi uzatıyorsun ki sen ?
Tamam diyoruz hala aşağılıyorsun diyorsun..

Senin kalbin gözün temiz de bizim ki kirli mi ? Senin yaşadağın aşkta bizimki si ne boru mu ?

Allah aşkına daha fazla uzatma lütfen..

QUOTE=bibitutiso;33891452]Bi kaç sayfa geriye git anlarsın [/QUOTE]

hiiii
ayıplı konu he
sen actın bu konuyu dimi tuti

ben öyle birşey demek istedim. bunu sende biliyorsun.
tamam uzatmıyorum zaten sustum.

söle bacımmm dinliyorumm

benim üniversiteden bir arkadaşım vardı bana dedi ki bir arkadaşım var striptiz kulübünü çok merak ediyor gideceğiz sen de gel ben tek gelemem dedim kocama sormam lazım

neyse akşama konuyu açıyorum

adam dövmekten beter etti beni ya kapitalist düzene boyun eğmek bu ya o senin anan bacın olsa kadını meta gibi kullanıyorlar sen faşist misin vs

böylece striptiz maceram son bulmuş oldu ne bileyim ya bi iki hareket kaparım nasıl bi ortam görürüm diyodum

dipnot: hangi kadın böyle bi teklifte bulunur ya söyleyin

Son düzenleme:

tehlikeli

niye oglim nıye böyle oldu bu çocuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…