- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #25.561
Ben istanbul antalya arası mekik dokuyorum canım neresindesin antalya'nın şuan antalyadayım ben :26:
yaa sende biz gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istanbul antalya arası mekik dokuyorum canım neresindesin antalya'nın şuan antalyadayım ben :26:
bana meyve olsun yeter pek seçmem![]()
yaa sende biz gibiben merkezdeyim canım çallıda sen
Ne guael meyve iyidir :93::93:
eşim daha öğrencikuyum mağzamız var orda çalışıyor bi taraftan canım sen
Muz cilek kiraz karpuz mandalina
Oyyyy niye hele hele niye![]()
aynen hele yazın antalya çok sıcak oldundan karpuz kavun olsun yeter başka bişi istemem![]()
hadi ya.
bende acıktan okuyorum canm derslerime çalışıyorum evdeyim bekarım 20 yaşındayım bu şekilde
sus ve kaybol
![]()
Side deyim ben kuzum manavgat tarafı istanbulda nerdesin![]()
avrupa tarafına geliyoruz hem benım ailemin ibrazı orda hemde işlerimiz nedeniyle geliyoruz güngören eminönü falan ne iş yapıyorsun
hadi ya.
bende acıktan okuyorum canm derslerime çalışıyorum evdeyim bekarım 20 yaşındayım bu şekilde
sus ve kaybol
![]()
Arkeoloğum ben canım sen ?
Biz beylerbeyindeyiz ist da tam köprünün ayağında anadolu yakası ama heryere yakın![]()
ben çeko okurum daha bişi olamadım :) evliyim mağzamızda duruyorum ölee
ne güzel ben sabh kalıyorum eşimi gönderiyorum arkasından ben kursa gidiyorum ordan çıkıyorum mağzaya gidiyorum akşam da eve vakit buldukçada ders çalışıyorum![]()
Ne oldu yine![]()
ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.
bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya![]()
Gordum cok tuhaf oturmyan seyler vsr :26:
ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.
bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya![]()