- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #23.981
Burda niye seksili şeyler konuşuluyor bakim
iyiyim ama cidden çok kıskancımdır ama exe pek belli etmiyodum tabi içimi yiyodum öyle oturup.neyse ex konusunu kapatıyım
iyi miisin kenks
bende benımkıne ablanın nişanına gitmesen olmazmı ki yağeee diyorum da ciddi anlamda değil tabi
sen benim fikrime saygı duymuyorsun sen benim fikrimi aşağılıyorsun. resmen illa senin dediğin dogru senin görüşün doğru.
olur çagırırım merak etme.
Benim kalbimde gönlümde temiz inş. öyle bir insan da olmaz hayatımda.
erkeklerin por*o izlemesi normal mi diye tartışıyolar da
agzınızı kırarım
biri bana burda ne oldugunu anlatsın
kadında kendini tatmin edebilir buna kimsenin itirazı olmaz ki. erkektir olarak değil insan olarak yapabilir.
Ya daha neyi uzatıyorsun ki sen ?
Tamam diyoruz hala aşağılıyorsun diyorsun..
Senin kalbin gözün temiz de bizim ki kirli mi ? Senin yaşadağın aşkta bizimki si ne boru mu ?
Allah aşkına daha fazla uzatma lütfen..
agzınızı kırarım
biri bana burda ne oldugunu anlatsın
Tabi ablacım bil ama bilmemezlikten gel çocuğu sıkıştırıp durma sen izliyor musun doğruyu de bakim diyeanladım hıh yalan söylemiş demek iyiki ex olmuş pislike normalse bende yeni biri girerse hayatıma kızmiyim
olmaz ön bilgi
erkeklerin por*o izlemesi normal mi diye tartışıyolar da
Tabi ablacım bil ama bilmemezlikten gel çocuğu sıkıştırıp durma sen izliyor musun doğruyu de bakim diye
söle bacımmm dinliyorumm
Anlat bakayım
iyiyim ama cidden çok kıskancımdır ama exe pek belli etmiyodum tabi içimi yiyodum öyle oturup.neyse ex konusunu kapatıyım
cidden çok kıskancım bak bi ara kuzenim arabada babamın yanına oturdu kafayı yedim niçin babamın yanında diye sonra ben babamın yanına geçiyim dedim geçtim kuzen annemin yanına oturdu yine oynattım ayarları
bak
senin ne işin var böyle konuda
küçücük kıza neler anlatmışlar
bak
senin ne işin var böyle konuda
küçücük kıza neler anlatmışlar
Havalar soğumuş onu konuşuyor abla..
ışığı gören geldi
her şey benim başımın altından çıktı
tehlikeli
niye oglim nıye böyle oldu bu çocuk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?