İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hatirlamana sevindim .
O konudan anlamissindir annesinin yapisini .
Ne desek yok.

nasıl kız
nişanlı mısınız peki nasıl aynı evde yaşıyorsnuz
Türk tplumunda pek hoş bakılmaz da yani ondan diyorum
ben beraber yaşasam vururlardı beni heralde

Sevgilim onu diyebilse iste .
Ailesi anlamiyor kaftan vallahi.

Yok ki öyle biri de .
Canı gönülden istersem yaparimda belki .
İstemiyorum da ....

Sevgilim onu diyebilse iste .
Ailesi anlamiyor kaftan vallahi.

Desin önce , anlayıp anlamamaları sonra ki dert ceylin..
Ama önce demeli..

Yumruğunu vursun masaya ! Böyle böyle desin, surat assın konuşmasın ailesiyle bir kaç gün..
Anlasınlar seni ne kadar çok sevdiğini

O zaman baskı yapmaktan vazgeçebilirler. Ama sen bu çocukla evlendiğinde kayın validen den çok çekeceğe benziyorsun..

Son düzenleme:

nasıl kız
nişanlı mısınız peki nasıl aynı evde yaşıyorsnuz
Türk tplumunda pek hoş bakılmaz da yani ondan diyorum
ben beraber yaşasam vururlardı beni heralde

Hiç bişey değiliz boy friendim flörtleşiyoruz hala
Biz zaten yanlışıkla türk olmuşuz bebeğim ne diyim ki
Bak jaq e 1 2 saat önce yazdığım şeyi kopyaladım mevzu bu

Kalp krizinden ölmediğim bi gün daha işte bebe muhabbeti kastı iyice
Biz konuştuk bugün işte laf arasında fln işler yoluna girsin vs. kariyerim cart curt 5 10 sonra diye neyse normal günümüze dvm ettik..
Akşam adanada ablası var annem gibi severim gelir gider fln aradık öyle yine bebe muhabbeti çalışmalara başlasınlar fln sıkıldık iyice kalbim daraldı jag...
Bide onun üstüne annemle kritik sen beni mezara soktuktan sonra doğurursun anca fln şu işinde olsun doğur bitane nolcak dedi şokk
Bide ben diyorum ki aldırtıyım mi yumurtalıkları sabah benimkine düşün yani
Yok abi korkuyorum zorla evlendircekler bunlar sonrada kucaklarına bebe isticekler..
Biz marsa yerleşmeye karar verdik sefgülümlen

Hatirlamana sevindim .
O konudan anlamissindir annesinin yapisini .
Ne desek yok.

Valla sırf öyle bir kaynanayı tanımak için bile beklenir yani söz için bile olsa kadının ne yapacağı belli olmaz.Anladığım kadarıyla kadın seninle evlensin değil oğlu evlensin istiyor.Sen ikna edemezsen aileni oğluna yeni kızlar gösterecek ee sevgilin elden gidecek diye de aceleye getirmek ne kadar mantıklı bence iş erkek arkadaşında ona hazır olmadığını söyle ailesine de başka kız konusunda sıkı bir rest çeksin bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…