İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hoşgeldin zeynep
Biraz sakin ol önce geçmiş olsun..

Peki eşinin seni didiklediği kadar sende onu didikliyor musun, yani kıskançlık yapıyor musun ?

hayır. ben olur olmaz herşeye takan biri değilimdir.artık bazı şeyleri aşmış olmamızı bekliyorum bizden ama bu adam değişmeyecekmi hiç yaa

allah yürü kulum dedi mi olup olup gidio valla biz de normalde söz yaptık bekliycektik bi sene kayınperim ne gerek var dedi eylülde bi baktık düğündeyiz senin de oluverir inş canım

Oo nw guzell insallah canim yaa ben cok ozeniyorun sabredemiyorum ama mecbur ediyoruz iste hayirlisi bzkalim

Tamam canım sakin ol hayırlısı olsun diyelim
Neler yaptın bakalım geçen bana diyordun sende güzel hediye fikirleri var diye
Sen neler aldın

Kazak aldim bugün .
Tesbih almistim birde kehribar :)
Gömlek almayi düşünüyorum birde .
Bere aldim ikimizede aynisindan ..
İyi oldu bence

hayır. ben olur olmaz herşeye takan biri değilimdir.artık bazı şeyleri aşmış olmamızı bekliyorum bizden ama bu adam değişmeyecekmi hiç yaa

Sanırım aşırı kıskanılmaktan hoşlanmıyorsun
Ama bir de şöyle düşünsene..

Bu zamanda gözü dışarıda olan erkekler o kadar var ki..
Eşine ilgi göstermeyen , hastayım dediğin de onunla ilgilenmeyen , eşiyle sadece yatakda birlikte olup ruhen uzak olan, kıskanmayan o kadar çok erkek var ki..

Ama bak sen şanlısın.
Eşin senden bir çocuk istiyor bu güzel bir şey bence.
Seni seviyor ki ,kıskanıyor.Bazı insanların huyudur bu. Mesela bende sevgim kadar kıskanırım karşımdaki insanı.
Eşinde öyle biri sanırım..

Biraz alttan almayı denesen, Allah başka dert vermesin be kuzum..

Dört gözle bekliyorum pizzanıııııı Ama tarifini de yazarsan güzel olur
Sabah kahvaltısı için ince dilimlerle küçük boyutlarda yapabilirimmm

3,5 su bardağı un
3 kaşık zeytin yağı
bi paket kuru maya hani suda karıştırılmadan konulanlar varya ondan
bi tatlı kaşığı tuz
suyunu koyup karıştır hamurun durumuna göre un eklersin bi 20 30 dk kadar dinlensin sonra istedin boyutlarda ince aç
sos: ben göz kararı yapcam kadar koyarım genelde ama 1 1,5 yemek kaşığı salça biraz sıvı yağ biraz su kekik bol olsun seversen kimyon karabiber sevdiğin baharatları ekleyebilirsin bunu karıştır hamura sür canım ondan sonrada önce kaşarı üstünede ne malzeme istersen artık şimdiden afiyet bal şeker olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…