• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hayır. ben olur olmaz herşeye takan biri değilimdir.artık bazı şeyleri aşmış olmamızı bekliyorum bizden ama bu adam değişmeyecekmi hiç yaa:( :14:

cnm hoşgeldin bende jag katılıyorum o seni sıkıyorsa sende sık çivi çiivi söker ne bu çocuk değilsin ya o kadar dert etme kendine kayınvalidenle aran nasıl ona anlatsan oğluna bi şekilde lafını dinletir ben öle yaparım baktım beni dinlemio derim kayınvalideme kayınpederime onlar halleder üzlme herşeyin hayırlısı dua et

3,5 su bardağı un
3 kaşık zeytin yağı
bi paket kuru maya hani suda karıştırılmadan konulanlar varya ondan
bi tatlı kaşığı tuz
suyunu koyup karıştır hamurun durumuna göre un eklersin bi 20 30 dk kadar dinlensin sonra istedin boyutlarda ince aç
sos: ben göz kararı yapcam kadar koyarım genelde ama 1 1,5 yemek kaşığı salça biraz sıvı yağ biraz su kekik bol olsun seversen kimyon karabiber sevdiğin baharatları ekleyebilirsin bunu karıştır hamura sür canım ondan sonrada önce kaşarı üstünede ne malzeme istersen artık şimdiden afiyet bal şeker olsun canım:56::56::56::56:

Peki kaç derecede fırına atıcam ?

180 200 olsun canım çabuk pişer zaten

Patatesleri suda mı haşlayacağım

hahahah:52: bir kere patates salatası yapacaktım.Burdan bir kız arkadaşımla telefonla görüştük.
Tarif istemiştim. Oda verdi.

Kıza ''patatesleri suda mı haşlayacağım '' diye sordum hahaha:52::52:

Patatesleri suda mı haşlayacağım

hahahah:52: bir kere patates salatası yapacaktım.Burdan bir kız arkadaşımla telefonla görüştük.
Tarif istemiştim. Oda verdi.

Kıza ''patatesleri suda mı haşlayacağım '' diye sordum hahaha:52::52:

puhahahahhaha iyiymiş :D:D:9::9::9::9::9: bu arada malzemelerin hepsini koyduktan sonra biraz kaşar serp üstüne güzel olur

Back
X