- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.061
Bu enerjiyle uyunmaz annem teşekkür ediyorum ve bu müzik eşliğinde biraz tıkınacağım öpüyorumm körpe nanaklarındann
Aynen öyle, yeri ve zamanında olsun.
ne bu acele etmeler falan..
Sonra kavga gürültü olup boşanma sürecine girmesindense; biraz bekleyip kendin razı geldiğinde adım atmak en mantıklısı..
Bu müzik bir sende iştah açıyor niyeyse , az ye az.. Duba seni
Evet bir de millet için yapacağız sözü yani.
Ama dediğim mantıklı değil mi onların dediğine göre yapmış olsaydık sözü geçen yaz 1.sınıf anca bitmişti ee 3 sene var okul bitmesine hadi 6 ay vs en minimum süre iş gibi süreç etti mi 3.5 sene insana yuh derler yani. Şimdi seneye yapacağız kısmetse en geç 1.5 seneye nişan düğün vs.bitmiş olacak niye 2 senemi millet için sözlü geçireyim .
sözlünün adı matiasmı?:44:
Bence böylesi daha iyi olmuş sizler için..
Bu zamanda millet ne diyor millet ne düşünüyor millet ne yapmış diye , kafaya gram takmayacaksın ..
Çünkü zor anında millet olmuyor senin yanında,yine belli başlı insanlar oluyor..
O yüzden etraf ne gözle bakar eder gibi diken üstünde durmasak daha iyi olur. Zaten milleti takdığımız için sürekli diken üzerinde değil miyiz ?
Tabi ki de hayur meyracım ,takdığımız ad ona..
Matlas diyor kızlar gerçi
Aynen öyle vallahi millet susmuyor ki yani hangisinin hangi dediğine yetişeceksin öyle değil mi ?
Ayrıca önce millet için bir şey yaparsın sonra millet ona da kusur bulur en iyisi kendi bildiğin doğru. sonucu ne olursa olsun ben böyle istedim diyebilirsin.
siz sözlünle birlikte sözlüne admı taktınız:))))))
tamam tamam anladım, sağol cevap içun canımcım:)
ama günümüzde böyle abidik gubidik isimler varda, olurmu olur dedim sordum böylece.
gerçi sen kendi ismine bak desene:)))))
Yahu sen millete ne bakıyorsun. Millet konuşur..
İyiye de diyecek bir şey bulurlar , kötüye de diyecek bir şey bulurlar..
Amaç, sırf konuşmak. Başka bir şey değil..
Herkesin doğruları farklıdır.Bana doğru gelen şeyler, sana yanlış gelebilir.Senin doğruların da bana yanlış gelebilir..
Ya üç günlük dünya, kimin için yaşıyorsun kimin için neler yapmak istiyorsun diye soralım kendimize..
Sonra zaten gerisi gelir..
Milletin ağzı torba değil büzesin elbet susacaklar o yüzden bir yapmayacaksın iki yapmayacaksın susacak.
Çoğu kişi o soruyu soramıyor işte.
Herkese iyi geceler ben çıkıyorum :)
Hayır canım , sende nasıl sinir küpüm yazıyorsa bende bu yazıyor.Gerçek adını yazmak istemediğim için
Yok kız , bana aldığı oyuncağın adı bile matias düşün..
Matişim diye seviyorum her gün ayımı, ama sözlümü bir ayıyı sever gibi sevmiyorum.
Ona herşey özel , kelimelerim bile..
tamam :))))))
ogün sana yazdığım soğuk şakaları dün gece kardeşime cepten msjla yazdım ard arda:)
kardeşim şöyle yazmış aynen:
"offffhava soğuk"
Sen burçlarla çok ilgilisin meyraaaa , o panik atak anketinden anladım bunu
evet öyle, yazmıştım zaten geçen sana bunu:)
senin yaş kaç?
öfff uykum yok yine....
20 yaşındayım pardon 21 yaşındayım 2014 de alışamadım daha..
sen kaç yaşındasın , benim de yok her zaman ki gibi ..
bebesin yani:)
bende 29a girecem martta.
ne iş yapıyon? ne okuyon? nerden?
Bu kadar özele gireceksek özelden devam edelim muhabbete..
İvet, ben bir bebeğim
bu özelmi kız:)
olur hadi özelden cevapla o zaman beni yorma hadi koşuver, ben yaşlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?