İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

valla neredeyse bi yolunu bulsun gelsin asabımı bozmasın benim bu sene çok daraldım

bende hiç evlilik düşünmeyen insandım. 4 yıl önce bana diyeydin evlenmek isteyeceksin küfrederdim belkii sana

bak bizim tutiyi tanıyorsundur
o da yeni evlendi 30lu yaşlarda ama cok mutlular maaşallah.
sonu iyi olsun da yani biraz sabır

aday var mı peki

Konusu olmadı ya hiç ondan sanırım

Evet ginam ya hayırlısı düşünüyorum şuan ne yapsam ne etsemler modundayım

ama var ya ben de diyorum daha gecenlerde sınavlardan bahsediyordu acaba niye artık söylemiyor diye
ailen ne dedi:26:

artık bende istiyorum leydim ama önceliğim evlilik değil, hiç bir zamanda olmadı. sadece düzen kurmak istiyorum artık bir de bebek

Bebek dedi mi akar sular durur zaten bende

Ayy o kdar hevesleniyorum ki dilom

Bazen aklıma saçma salak düşünceler geliyo Allah korusun ya hamile kalamazsam ya sorunum çıkarsa diye

Bebek dedi mi akar sular durur zaten bende

Ayy o kdar hevesleniyorum ki dilom

Bazen aklıma saçma salak düşünceler geliyo Allah korusun ya hamile kalamazsam ya sorunum çıkarsa diye

kıs at aklından o düşüncelerii öyleyse bile vardır bir hayrıı.. tez zamanda hayırlısıyla inşallah kuzumm duaya devamm. seninkii daha ne kaa okuyacak??

iyi o zaman

3 vakte kadar bulacaksın içime doğdu

ben de onu düşünüyordum
tolin de yok kim ola ki

Evet bende yazsın diye bekledim ama yazmadı :44:

kıs at aklından o düşüncelerii öyleyse bile vardır bir hayrıı.. tez zamanda hayırlısıyla inşallah kuzumm duaya devamm. seninkii daha ne kaa okuyacak??

Benmkini bu sene bitiyor ama diplomayı alamıyo seneye 2 ders kalıyo 1 dönem uzucak sadece sınavlara gelip gidicek

Dualarını eksik etme kuzum bende seni unutmam bundan snra hayırlısıyla biran önce yuvanı kurman için

ayy canım benim sabret geçer bugünlerde ben 3yıl bir adamı bekledm umutsuz vakaa bak nasipmiş düştüm yollara geldim buaralara.. inşallah sizde tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.. dualar ortak bir her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…