- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #24.441
Atıyım sana özelden dur
Ayy limitim bitti mi acaba diye bi deniyim alıyım dedm zaten alcaktım almış oldum
benim de acı eşiğim yüksektir ama dinen de uygun olmadıgı söleniyor:26:
bir de bıkmaz mı insan ya:44:
Yook ginam acımıyor be öyle söylendiği gibi bişey değil
Benmde omzuma yapan kişi benden hiç ses çıkmayınca kşke her müşteri senin gibi olsa acı eşiğin ne kdar yüksek ya dedi
Bende çıt yok ama gülüyorum knuşuyorum falan düşün bi de kemik kısmına da denk geldi biraz
Yook ginam acımıyor be öyle söylendiği gibi bişey değil
Benmde omzuma yapan kişi benden hiç ses çıkmayınca kşke her müşteri senin gibi olsa acı eşiğin ne kdar yüksek ya dedi
Bende çıt yok ama gülüyorum knuşuyorum falan düşün bi de kemik kısmına da denk geldi biraz
bıkanlar var tabi ama onlardan değilimabdestle alakası olmadığını hocaların hepsi söyledi ama ben pek takmıyorum zaten
benim de acı eşiğim yüksektir ama dinen de uygun olmadıgı söleniyor:26:
bir de bıkmaz mı insan ya:44:
Athena gökhanın çok üstüne gidildi ya bi ara o kdar dövmeyle namaz mı kılıyor diye
Nihat hoca açıkladı 2 hafta önce falan
Evet yapılması caiz değildir ama yapılmış bişey için de dinden çıkmak gerekmez abdestini alıp namaznızı tabi ki kılablirsiniz diye
bi de zaten Rable kulu arasında Rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz ki
eneee aldınmı hemen:26: e ıyı o zaman sen bı dene bakalım yaz bana yorumlarını bende alıyım
sen de abartmışsın ginam
o kadar yüksek değildir benim kesin
iyiymişşş
ben yavaş yavaş koca koynuna kaçayım kızlar şurda bikaç saat koynunda yatabiliyorum işe gidiyor
evet haberi okudum
öyle tabi ya herkes bir ahiret sözcüsü olmuş
adam dövme yaptı diye dinden mi çıksın
ben yavaş yavaş koca koynuna kaçayım kızlar şurda bikaç saat koynunda yatabiliyorum işe gidiyor
İyi geceler tutimm atla yatağa
Aynen öyle birisi de bana demişti o dövmelerle namaz mı kılcan bi de diye nasıl sinirlendim kimseyi ilgilendirmez Rabbimle benm aramda dedim susturdm
tolin kıskanıcak gene ama napalım bibim de bana yavrum ötekini unutuyoruz artık cısss
iyi demişsin.
millet kendi günahlarına baksın önce. kendilerinin hallolmuş da başkalrını düzeltiyorlar
uyansa uyandırcan yani
uyandırırım uyandırmışlığım yokmu elbette var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?