• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

avrupa tarafına geliyoruz hem benım ailemin ibrazı orda hemde işlerimiz nedeniyle geliyoruz güngören eminönü falan ne iş yapıyorsun

Arkeoloğum ben canım sen ?
Biz beylerbeyindeyiz ist da tam köprünün ayağında anadolu yakası ama heryere yakın :31:

hadi ya.
bende acıktan okuyorum canm derslerime çalışıyorum evdeyim bekarım 20 yaşındayım bu şekilde:9:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: sus ve kaybol:ssz:

ne güzel ben sabh kalıyorum eşimi gönderiyorum arkasından ben kursa gidiyorum ordan çıkıyorum mağzaya gidiyorum akşam da eve vakit buldukçada ders çalışıyorum :D:D

ben çeko okurum daha bişi olamadım :) evliyim mağzamızda duruyorum ölee

Hayırlısıyla bitirirsin inşallah kuzum...
Evet yeni gelinmişsin allah bi yastıkta kocatsın canım..
Kuyumcu fln okudum sanıyorum kuyumcu mağazası herhalde :31:

ne güzel ben sabh kalıyorum eşimi gönderiyorum arkasından ben kursa gidiyorum ordan çıkıyorum mağzaya gidiyorum akşam da eve vakit buldukçada ders çalışıyorum :D:D

ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse:ssz:
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.

bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya:53::53::53::53:

ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse:ssz:
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.

bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya:53::53::53::53:

kur'an kursu ilmihal alıyorum okul derslerine çalışıyorum öle tabi ama evlendimizden bari ilk defa bugun sabahtan akşama kadar gezdim ve onda da yine gittim magzaya 1 2 saat durdum :D:D

Back
X